Fantastic 8,2
pe baza a 1049 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1049 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,9
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Prestaţia personalului 8,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

hazel din Filipine
Familie cu copii mari
Lângă lagună
Sejur o noapte în noiembrie 2015
weekend getaway
bicycling around the resort, salt water lagoon, margarita at alien abduction
we only stayed for 1 night, we arrived there early in the evening and my companions were to depart to davao early morning after. so we only have a limited time there. but we enjoyed it there so much. we wish to go back and bring along my nephews and siblings. the best things there to do are bicycling around the resort, swimming on the salt water lagoon and try the margarita at alien abduction!
Recenzat 11 noiembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

King din Hong Kong
Cuplu
Panoramă lagună
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
My Review
1) Great facilities; 2) Very friendly staff; 3) Have complimentary shuttles to the airport
Recenzat 02 noiembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jonathan din Statele Unite
Cuplu
Panoramă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2015
Perfect
Every detail was covered. Unusual for the Philippines.
Recenzat 22 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lizanne din Filipine
Cuplu
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Fantastic experience
room, staff, cleanliness
We were a Couple who had been separated for a long time. Cebu/Plantation Bay is our very first out of town destination. Although we did not literally explore the entire resort, we definitely loved our location and the place we've seen. We will definitely refer this to our family and friends.
Recenzat 21 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

shiella din Filipine
Familie cu copii mici
Lângă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2015
Nice
Excellent for relaxing
Nice
Recenzat 19 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ivan din Singapore
Turist în scop de afaceri
Panoramă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2015
An excellent & marvellous resort & spa hotel.
1.Room is clean & nice. 2. The scenery is well designed. 3.Staff are very attentive & courteous.
Its money worth spent for staying at Plantation Bay Resort & Spa with lots of entertainment, amenities like the rock climbing, gun shooting, hedway ride, canoeing, water ski boat, kalesa ride, cycling n food outlets.
Recenzat 17 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Myra din Filipine
Călător în grup
Lângă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2015
Plantation stay for 1night
Staff, privacy, accessible to facilities
It was okay. Nice facilities. The salt water pool floor is just moldy and dirty for me. Everything else is okay.
Recenzat 16 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Vernon din Australia
Cuplu
Lângă lagună
Sejur 2 nopți în septembrie 2015
Vern
Staff. Ambience. Food
Very relaxing. I was upgraded to a better room along with a complimentary basket of goodies all of which I was not expecting.
Recenzat 15 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kantaphat din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Panoramă lagună
Sejur o noapte în octombrie 2015
The beach verry small and durty
Service good
I need everything to clean
Recenzat 14 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Anna din Filipine
Familie cu copii mici
Suită cu 1 dormitor
Sejur o noapte în octombrie 2015
Great for kids
Great for kids, safe, lots of activities
Recenzat 08 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: