Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2823 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

GERMAINE din Singapore
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în ianuarie 2014
Great Location, affordable
Great Location, affordable, nice place
Very good experience as the hotel was nice and comfortable. Able to see 1/2 of Kuching from the room and bed was comfortable.
Recenzat 30 iulie 2014

Maria din Danemarca
Cupluri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în iulie 2014
Nice hotel and good location
Clean, nice
The hotel was nice and clean. The location is good but there is nothing in the city worth watching so i would recommend others to take the day trips to the jungle.
Recenzat 29 iulie 2014

Lee din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
A Best Hotel in Kuching
Location is strategic, Good bed. Clean room
It was comfortable and value for the money
Recenzat 25 iulie 2014

Mohd din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în iulie 2014
Great room
clean, friendly, easy access
Very nice hotel and easy to get taxi if you are travelling by flight
Recenzat 24 iulie 2014

Siew din Malaezia
Cupluri
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în iunie 2014
happy wedding at kuching
facilities friendly n good service
im feel good to stay at the pullman kuching hotel. and i attend my friend wedding dinner. so location is very good for me. at pullman kuching hotel i feel high class hotel. good
Recenzat 23 iulie 2014

Zainudin din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2014
Nice and great day
Very clean and comfortable
Nice and feel relaxed. Clean and friendly staff. Food served very goood and a lot of variety.
Recenzat 23 iulie 2014

Kuan din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 4 nopți în iulie 2014
pleasant, wonderful
comfort, clean & easy access to places of attraction
pleasant, wondrful
Recenzat 22 iulie 2014

Sharon din Regatul Unit
Turiști solitari
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 7 nopți în iulie 2014
Very poor customer service at the hotel.
I cannot think of 3 good things to say about it
One I do not wish to repeat. I cannot in good conscience recommend this hotel to anyone. Whilst the building itself is fine, the reception staff's attitude and knowledge are nothing shortly of appalling.
Recenzat 22 iulie 2014

Kim din Malaezia
Cupluri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
Confortable stay
Large Room, Large Toiolet and Comfortable Bed
We stayed for 2 nights here and found the hotel to be quite good in term of room size and the comfortable bed. Will return again
Recenzat 21 iulie 2014

Kim din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2014
Comfortable stay
Clean, huge room and comfortable bed
The hotel is located in the city center right opposite to Hilton. The room and bathroom is big. It has a wide window as well. The bed is comfortable.
Recenzat 21 iulie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: