Bun 7,3
pe baza a 1215 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 1214 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 6,9
  • Situare 7,3
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Servicii 7,5
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Alfius din Indonezia
Cupluri
POP! Room
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Recenzat 17 august 2016

Eliza din Indonezia
Familii cu copii mari
POP! Room
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Recenzat 06 august 2016

audio din Indonezia
Turiști solitari
Minimum 2 nights Double Room
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Recenzat 01 august 2016

ARI din Indonezia
Familii cu copii mici
Minimum 2 nights Double Room
Sejur 3 nopți în iulie 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Recenzat 31 iulie 2016

Danny din Indonezia
Familii cu copii mari
POP! Room
Sejur o noapte în martie 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Recenzat 29 iulie 2016

Abdul din Australia
Turiști solitari
POP! Room
Sejur o noapte în iulie 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Recenzat 18 iulie 2016

hudiaratama din Indonezia
Cupluri
POP! Room
Sejur 3 nopți în iulie 2016
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Recenzat 11 iulie 2016

djuni din Indonezia
Familii cu copii mici
Minimum 2 nights Double Room
Sejur 8 nopți în iulie 2016
good
Good
Recenzat 10 iulie 2016

Jerry din Indonezia
Călători în grup
Special Offer - Signature Package at POP! Double or Twin Room
Sejur o noapte în iulie 2016
.
.
Recenzat 08 iulie 2016

Francisco din Indonezia
Călători în grup
POP! Room
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Good hotel
Going there with my family, no problem with the hotel, definitely stay there next time. But there is a problem with picking up at the airport, don't know if they forgot to pickup, or the driver error but they pick us up around 1/2 hour after our plane landed. But other than that, its a good hotel.
Recenzat 03 iulie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: