Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2822 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Servicii 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Eek din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Overall, a great stay, nice amenities.
Location, Comfort, Nice Breakfast
A pleasant stay. Room is good, service is ok, location is convenient, very close to the famous seafood place and riverside.
Recenzat 16 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Frankie din Malaezia
Turiști solitari
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în iunie 2015
Good location with cleaned room
Cleaned room, friendly staff and location
Cleaned room with friendly staff but Front Office Staff/Receptionist were so busy due to multiple function during my stay, no one pick up the phone even rang few times,Maintenance staff too busy have no time to adjust my room bathtub hot water temperature which was not hot only warm water. Not to mention room comfort and standard no way to compare with Pullman Putrajaya with same type of room.
Recenzat 16 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHANG din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în iunie 2015
Great location, clean room
Location, clean room, good food
Excellent and will choose to stay here again in future
Recenzat 15 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Abdul din Malaezia
Familii cu copii mari
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 4 nopți în iunie 2015
Great experience with Pullman Kuching
Location near to town, room, service & foods..
I enjoyed stay at the Pullman Kuching Hotel. Their staffs so kind & helpfull. Their food also taste good and I definitely will choose Pullman as my favourite hotel if I visit Kuching next time.
Recenzat 13 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

chong din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2015
Average hotel with fair price
Good Location and value for money
Recenzat 11 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

David din Australia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iunie 2015
Lack of essentials in room
Nothing to boast
Less than what I expected from a Pullman branded hotel. Room was on executive floor but surprisingly lacks the essentials such as hair dryer, ironing equipment. There was nothing much on offer at the executive lounge either. The washing basin was choked and the tap runs with a high pitch noise. I will try out other hotels if I get to visit Kuching again.
Recenzat 11 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lay din Singapore
Familii cu copii mici
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 3 nopți în august 2014
Comfortable
Our stay was pleasant. Room is big enough for our family. The kids enjoyed the pool a lot.
Recenzat 10 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ALICE din Malaezia
Familii cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în decembrie 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Recenzat 08 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ALICE din Malaezia
Familii cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Recenzat 08 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Melissa din Malaezia
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în mai 2015
Unfriendly staff
Clean, Spacious, Big Bathroom!
The rooms in general are good, Pullman standard. However, staff was unfriendly and unhelpful. Sent our laundry in for the first night, but did not receive it the second day. When called at 8pm to check on laundry status, the housekeeping just said "We are Close". Next night, asked for a wine opener and waited for two hours - despite few phone calls, they still did not bring up the wine opener. Waitresses in the bar did not have sufficient knowledge to serve customers.
Recenzat 08 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: