Fantastic 8,2
pe baza a 1049 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1049 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,9
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Prestaţia personalului 8,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

irynne din Statele Unite
Cuplu
Panoramă lagună
Sejur o noapte în martie 2015
visit
location, staff friendliness & NO Tipping!!!
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Recenzat 27 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ARUN din India
Cuplu
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în martie 2015
It's good hotel....money valuable...
Massage,service,lot of different cusine restaurant...
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Recenzat 24 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

christoher din Statele Unite
Cuplu
Lângă lagună
Sejur o noapte în ianuarie 2015
love this place . everything is always great here
pool , food , staff
always great stay here , no complaints
Recenzat 24 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Joseph din Filipine
Călător în grup
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în martie 2015
Paradise
best place to relax, very nice amenities, the best swimming pool ever
it was great! i would love to come back again :)
Recenzat 23 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

lewana din Filipine
Cuplu
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în martie 2015
The most unique resort
Swimming, stuff, food
It was awesome!
Recenzat 16 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JERRARD din Filipine
Familie cu copii mici
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în ianuarie 2015
Superb resort and staff
PLACE, FOOD, STAFF
Superb resort and staff
Recenzat 15 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

mary din Statele Unite
Călător în grup
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în martie 2015
Service is excellent but rooms are bad
Excellent service from staff, good food, location is nice
We booked 2 lagoon rooms for 2 nights. My daughter and her friend (both in their 20s) stayed in one room and my sister-in-law & I stayed in another room. We had to move to another room as one room had ants on the desk & on the linens and a worm underneath the bed. Another room had to be moved in the wee hours of the morning as the air condition was not working & the room had a foul smell - sewer smell. For me this resort was overated. This should be rated as 3 star. Very very disappointed.
Recenzat 14 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Richie din Filipine
Familie cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în martie 2015
Thumbs up!
Friendly staff
Very good! Nice experience
Recenzat 14 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Andrew din Regatul Unit
Cuplu
Lângă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2014
Great stay
Staff pool staff
please look at my other review for my experience here. Needed to make a second reservation to extend our stay. I think that says enough about the place.
Recenzat 13 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Andrew din Regatul Unit
Cuplu
Lângă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2014
Unbelievably great staff
Staff. Pool. Activities
Firstly the not so good. Location is a bit of a issue due to the traffic. A 20km trip is easily going to take a couple of hours. The resort is looking a little tired and could benefit from some work. But all this can be forgive my the unbelievable staff, nothing was too much, always willing to help. I personally had a major issue as I forgot to pick up a bag with, passports, money, computers, cameras inside. I had already driven through a very busy city centre to get get a ferry to our next location. The manager set 4 of his staff to meet me half way to hand back my bag to ensure I didn't miss my ferry. ABSOLUTELY BRILLIANT!!
Recenzat 13 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: