2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6134 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6134 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

John din Statele Unite
Cupluri
Premier Deluxe
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
A pleasant place to stay
location location location
Very nice a comfortable room clean and convenient.
Recenzat 29 octombrie 2015

thierry din Elveţia
Cupluri
Deluxe
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
just our favourite
location,internet in the rooms, food and many more
i get not enough nice words in my English vocabulary to say how we enjoy to share uor time in Quest hotel,just amazing deserve to be a five stars
Recenzat 28 octombrie 2015

Roger din Singapore
Cupluri
Deluxe
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
A Good Hotel
Good hotel condition, Near to Ayala Mall...
It's ok. Not bad but also nothing great that would pull me back to the hotel in that if I were to go to Cebu again, I would still search for good deals instead of just going for the hotel.
Recenzat 28 octombrie 2015

Edgardo din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Quest Hotel Exceeds Expectations
Hotel staff was very accommodating, gracious and always served with a smile. Very, very helpful in providing assistance. Very, very prompt in serving your needs.
The hotel may rate themselves 3-star but the service is definitely 5-star. The hotel and the rooms were very, very clean with no offensive odors. Beds were very comfortable in a decent sized room, considering the price. Most of all, all the staff we interacted with were very, very gracious and helpful. Definitely a hotel we will stay in again if we return to Cebu. Very highly recommended.
Recenzat 28 octombrie 2015

EDGARDO din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2015
Always excellent and suits my needs
Location location service quality
Always good Always satisfied
Recenzat 28 octombrie 2015

ma din Statele Unite
Cupluri
Suită junior
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
excellent hotel
very respectable staff n employees
very good n wonderful
Recenzat 27 octombrie 2015

Mary din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2015
Convenience, safe and friendly staff
Wifi very good, food very reasonable but quality and service at par. Staff are very profesdional and helpful. Location very good
Enjoyable, i feel safe and the staff are the best. Well done guys!
Recenzat 25 octombrie 2015

Richie din Noua Zeelandă
Cupluri
Deluxe
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
My third stay
The staff
Absolutely fabulous
Recenzat 25 octombrie 2015

Noelle din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2015
Great value for money! Location-wise, specially.
Location, price, buffet
Very good!
Recenzat 24 octombrie 2015

TREVOR din Australia
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
World class hotel
My stay there was only possible because of the discounts provided by Agoda To add an extra night was going to cost the earth
Recenzat 23 octombrie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: