Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2817 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Kai din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în martie 2016
Short stay
nice view
Recenzat 11 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

STEPHEN din Malaezia
Călător în grup
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Services and food at restaurant
Services and food at restaurant need some improvement
Recenzat 09 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHUNG din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 4 nopți în martie 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Recenzat 04 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHUNG din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 4 nopți în martie 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Recenzat 04 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jonathan din Regatul Unit
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în martie 2016
Jojo & Jon
Took nearly 30 minutes to check in, as staff couldn't locate my reservation. Similar to last time. Bedroom dirty on arrival: needed cleaning. Last time I stayed masseuse injured my neck. Took nearly a year to recover & expensive physio. We were promised a free massage on our next visit, to compensate, but this promise was not honoured. Pool unavailable. Bar expensive.
Recenzat 03 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jonathan din Regatul Unit
Cuplu
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 4 nopți în martie 2016
Jojo & Jon
As during my last visit, staff at reception very inefficient. Took nearly half an hour to find our reservation. Although we were promised a free massage after our last visit, when I received a neck injury, which took nearly a year to cure; this promise was not honoured. Probably wise anyway, as neither of us wanted to suffer any further injury. Bed was very comfortable, but room was dirty and needed cleaning when we arrived. Therefore 8.2 too generous. Maybe 7.2.
Recenzat 03 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Eu din Malaezia
Călător în grup
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în august 2015
Very clean & comfortable
The only downside of this stay is the location, quite a distance from city center
Recenzat 02 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Muzaffar din Malaezia
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în martie 2016
As good as it gets
Everything is done well and I don't think you will find a better hotel in Kuching. Price might be high end for Kuching but in the big picture cheap. View and location is excellent but the shopping centre ne the door is nearly death.
Recenzat 31 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Qingwen din Singapore
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în martie 2016
Not very good for service and room
Location,the lobby
The TV is not working and I had waited at the lobby for 1500hrs to 1600hrs.i sitting at the cafe waiting and by 1600hrs I was not informed that the room is ready.
Recenzat 30 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lee din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în noiembrie 2015
a good hotel in Kuching
clean, good location, comfortable bed
Pullman Kuching is always a recommended Hotel in Kuching
Recenzat 29 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: