2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6121 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6122 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

ma din Filipine
Turist în scop de afaceri
Premier Deluxe
Sejur o noapte în martie 2014
Near shopping mall, friendly staff, good food
Accessible , walking distance to Ayala mall
Recenzat 08 noiembrie 2014

Sean din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2014
Good hotel, friendly staffs
location, service, cleanliness
This hotel is very near Ayala Center Cebu and is not heavy on the budget. Service is also good as they assisted us in all our queries. Safe also.
Recenzat 06 noiembrie 2014

marissa din Statele Unite
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Accessible
Safety, convenient and friendly.
Excellent
Recenzat 06 noiembrie 2014

Kevin din Statele Unite
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2014
Great Location!!!
Location Location Location
It was short but pleasant. Everything we needed was at the Ayala Center a short walk away.
Recenzat 06 noiembrie 2014

Yuliana din Indonezia
Cuplu
Deluxe
Sejur 3 nopți în octombrie 2014
good stay, I keep coming back
perfect location, nice lobby, friendly staff
nothing to complain, room is a little on the small side but modern
Recenzat 06 noiembrie 2014

Gianni din Elveţia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
nice palce
affordable, good location and nice staff
Nice place as usual I always stay here when in cebu city
Recenzat 05 noiembrie 2014

James din Statele Unite
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Quest Hotel & Conference Center - Cebu
Clean, comfortable
Clean, comfortable but slow internet They let me use business center, but only after lengthy debate!
Recenzat 05 noiembrie 2014

benjamin din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2014
Comfort and convenience
Clean location comfort
This hotel is one of my choices in Cebu City especially if i want to go to Ayala Mall. The location is one of the best cause its just a few minutes walk across going to Ayala mall where you can do shopping and eat for there are lots of restaurants inside. The buffet breakfast is good also for you could have lots of choices. I like their clean room with comfortable bed and pillows. They have also well trained staffs with good service.
Recenzat 05 noiembrie 2014

Lee din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2014
Nice hotel but unfriendly front office staff
Location, clean rooms, nice pool
Everything was fine for this hotel however the front office staff during checking in/out seems unfriendly and a little rude, would love to see some improvement here.
Recenzat 05 noiembrie 2014

Rocco din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur 4 nopți în aprilie 2014
Nice hotel
location food clean
Recenzat 04 noiembrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: