Fantastic 8,2
pe baza a 1049 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1049 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,9
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Servicii 8,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Hamilton din Canada
Turist solitar
Lângă lagună
Sejur 3 nopți în septembrie 2012
Nice clean resort, diving facilities on site
Nice pools, lots of activities, dive shop on site although local sites are limited
Recenzat 20 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Desiree din Filipine
Călător în grup
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în iunie 2013
It was a fun stay.
Quiet location, friendly staff, big place
Fun, a bit expensive, and can be as relaxing or as adventurous as we want.
Recenzat 19 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jezalin din Filipine
Cuplu
Panoramă lagună
Sejur o noapte în iunie 2013
Paradise!
Super friendly staff, beautiful place wherever you turn any time of the day, comfortable beds
Recenzat 18 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SEWOON din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Panoramă lagună
Sejur o noapte în mai 2013
good location, comfortable room
room, clean, service
Recenzat 17 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

aireen din Filipine
Familie cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în iunie 2013
Relaxing stay.
Excellent service, quiet surroundings, good food.
Recenzat 15 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

HIU din Hong Kong
Cuplu
Panoramă lagună
Sejur o noapte în iunie 2013
Beautiful pool, relaxing, cleanliness
Friendly staffs, nice pool and relaxing
Recenzat 13 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

sarah din Filipine
Familie cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în iunie 2013
There's a lot of thing to do. A lot to explore.it'
View is great, I love the food, the room is clean
Ala in all its great and we love to come back, we will definitely recommend third place to our family and friends
Recenzat 13 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

maria din Filipine
Familie cu copii mici
Panoramă lagună
Sejur o noapte în iunie 2013
nature resort with friendly staff
lots of amenities, friendly staff, good food
WePlease contact our Customer Support if you experienced any serious issue. had a great stay at Plantation Bay. They have very accommodating staff. Rooms and bathrooms is large and clean though I think they need to change their bathroom towels as they look old already. Food are superb, a la carte prices is reasonable but their buffet is pricey. Lots of fun activities for the kids.
Recenzat 11 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Juv din Filipine
Familie cu copii mari
Lângă lagună
Sejur 3 nopți în mai 2013
Not worth a second visit...
ala carte breakfast, lagoon side view room, free shuttle to airport
for a 5-star hotel, you'd expect a no discrimination policy and a more attentive service. We wanted to dine in one of the restaurants, but were told that guests who had wet clothes (from a dip in the lagoon/pool) can't dine in. However, guests who came after us and also had wet clothes were not told of this restaurant policy. As to the slow/absent service, we requested for a tidy up of our room since we'd be out from 9am til 1 pm, but when we returned the room wasn't clean and we had to complain 3 times before they sent two people to clean up the room. These incidents totally ruined our impression about the hotel. Definitely not worth a second visit....
Recenzat 10 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jiyoung din Coreea de Sud
Turist solitar
Panoramă lagună
Sejur 3 nopți în mai 2013
Great swimming pool
swimming pool, service, no tips
great view and perfect swimming pool. but do not eat the lunch on the restaurant in resort. expensive and eww...
Recenzat 07 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: