Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2817 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Kwee din Malaezia
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în mai 2015
a nice 5* hotel
1. location. 2. room is clean and comfortable. 3. All the things in the room are in working conditions.
I have good experience for my two nights stay. I only use the facilities in the room and breakfast at the restaurant. Check in is fast and helpful staff, the bell boy show us how to use the lift with key card and key card was too sensitive, bell boy tried a few time to access the room. After we went out and we have problem to access to 11 floor in the lift. We go to the receptionist and she prepare new cards cards for us. She even go with us all the way to our room to make sure the new cards are working. A big thumb up for the girl. (i should take down her name). The new cards were working fine for my nights stay. The foods for the breakfast are tasty and many choices. Check out was so fast and suprised me, after I returned the key card and the girl key in the room number in the pc. Less than half a minute she said is ok and all done. (imagine I have to wait 15 mins for them to check the room at Damai Puri hotel) The staff are helpful but most of them are too serious look (another tumb up if they smile a bit)
Recenzat 17 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

hamizah din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în mai 2015
worth it
clean, value for money, strategic location
Everything was nice
Recenzat 15 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kok din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în mai 2015
great hotel
spacious room, location & quiet
Nothing to complain about
Recenzat 14 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Aiman din Malaezia
Turist solitar
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2015
Pullman kuching
Location. Bed. Lobby
Meet expectation.
Recenzat 14 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sook din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în martie 2015
Staff performance have to improve
Clean, Design and Location
The hotel is nice but the service have to improve for its 5 star rating.
Recenzat 13 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Cher din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în martie 2015
Awesome Hotel
View, Location, Hospitality
Great Place for Family
Recenzat 13 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chong din Malaezia
Turist solitar
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în februarie 2015
good location
clean, good location, polite staff
Recenzat 12 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chong din Malaezia
Turist solitar
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2015
Good Location
Good Location, Clean and Big Room
Recenzat 12 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

DAMIT din Brunei Darussalam
Călător în grup
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 4 nopți în mai 2015
no comment
front desk andd cafe staff are good..the rest standard
l had problem with card key..can't open room door several..and elevetor to go floor level aalso problem..towels in the room not complete..l had to ask house keeping...
Recenzat 11 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SATORU din Japonia
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în mai 2015
Nice 5-star hotel
Closed waterfront, Wide and crean room, Delicious breakfast
Recenzat 10 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: