POP! Hotel Teuku Umar
POP! Hotel Teuku Umar
Vizualizați toate cele 28 fotografii
Cameră pop - Pat POP! Hotel Teuku Umar
Cameră pop - Pat
Vizualizați toate cele 28 fotografii
Hol POP! Hotel Teuku Umar
Hol
Vizualizați toate cele 28 fotografii
Vedere interior POP! Hotel Teuku Umar
Vedere interior
Vizualizați toate cele 28 fotografii
Vedere interior POP! Hotel Teuku Umar
Vedere interior
Vizualizați toate cele 28 fotografii
PE HARTĂ POP! Hotel Teuku Umar
PE HARTĂ
Foarte bun
Locație
7,6
Vizualizați toate cele 28 fotografii POP! Hotel Teuku Umar
Vizualizați toate cele 28 fotografii
Înlăturat de la Favorite

POP! Hotel Teuku Umar

Locație foarte bună
Vedeți ce se află prin zonă
Foarte bun
Bazat pe 1039 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
7,3
/
10
Foarte bun raport calitate-preț
7,9
Raport calitate-preț7,9
Cotație locație7,6
Cel mai apropiat aeroportAeroportul internaţional Ngurah Rai (DPS)
Distanță de aeroport8,8 km
  • Transfer aeroport

  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

  • aer condiționat

  • curățenie zilnică

Opțiuni cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Ultima dată rezervat acum 13 ore
Cameră pop (Pop Room)
Cameră pop (Pop Room)
...
  • Mărime cameră: 16 m²/172 ft...
  • nefumători
  • 2 paturi single sau 1 pat d...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Single standard (Single Standard)
Single standard (Single Standard)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Early Booker Hot Deal at POP! Room
Early Booker Hot Deal at POP! Room
...
    Introdu-ți datele și vezi prețurile
    Cameră standard (Standard Room)
    Cameră standard (Standard Room)
    ...
      Introdu-ți datele și vezi prețurile
      Early Booker Hot Deal at POP! Room
      Early Booker Hot Deal at POP! Room
      ...
        Introdu-ți datele și vezi prețurile
        Early Booker Hot Deal at POP! Room
        Early Booker Hot Deal at POP! Room
        ...
          Introdu-ți datele și vezi prețurile
          Early Booker Hot Deal at POP! Room
          Early Booker Hot Deal at POP! Room
          ...
            Introdu-ți datele și vezi prețurile
            Early Booker Hot Deal at POP! Room
            Early Booker Hot Deal at POP! Room
            ...
              Introdu-ți datele și vezi prețurile
              Early Booker Hot Deal at POP! Room
              Early Booker Hot Deal at POP! Room
              ...
                Introdu-ți datele și vezi prețurile
                Early Booker Hot Deal at POP! Room
                Early Booker Hot Deal at POP! Room
                ...
                  Introdu-ți datele și vezi prețurile
                  Aveți o întrebare pentru POP! Hotel Teuku Umar?
                  Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

                  Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

                  Înscrieţi-vă acum
                  Mai multe despre POP! Hotel Teuku Umar

                  Mai multe despre POP! Hotel Teuku Umar

                  Prezentare generală

                  Arată mai mult

                  Distanțe și lucruri esențiale

                  Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
                  Afişarea mai puţinor

                  Ce se oferă

                  Afişarea mai puţinor

                  Ce se află prin zonă

                  Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
                  Arată mai mult

                  Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

                  Afişarea mai puţinor

                  Câteva date folositoare

                  Arată mai mult

                  Anunțuri

                  Vă rugăm să rețineți că Insula Bali celebrează Ziua Nyepi (Liniștea) în fiecare an pe datele de mai jos. În timpul Zilei Nyepi (Liniștea) este o liniște deplină pe toată insula. Nu sunt permise activități exterioare, incluzând check-in și check-out la hoteluri. 5 martie 2011 | 23 martie 2012 | 12 martie 2013 | 31 martie 2014 | 21 martie 2015 | 9 martie 2016 | 28 martie 2017

                  Comentarii recente ale clienţilor

                  Recenzii Agoda (1039)Recenzii Booking.com (156)
                  7,3
                  /
                  10
                  Curățenie7,5
                  Dotări6,2
                  Situare7,6
                  Confort și calitate cameră7,3
                  Servicii7,5
                  Raport calitate-preț7,9
                  Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
                  Filtrare comentarii oaspeți după:
                  Limbă
                  English
                  Bahasa Indonesia
                  ภาษาไทย
                  Français
                  mai mult
                  Afișare 914 comentarii de la oaspeți verificați
                  12345
                  8,0
                  Fantastic
                  Elisa din Italia
                  Cuplu
                  Sejur o noapte în august 2013
                  Ottimo per due viaggiatori di passaggio”
                  Pulizia, internet, prezzo
                  Recenzat 10 septembrie 2013
                  6,0
                  Serena din Italia
                  Cuplu
                  Sejur o noapte în august 2012
                  hotel economico, sporco”
                  prezzo e colazione tipica di bali (nasi goreng)
                  l'hotel è davvero particolare, con forme e linee davvero carine. non ci aspettavamo granche avendolo pagato pochissimo ma una cosa che non tollero è la sporcizia. Abbiamo fatto il check in, il personale è cordiale. Le camere sono abbastanza piccole e sporche. Le lenzuola avevano delle macchie terribili e anche peli\capelli non nostri. Il lavandino probabilmente non è mai stato lavato (c'erano macchie di calcare e capelli). L'acqua, come in tutta bali, non è potabile quindi mettono in camera 2 bottigliette d'acqua gratuite. Il punto peggiore è la doccia\wc: è una specie di capsula, dove entri è c'e un odore nauseabondo di umido-pipì. Ricorda moltissimo i bagni pubblici. Ovviamente non abbiamo fatto la doccia li dentro (anche un po claustrofobico a dire la verità...) ma avevamo schifo persino a usare il gabinetto.
                  Recenzat 30 august 2012
                  5,7
                  Stefano din Italia
                  Cuplu
                  Sejur 6 nopți în iunie 2011
                  Good deal”
                  Vicinity to shops, welcoming staff
                  excellent location for those on a business trip, very close to all shops. teuku umar is a really busy road, so don't expect any peace. rooms could be cleaned better. overall a good deal for the price you get. only indonesian snack is served for breakfast.
                  Recenzat 12 iunie 2011
                  10,0
                  Excepțional
                  Husin din Indonezia
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în mai 2018
                  Bersih dan mudah dijangkau”
                  Kamarnya bersih, kalo yg laen sih std pop hotel lah
                  Recenzat 06 septembrie 2018
                  Terima kasih atas pilihan Bapak Husin menginap di POP Hotel Teuku Umar. Kami berharap Bapak dapat juga merekomendasikan POP Hotel Teuku Umar kepada rekan dan keluarga yang akan berkunjung ke Bali. Joanne F. Wullur - Hotel Manager
                  Răspuns 12 septembrie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  8,4
                  Fantastic
                  Ardelia din Indonezia
                  Cuplu
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în august 2018
                  Convenient location”
                  Hotel was great for its value for money. Just enough if you're only looking to not spend too much time in the room. Hotel staff was also helpfull esp. the receptionist team (thank you Maria and Ester).
                  Recenzat 04 august 2018
                  Thank you Ibu Ardelia for your compliment to two of my receptionist team. I'm sure they will be very happy to know that you value their friendly service. I hope you will also recommend our hotel to your friends and family who will come to Bali. (Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 07 august 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  5,2
                  Andres
                  Cuplu
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în iunie 2018
                  lumayan untuk tidur saja, jgn berharap lebih”
                  staffnya cepat tanggap
                  Recenzat 23 iunie 2018
                  Terima kasih Pak Andres. Kami berharap Bapak akan kembali memilih hotel kami apabila Bapak kembali ke Bali berikutnya. (Joanne Fransisca - Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 07 august 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  6,8
                  Bun
                  andriyan din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur 3 nopți în aprilie 2018
                  good”
                  nice place, clean room
                  Recenzat 26 aprilie 2018
                  Thank you Pak Andriyan. Looking forward to have you again at POP Hotel Teuku Umar. Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manager
                  Răspuns 30 mai 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  9,2
                  Excepțional
                  ANGELICA din Filipine
                  Cuplu
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în august 2017
                  surprisingly good for its cost! ”
                  The space was bigger than I thought. My mom and I had big luggages and yet we still had space in our room to walk around. Water pressure was good with good heater also. The bed was comfortable, the restroom was clean although some stains were visible, the floor was tiled and clean, and there were free toiletries too. I booked for free breakfast although I wasn't able to claim it because my flight the next day was too early (before 7 AM). The lobby was also really cute and colorful. The overall experience is actually really good for its cost
                  Recenzat 07 aprilie 2018
                  Dear Angelica, Thank you so much for giving us your feedback. I'm glad to know that you like our room and our bed. Hopefully you will also recommend POP Hotel Teuku Umar to your friends and family who will visit Bali in the future. Joanne Fransisca Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  8,4
                  Fantastic
                  Susan din Indonezia
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în martie 2018
                  Super staff 😉”
                  The staff are friendly and i am really happy with that... thank you FO team, i cannot mention it one by one, all of you... Keep it up... 😊
                  Recenzat 25 martie 2018
                  Dear Ibu Susan, Thank you for your compliment to our FO team. I will pass it on to the team and I am sure they will be happy to know that their hard work and hospitality are being appreciated. Joanne Fransisca Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  6,4
                  Bun
                  Alfonso din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în martie 2018
                  Dirty bed. Hot ac. Dirty bathroom. Broken sink.”
                  Dirty bed. Hot ac. Dirty bathroom. Broken sink
                  Recenzat 23 martie 2018
                  Dear Alfonso, I'm sorry that you were not satisfy with our room. We have done a maintenance project to that room and everything are fixed and clean now. Hopefully you will come and visit us again so you can tell the difference. Joanne F. Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  5,2
                  Ronald din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur 2 nopți în martie 2018
                  good location”
                  good location
                  Recenzat 14 martie 2018
                  Thanks Ronald. Look forward to your next visit to the hotel. (Best regards, Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  6,4
                  Bun
                  Santi din Indonezia
                  Călător în grup
                  Cameră pop
                  Sejur 3 nopți în ianuarie 2018
                  Great Place for bussines”
                  Not recommended for travelling purposes.
                  Recenzat 06 februarie 2018
                  Yes indeed Ibu Santi. Our hotel is located in the heart of Denpasar area which is the centre of most business activities in Bali. Therefore this hotel is one of the main hotel chosen by those of young and spirited business man and woman. The meeting room facilities inside the hotel are also designed purposely to comply with the business purposes. We provide 4 separate meeting rooms, which can be combined into 2 bigger meeting rooms. Please do not hesitate to contact us should you have other inquiries regarding the hotel. Joanne Fransisca Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  9,2
                  Excepțional
                  Michael din Indonezia
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în ianuarie 2018
                  Affordable for solo traveler but need more improvement in cleanliness”
                  The staffs are friendly and very helpfull.
                  Recenzat 29 ianuarie 2018
                  Dear Michael, Thank you for choosing POP Hotel Teuku Umar and for leaving a good score for us at Agoda. We have done a major cleaning project in the hotel. Please come and stay again with us so you can compare the difference. Looking forward to have you again at POP Hotel Teuku Umar. Joanne F. Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 23 aprilie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  8,8
                  Fantastic
                  John din Irlanda
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în noiembrie 2017
                  Very helpful staff during a crisis”
                  Was in Bali when volcano shut the airport down and information was hard to obtain. Staff did as much as they could and for a medium hotel this was very much appreciated would recommend but hotel is not in tourist part of island
                  Recenzat 14 ianuarie 2018
                  Dear John, Thank you for leaving a good review for Pop Hotel Teuku Umar in Agoda. I'm sure all Pop Hotel Teuku Umar is very happy to know that you appreciated their effort to serve you as good as they can. For your information Pop Hotel Teuku Umar is located in Denpasar area, which is the capital city of Bali. In Denpasar you will find many shopping centres, restaurants, cultural tourism destination, and of course is the heart of Bali government offices. Kuta, Seminyak, and Petitenget area is only 30 minutes away. And you can find more transportation options if you stay in Denpasar area compared to other area in Bali. I hope you would also recommend Pop Hotel Teuku Umar to your friends and family who will visit Bali in the future. Best regards, Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manger
                  Show more
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  8,8
                  Fantastic
                  Susan din Indonezia
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în decembrie 2017
                  super great FO team 😘”
                  room maybe small, location maybe in the middle of the city, but we can feel the comfortable while we stay here. The FO staff is the best team. the negatif things are, sometimes for the new guest, they not change to the new bed-sheet and the AC not cold even they dont have any house phone in the room, thats make me lazy to go outside just to inform them if any problem in the room. but overall, love this hotel... 😊
                  Recenzat 30 decembrie 2017
                  Thank you for your trust to stay at Pop Hotel Teuku Umar and for leaving a positive comment about Pop Hotel Teuku Umar at Agoda. For your information, we have a 24-hours service request through Whatsapp message and the number is written on top of the key card holder inside the guest's room. We are ready to accommodate all the guest's request for 24-hours. We are looking forward to have you again at Pop Hotel Teuku Umar, whenever you come to Bali. We hope that you will also recommend Pop Hotel Teuku Umar to your friends and family who will come to Bali in the future. Warm regards, Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manager
                  Răspuns 23 ianuarie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  8,0
                  Fantastic
                  Kristian din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur 4 nopți în noiembrie 2017
                  nice hotel”
                  with nice price and location di denpasar city this hotel very recommended for everyone
                  Recenzat 28 decembrie 2017
                  Heya! Thank you for sharing your experience about your stay at Pop Hotel Teuku Umar. I am happy to read that you love Pop Hotel Teuku Umar location and that you want to recommend Pop Hotel Teuku Umar as a good hotel to stay in. Looking forward to have you again at Pop Hotel Teuku Umar. Joanne F. Wullur - Cluster Hotel Manager
                  Răspuns 23 ianuarie 2018
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  9,2
                  Excepțional
                  Miracle din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur 5 nopți în noiembrie 2017
                  GREAT”
                  So, i'm here for business for about a week. 1st of all, when I come, the staff really really friendly. Room is spacious then what i thought it would be. Even though there's no cupboard or cabinets, but there is hangers and spacious place to put your luggage. Thats really great. Bed is good. Aircon works well. Many TV channels. Wifi works well. Water dispenser near the lift. I really like it here. But the facilities in room that lacks are the toilet. Toilet really... what to say... Not great to look at. haha. But it works just fine. The furniture kinda old. The curtain need to be change. No phone at room, but they will give you a phone number that you can reach if you need anything. No slippers. No water heater for drinks, buy its fine though cause they have water dispenser. No drinking glass to make coffee or tea. No tea or coffee. No spoon. No slipperssssss omg. So overall, great value for money. And I prefer to be at pop rather than this hotel i'm in while writing this review. Btw, my room is the cheapest one. With no breakfast. And their breakfast already prepared so you cant choose. But free tea and coffee in the morning. Many food around. Many atm of any bank nearby. There is hospital too. And mall. Drive to beach around 30 minutes with no traffic. If traffic maybe 40 minutes. I like it here and would like to stay again when comin back to bali.
                  Recenzat 27 noiembrie 2017
                  Dear Sir or Madam, Your review is very valuable to us. Thank you for sparing your time to write about your experience while staying at Pop hotel Teuku Umar. For your information, slippers are available at our check-in counter for inly Rp 15.000 per pair, and you can bring it back to your home. I will remind my team to always inform the guest about slippers, so all guests can purchase them during check-in. Yes indeed we got many restaurants and ATM at The surrounding area of the hotel, so it will make your life easier while staying here. Looking forward to have you back at Pop Hotel Teuku Umar on your next visit to Bali. Joanne F. wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 03 decembrie 2017
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  6,4
                  Bun
                  Dicky din Indonezia
                  Turist solitar
                  Cameră pop
                  Sejur o noapte în noiembrie 2017
                  hotel with an airline food for breakfast”
                  the breakfast was probably the worst i ever tasted in a hotel.
                  Recenzat 22 noiembrie 2017
                  Dear Dicky, Thank you for sparing your time to write us a comment on Agoda so we have more idea on the area to improve. To make sure the food is safe and being processed according to the international food safety standard and regulation, we have chosen our breakfast supplier carefully and is the same supplier of food to Garuda Indonesia airline. I am sorry to read that you didn't like the taste. We will make sure in the future they will also be more concerned of the food taste, and still not putting aside the safety side of the food. Once again thank you. Looking forward to have you again at Pop Hotel Teuku Umar. Joanne F. Wullur Cluster Hotel Manager
                  Răspuns 25 noiembrie 2017
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  4,8
                  Kristianty din Indonezia
                  Turist în scop de afaceri
                  Cameră pop
                  Sejur 3 nopți în octombrie 2017
                  Acceptabil”
                  Not recomended
                  Recenzat 22 octombrie 2017
                  Dear Ibu Kristiany, Thank you for your time to leave a respond regarding your stay at Pop Hotel Teuku Umar. I'm sorry to read that you would not recommend Pop Hotel Teuku Umar to your friends and family. It is so unfortunate that you don't give us the reason in detail. I also have checked the "guest comment forms" you left at Pop Hotel Teuku Umar during check-out it is written there that you were satisfied with our service. It would be really great if you would contact me directly through email so we can further discuss any possibility for us to prove our true service to you. Best regards, Joanne F. Wullur (Cluster Hotel Manager)
                  Răspuns 06 noiembrie 2017
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  10,0
                  Excepțional
                  Rita din Indonezia
                  Călător în grup
                  Cameră pop
                  Sejur 2 nopți în august 2017
                  Good place to stay during your leisure time with affordable price”
                  Very helpful and friendly staffs who helps everything you ask and tasty food as well. Very recommended hotel for you to stay in Bali
                  Recenzat 28 august 2017
                  Dear Mrs. Rita Thank you very much for spent your time to write us a feedback and spending night in POP! Hotel Teuku Umar. Very noted for your nice review as our team has been informed. Our mission is to provide service that could meet with our guest expectation. We do hope that we will have the opportunity to welcome you back for another staying with us in POP! Hotel Teuku Umar. Sincerely yours, Boyke Sanjaya Operational Manager
                  Răspuns 28 august 2017
                  POP! Hotel Teuku Umar
                  12345
                  Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

                  Înapoi la rezultate căutare

                  Înapoi la opțiuni cameră

                  |

                  Revocare