2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6129 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6129 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Craig din Australia
Familii cu copii mici
Suită junior
Sejur 2 nopți în martie 2016
Awesome Hotel!!
Convenience location to Ayala Shopping Centre, Great food for Breakfast and a very well presented room for my stay.
I loved my stay at Quest Hotel as it was a very pleasant room with ample space and on our first morning for breakfast the food was a treat and as soon as we finished I went back to my room to book another room again for the last few days of our trip. The staff are very polite and very helpful and treat you with the upmost respect in which makes your stay so much more enjoyable. The best part is that you are about 3 minutes away from Ayala Shopping Centre so you always have something to do and I personally recommend Quest Hotel to anyone who is looking for a pleasant stay and some awesome food.
Recenzat 09 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

FABIEN din Franţa
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 5 nopți în februarie 2016
Good value for short stay
Kind, clean, welcoming
I didn't stay enough time in this hotel, however, it was quite good. It was not noisy and the matress was good quality! :) That's the purpose to go in a Hotel, to have a good sleep ^^
Recenzat 08 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Trutmann din Elveţia
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Good place to stay
Food, accomodation and friendliness
Recenzat 07 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Trutmann din Elveţia
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
Good Place to stay
Location, food employees
Recenzat 07 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Matthew din Canada
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 4 nopți în februarie 2015
Good location
Easy to get around from here.
Good.
Recenzat 06 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHUNG din Taiwan
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Breakfast is good
Breakfast , near by shopping mall area
Nice experience
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gaudioso din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în februarie 2016
Cleanliness is questionable. Glasses were not wash
In short, management has to revisit what a customer service is.
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

GAYOUNG din Coreea de Sud
Turiști solitari
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
good
very nice hotel
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Janusz din Regatul Unit
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 10 nopți în februarie 2016
Good but nothing so greate just normal hotel
All the time fanny sytuations with the rooms bar , All the time the operete send or call about payments for the drinks what was not used , 2 days I was not in the hotel and they send to me the payments for the drinks fanny sytuations and when I was last day in the hotel again this som sytuation , remember what You take from the mini bar
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Donna din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
Great location
Location, food and room
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: