Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2817 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Servicii 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Chris din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe cu 2 paturi
Sejur 6 nopți în ianuarie 2016
nice stay
spacious room (deluxe), good swimming pool, good breakfast
We mistakenly booked a twin-bed deluxe room with only 1 adult occupancy, so we only get breakfast for 1 person each morning. We asked for a bit flexibility to have breakfast on 3 days for 2 persons (total stay: 6 nights) but their system cannot help for that. Just not what we expected from Pullman. Please built a system comfortable for the guests. I this case, some small hotels with breakfast coupons are better than Pullman.
Recenzat 27 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Galoh din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Great Hotel
Good service, clean & spacious room & good food
I had a pleasant stay in Pullman Kuching Hotel. I will definitely recommend this hotel to my families and friends.
Recenzat 26 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

weei din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Good location , fast internet
Good location, conform room, nice food
Recenzat 26 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Taha din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
the hotel
location, staff, room
great
Recenzat 26 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kelly din Malaezia
Turist solitar
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în august 2015
awesome
Good service and convenient
Recenzat 23 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SONGYI din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 4 nopți în iulie 2015
Not bad
Reasonable price, cleaan and neat, good breakfast
Not bad
Recenzat 21 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

man din Singapore
Cuplu
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
NOMRAL
BIG
it was a pretty normal stay for my parents. the toilets are not as clean as it should be, given that it is a 5 star hotel. Breakfast was alright
Recenzat 19 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Stephanie din Singapore
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Good for Kuching standards but not well maintained
Room size, room design, shower
The Pullman is a well known brand within the Accor chain of hotels. The good: - Rooms are big - Decor of the room is quite nice - Comfortable bed and beddings - reasonably priced hotel Things I didn't like: - Toilet smelt a little funky (perhaps sewage pipe issues) - Things are a little tired and worn - for example the information booklet in my room (1110) had a couple of pages which were falling out. The Do Not Disturb hangers at the door were also worn to the point of falling apart. There was no in-room dining menu in my room. - Breakfast is not good - the quality of the food is not up to international standards. Even my cooked-to-order omelette tasted strange
Recenzat 18 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sylvia din Malaezia
Cuplu
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în ianuarie 2015
Location
Location and room.
It was good except for the key card where at times it did not work.
Recenzat 17 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MOHD din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Nice hotel
Location,cleanliness and friendly
The stay was excellent except that the trainee staff at the frontline should be supervised closely
Recenzat 17 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: