Fantastic 8,2
pe baza a 1050 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1051 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,9
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Prestaţia personalului 8,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Victoria din Canada
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur 2 nopți în februarie 2015
The Best
The staff, the place, the food
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Recenzat 03 martie 2015

emily din Statele Unite
Călători în grup
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în februarie 2015
The resort is excellent
Cleanliness,excellent food at the buffet,no mosquito
My family enjoyed it. I was not satisfied when we checked in it was hard to understand what the Korean receptionist was saying and it took us a while to wait for the other 2 rooms I reserved. When my friend called the operator said there's no such name,until the 3rd time when a guy answered the phone and was transferred in my room.
Recenzat 24 februarie 2015

Marinel din Singapore
Cupluri
Lângă lagună
Sejur 3 nopți în februarie 2015
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Recenzat 23 februarie 2015

marishell din Filipine
Familii cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în februarie 2015
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Recenzat 21 februarie 2015

EMMA din Filipine
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur 6 nopți în martie 2014
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Recenzat 17 februarie 2015

Arlene din Singapore
Călători în grup
Panoramă lagună
Sejur o noapte în ianuarie 2015
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Recenzat 14 februarie 2015

Chiqui din Filipine
Familii cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în februarie 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Recenzat 02 februarie 2015

carmencita din Filipine
Familii cu copii mici
Panoramă lagună
Sejur 2 nopți în ianuarie 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Recenzat 01 februarie 2015

tracey din Statele Unite
Familii cu copii mari
Suită cu 1 dormitor
Sejur o noapte în ianuarie 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Recenzat 31 ianuarie 2015

tracey din Statele Unite
Familii cu copii mari
Lângă lagună
Sejur o noapte în ianuarie 2015
one of the best resort
ambiance, locations and lagoon .
The best
Recenzat 28 ianuarie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: