2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6130 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6130 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

James din Canada
Familii cu copii mari
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în mai 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the most profit
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Recenzat 29 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bruno din Elveţia
Cupluri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în mai 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Recenzat 29 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Quoc din Australia
Cupluri
Deluxe
Sejur 3 nopți în mai 2016
5 star service! Seriously!
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Recenzat 28 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Frank din Filipine
Familii cu copii mici
Suită junior
Sejur 3 nopți în mai 2016
Excellent hotel and customer service
The hotel has excellent customer service. The staff are courteous, friendly and very accommodating. It's a great value for the money. Keep it up!
Recenzat 26 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Youngsung din Coreea de Sud
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
good
good
Recenzat 25 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sylvi din Statele Unite
Familii cu copii mici
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în mai 2016
Good people
The staff is very accomodating.
Recenzat 24 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Edward din Australia
Cupluri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 7 nopți în mai 2016
Good location
The hotel is opposite Ayala Mall for good shopping. The hotel can organise a range of tours and activities from this central location in Cebu
Recenzat 23 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Caroline din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2016
Location & Value for Money
Good location and good value for money. It just takes so long so check in and check out.
Recenzat 22 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Barbara din Norvegia
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2013
love it
Buffet is excellent!
Recenzat 21 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Joseph din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
good business hotel located just across Ayala Mall.
Buffet breakfast was great!
Recenzat 21 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: