Foarte bun 7,6
pe baza a 378 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 378 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,0
  • Situare 8,5
  • Confort/Standard Cameră 7,5
  • Servicii 7,6
  • Raport calitate-preț 7,3
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

Michael din Thailanda
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur o noapte în iulie 2016
Less and Average
Do not book a studio room - dingy -no natural light- one would have to ask why was such a room created in this complex?
Recenzat 11 iulie 2016

Maria din Australia
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Great for a business trip
Good location, good restaurants nearby, however parking is a bit steep.
Recenzat 10 iulie 2016

Dominic din Australia
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur o noapte în iunie 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Recenzat 01 iulie 2016

Nadia din Mauritius
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Recenzat 20 iunie 2016

Shanelle din Australia
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur o noapte în iunie 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Recenzat 08 iunie 2016

Ewan din Australia
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur o noapte în iunie 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Recenzat 04 iunie 2016

Cheryl din Australia
Cupluri
Apartament Studio Executive
Sejur o noapte în mai 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Recenzat 02 iunie 2016

Trudy din Australia
Cupluri
Studio Executive
Sejur o noapte în mai 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Recenzat 26 mai 2016

Parina din Thailanda
Călători în grup
Studio
Sejur o noapte în mai 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Recenzat 19 mai 2016

Nabil din Australia
Turiști în scop de afaceri
Studio
Sejur o noapte în aprilie 2016
Good hotel
Nice people
Recenzat 04 mai 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: