Fantastic 8,2
pe baza a 1049 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1049 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,9
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Prestaţia personalului 8,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Raquel din Filipine
Familii cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în mai 2016
Great
Nice staff
Recenzat 22 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Patrick din Filipine
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur 2 nopți în mai 2016
Awesome
Amazing resort
Recenzat 22 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ma din Filipine
Cupluri
Suită cu 1 dormitor
Sejur 3 nopți în mai 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Recenzat 21 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Christopher din Filipine
Familii cu copii mici
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în mai 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Recenzat 20 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Irish din Filipine
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur o noapte în mai 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Recenzat 19 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

gerelean din Filipine
Familii cu copii mari
Lângă lagună
Sejur o noapte în mai 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Recenzat 16 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

naoki din Filipine
Cupluri
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Recenzat 05 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

John din Regatul Unit
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur 5 nopți în aprilie 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Recenzat 04 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Silvia din Filipine
Familii cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în aprilie 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Recenzat 02 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

oliver din Germania
Cupluri
Panoramă lagună
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Recenzat 01 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: