Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2818 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Karim din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2014
An Ideal Place for a Family Gathering
Cleanliness, fast check in check out process, a varieties of foods
It was a family stayed, my kids enjoyed their stay and noticed a spacious family room, its cleanliness and facilities provided. Swimming pools and Jacuzzi is such an attracted spot for kids where they had spent most of their time during our stay. Hotel lobby is spacious and have an ample space even a few group check in and check out at the same time.
Recenzat 04 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Saravana din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 2 nopți în iulie 2014
Bad food, musty smelling
One of my biggest mistakes this year... The corridors were smelling horribly musty like some back lane hour rate hotel. If this was bad, the breakfast was even worse... surprised that the normal Accor spread was missing with substandard bread. To top it off, the staff need to be retrained...
Recenzat 03 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chen din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2014
good
good
Recenzat 02 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Joseph din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în februarie 2014
Decent 4 star hotel
Dining options, decent design
For a place like Kuching I didn't expect much. This hotel is up to date with many dining options. Comfortable
Recenzat 01 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Aaron din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în mai 2014
One night rest
Convenient, Friendly staff and clean room
Recenzat 01 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jonathan din Malaezia
Cuplu
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
Expectations were not met
Brand new rooms, beautiful view of the city and the bath tub with a view of the skyline
Took ages for me to get myself checked in which was understandably during Raya but previous reviewers had the same problem. I have traveled to all sorts of places ranging from 5 stars to 3 stars and this is the first I was asked to pay a deposit of RM200 upon check in which I was a little upset about. Staffs were not friendly as I expected it to be knowing this is "Pullman". Overall this is the best hotel with the best room if you want a clean posh room. Other than that stay away if you are looking for good service.
Recenzat 31 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

GERMAINE din Singapore
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în ianuarie 2014
Great Location, affordable
Great Location, affordable, nice place
Very good experience as the hotel was nice and comfortable. Able to see 1/2 of Kuching from the room and bed was comfortable.
Recenzat 30 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maria din Danemarca
Cuplu
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iulie 2014
Nice hotel and good location
Clean, nice
The hotel was nice and clean. The location is good but there is nothing in the city worth watching so i would recommend others to take the day trips to the jungle.
Recenzat 29 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lee din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
A Best Hotel in Kuching
Location is strategic, Good bed. Clean room
It was comfortable and value for the money
Recenzat 25 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mohd din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în iulie 2014
Great room
clean, friendly, easy access
Very nice hotel and easy to get taxi if you are travelling by flight
Recenzat 24 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: