Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 166 opinii
  • Curățenie 8,8
  • Dotări 7,4
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,3
  • Raport calitate-preț 8,8
  • Alimentaţie/Local 6,1
Aranjare după

Dan din Suedia
Turist solitar
Dublă Deluxe
Sejur o noapte în martie 2016
Kindness
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Recenzat 21 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Collin din Canada
Călător în grup
Suită familială
Sejur 3 nopți în martie 2016
Excellent for One's Basic Needs
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Recenzat 20 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maarten din Australia
Cuplu
Dublă standard
Sejur o noapte în martie 2016
Good price quality
Nice bathroom with very good shower, close to busstation, AC
Recenzat 18 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Geok din Singapore
Turist solitar
Dublă Deluxe
Sejur o noapte în martie 2016
Good location near bus terminal
Location
Pretty good
Recenzat 13 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Junho din Coreea de Sud
Turist solitar
Dublă Deluxe
Sejur o noapte în martie 2016
Excellent
location, wifi, the man
Owner is the best for his guests. And location is so excellent for travelers in CNX.
Recenzat 05 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Korravarn din Thailanda
Turist solitar
Dublă Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
near bus station
It easy to walk to bus station
Recenzat 26 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dean din Regatul Unit
Turist solitar
Dublă standard
Sejur o noapte în ianuarie 2016
5 mins walk from bus station
Only 5 minutes walk from the bus station. Not very easy to find. The sign outside could be bigger. Breakfast is NOT included but you can drink as much coffee as you like. Clean rooms. Friendly staff. Wifi was great when I got there. The follwoing morning/afternoon it was unreliable. All in all a great little place.
Recenzat 27 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dione din Indonezia
Familie cu copii mari
Suită familială
Sejur o noapte în decembrie 2015
Great location, Wonderful Place
hospitable staff, clean and new building, spacious room
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Recenzat 16 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

wai din Hong Kong
Turist solitar
Sejur o noapte în decembrie 2015
home away from home
the helpful manager, nearby bus terminal, adorable cat
I love Poi De Ping. It's such a warm place to stay. Luk and the cat are the nicest staff of the hotel.
Recenzat 12 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kathy din Statele Unite
Turist solitar
Dublă standard
Sejur 14 nopți în octombrie 2015
Great value, close to Bus Station & Star Ave Mall
Cleanliness, comfort, helpful staff
I really relaxed here. I felt very safe and once I discovered the bus terminal and Star Avenue Mall so close I had lots to do.
Recenzat 28 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: