Fantastic 8,2
pe baza a 183 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 183 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

John din Regatul Unit
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Neat stay at Movatel
Ideal location for what we wanted - waterfront museums, rugby and cable car. We arrived early evening on the ferry and hired a car - finding the hotel and parking was intimidating to us UK visitors . Parking is in nearby car park - we should have got a cab and picked a car up when we left. Breakfast was great and lift down to Lambton Quay a real bonus. Room was high quality and modern.
Recenzat 25 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

eric din Hong Kong
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în martie 2016
Satisfactory
Neat and tidy
Recenzat 20 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Celeste din Statele Unite
Cupluri
Cameră Superior cu 2 paturi duble
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Didn't honor room confirmation or try to help
We showed up to this hotel after 36 hours of traveling and specifically stated we would be arriving late. When we arrived, not only did they have NO rooms available they then told us it was not their fault. Rather we should take it up with Agoda and they were under no obligation to honor our stay. After a long argument the manager finally called a sister hotel a few blocks away and told us it was a similar hotel (however, it was 2 stars vs their 4 stars). Not only this, but he said we should not expect to be reimbursed the difference in hotel price. Novotel staff is the most unfriendly and worthless hotel staff I've ever met.
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soo din Coreea de Sud
Familii cu copii mici
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în ianuarie 2016
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Recenzat 28 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soo din Coreea de Sud
Familii cu copii mici
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în ianuarie 2016
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Recenzat 28 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ying din Australia
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Basic accommodation but great hospitality!
Very basic accommodation and distant from town centre, but can't knock the great hospitality and service quality of the managing couple :-) !
Recenzat 24 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hideki din Japonia
Familii cu copii mici
Cameră Superior cu 2 paturi duble
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Just Okay
Clean, Friendly staff, and location
Problem 1: Safe Box did not work on two rooms. Resolved straight away by friendly staff. Problem 2: Phone did not work between rooms and I did not ask to fix it anyway.
Recenzat 05 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

stephen din Noua Zeelandă
Familii cu copii mici
Cameră Superior cu 2 paturi duble
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Location, comfort
I loved the location right in the centre of town, the two big double beds ons the rooms were ideal for when traveling with a young child, the staff we very knowledgeable and friendly.
My stay at the Novotel was very good I have stayed here several times and will continue to do so. Everything is as you would expect it to be for a four star hotel. The breakfast is good and the rooms are nice. My only small complaint is that the parking is limited and not free however there is a public car park right next door which the Novotel have an arrangement with and it costs NZ$ 20 per day.
Recenzat 05 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Joel din Filipine
Cupluri
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în decembrie 2015
Accessible to town and many other tourist spots
location is best
it was good
Recenzat 01 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

TENG din Malaezia
Familii cu copii mari
Superior cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Comfortable
Locations is very good, close to Harbour sdn down town.
We were given Harbour view room, the view is fantastic. The staff are friendly, services are prompt!
Recenzat 28 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: