2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6122 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6122 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Winfred din Statele Unite
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Decent sized room with internet and pool by Ayala Mall
The only downside is I couldn't use Skype on my Apple laptop. Maybe a windows laptop would still work
Recenzat 27 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

marjorie din Filipine
Turiști solitari
Deluxe
Sejur o noapte în ianuarie 2016
It was ok
My stay was ok. The room was clean. I was hoping that the room would be big enough to walk through the other side of the room. But instead one has to give way for one to pass. Food was ok. Was hoping for a wide selection of food. But given the price i guess it's decent enough Staff was courteous All in all i would go back to this hotel.
Recenzat 27 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ma. din Filipine
Familii cu copii mari
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Good location
Location, accessibility and value for money
Good accommodation , small rooms but just right for its price. Accessible to public transport, walking distance to Ayala Mall, a ride away to SM or any other restaurant or establishment. Good starting point for the City Tour, or the provincial Cebu tour. Has free ride to crimson Hotel or the Ayala mall or SM mall just check on the schedule.
Recenzat 27 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Darryl din Canada
Cupluri
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Wonderful stay as usual. Can't say enough about Quest Hotel
Quest is my favorite hotel to stay at in Cebu. I will be coming back.
Recenzat 26 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hsiu din Taiwan
Cupluri
Premier Deluxe
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Nice
nice
Recenzat 26 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Elizabeth din Australia
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
excellent, the staff were very good, friendly.
cleanliness, friendly and feel very safe/
Recenzat 22 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

richard din Statele Unite
Familii cu copii mici
Suită junior
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Great stay
The Quest has very helpful friendly staff that go out of their way to make your stay enjoyable!
Recenzat 22 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Evan din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
Nice hotel
Location
Good location but small room, small toilet and bath. Breakfast buffet average and takes a while for it to be refilled.
Recenzat 22 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

sung din Coreea de Sud
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2015
reasonable price and perfect location
so close Ayala mall that one of landmark in cebu. reasonable price i willing to stay that hotel when i back to cebu again. and clean gym but small
Recenzat 21 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Charisa din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Nice hotel
Friendly stuffs and very helpful
Is not bad at all!! Me and my family enjoyed it so much!! I love the stuffs very smiley and friendly..
Recenzat 19 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: