2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6130 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6130 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Craig din Noua Zeelandă
Cuplu
Premier Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Excellent Standard
Quality of Room, Pool, Staff
The overall standard of this hotel is excellent. The quality of our room was outstanding, as were the staff. Well located and close to a big shopping mall. I will definitely stay here again when I'm next in Cebu.
Recenzat 12 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dewei din China
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 7 nopți în octombrie 2014
very clean hotel
clean ,good parking and nice service
very good
Recenzat 12 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

HYUNG din Coreea de Sud
Călător în grup
Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2013
Fantastic and great location hotel
Kind room service, Near shopping center, Clean and wide room
It was good experience to spend time in Quest hotel. I wanna visit again because of good location & wide & clean room
Recenzat 11 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Robert din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2014
Happy stay
Clean, Comfortable and Convenient
Haven't stayed here for a year but glad to see the quality hasn't changed, still very comfortable rooms and beds and super convenient access to Ayala Mall. Thank god they have also extended the gym opening hours so can go there any time. Nice pool area too, will surely stay here again.
Recenzat 10 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Benjie din Filipine
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
It has all the basic needs to be comfortable
The best 3 things that I can find in this hotel are: location, food, and customer service
My stay in the hotel was great! They all responded to what I asked for; their room service was very attentive and they were able to address my other needs. It's good enough to feel comfortable while staying near good business centers and mall.
Recenzat 10 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ana din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2014
Best value for money
LocAtion, comfort and food
Love staying at this hotel in cebu
Recenzat 09 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yusuke din Japonia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2014
worth money
worth money, comfortable with good service
It was good as always. Very closed to Ayalamall but the street is dark.
Recenzat 09 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Robert din Australia
Turist solitar
Premier Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2014
Overnight at Quest Cebu
Location, Quality, Facilities
The reception was efficient and smooth, because of renovations I was upgraded to a suite. The facilities in the hotel are great and the location is perfect for access to Ayala mall and most of the local business areas. Good staff attitudes, buffet had a good selection and everything is very clean
Recenzat 09 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

warren din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2014
Near new hotel...
Excellent breakfast. Location. Comfortable rooms.
Stayed on a promo rate. Doubt that I would pay full rate to stay again.
Recenzat 09 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ma din Filipine
Turist în scop de afaceri
Premier Deluxe
Sejur o noapte în martie 2014
Near shopping mall, friendly staff, good food
Accessible , walking distance to Ayala mall
Recenzat 08 noiembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: