Bun 7,1
pe baza a 282 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 282 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 6,7
  • Situare 6,3
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Servicii 7,2
  • Raport calitate-preț 7,3
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

helen din Regatul Unit
Călători în grup
Cameră executive
Sejur o noapte în ianuarie 2015
noisy
location was OK, staff OK
The room was really noisy from road traffic, it was hard to sleep. It was all quite jaded.
Recenzat 28 ianuarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Aad din Olanda
Turiști solitari
Suita A
Sejur 5 nopți în ianuarie 2015
pleasureful stay
a good staf, very cooperative, clean rooms
I had a nice and pleasureful stay in the Orange Nest. Simple but we'll made breakfast. Very kind staff and all working to make my stay as none I want to remember. Even the position is not so good for a Malate hotel I certainly think of going there again when i want to stay in manila. The very nice lounge music in the restaurant is so much more relaxing as most places. Only down point is the large amount of traffic in front of the hotel, still this not effected my stay. The will see me again this year.
Recenzat 27 ianuarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

GRACE din Filipine
Familii cu copii mici
Suită B
Sejur o noapte în ianuarie 2015
The published rating was way too high from actual.
None
No parking. Impolite staff. Everything is such an over promise. Won't come back.
Recenzat 20 ianuarie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Alexander din Ucraina
Călători în grup
Cameră executive
Sejur o noapte în decembrie 2014
Good for 1 night if very tired.
Not very happy, but ok
Good for 1 night if very tired. Too noisy! Breakfast is very poor - only bread and coffee
Recenzat 30 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Anita din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Standard
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
No assistance during my arrival
None
No assistance given during my arrival. No one at the front desk every time i visit. Breakfast was not served until 0730H and their reason the chef is late. Difficult to get a taxi.
Recenzat 18 decembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rob din Canada
Cupluri
Suita A
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
Ok
Hard to find, not the best area
Recenzat 02 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

lipps din Filipine
Turiști solitari
Suita A
Sejur 3 nopți în noiembrie 2011
It was comfortable
Rate, cleanliness, staff
The staff were accommodating but the problem with this hotel is the location.
Recenzat 11 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

mae din Filipine
Familii cu copii mici
Suita A
Sejur 3 nopți în august 2013
affordable
affordable
we went in manila that time and stayed in the hotel for 4 days without going outside because during that time there was a big flood in manila and makati. we were so lucky we stayed in this hotel because it was not so floody outside since its located in upper portion of manila. there was a carenderia outside so it was totally cheap to eat out dinner and lunch without going to far and not spending too much. our breakfast in the hotel is typical filipino. it was a budget hotel for me and my family. i recommend this for every one concern with their budget but staying in a comfortable hotel.
Recenzat 11 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Natnael din Regatul Unit
Turiști solitari
Suita A
Sejur 2 nopți în mai 2014
Staff performance needs more training
Cleanliness , friendly staff , free light breakfast
It was ok but they need to train there Staff more when I checked in they gave me a room has no cable tv and no wifi working and no refrigerator ,so had to move to other room again with toilet door half broken ; but had to stay there as I couldn't be bothered to complain again ,
Recenzat 25 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JIN din China
Familii cu copii mici
Cameră executive
Sejur o noapte în mai 2014
The room is too small
near to the MRT, 7-11 nearby, breakfast included
Only stay for a night, Wifi avavilable. Not recommand for long stay.
Recenzat 21 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: