2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6130 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6130 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Kenneth din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Best Value
1. Location 2. Value 3. Accommodating staff
Recenzat 06 iulie 2015

Charito din Filipine
Călător în grup
Suită executive
Sejur o noapte în iulie 2015
great location
location, shopping,comfort
we stayed for 1 night only, however, we feel the comfort of our accomodation. if is near the shopping mall. and there is an easy access of the taxi. downside? breakfast , not so much to offer.
Recenzat 06 iulie 2015

karlyn din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în iunie 2015
weekend getaway
good location,value for money, great service
fantastic
Recenzat 04 iulie 2015

Caide din Australia
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
Not bad, a little pricey
Proximity to Ayala Mall
Wifi wasn't reliable, use of computer would be for a charge, not really good value for money
Recenzat 03 iulie 2015

JEAN din Filipine
Cuplu
Premier Deluxe
Sejur 3 nopți în iunie 2015
I will Plp
Breakfast excellent , friendly staff ,hotel room clean.
Recenzat 02 iulie 2015

LAIMING din China
Turist solitar
Deluxe
Sejur 15 nopți în iunie 2015
Excellent service & staff!
Service level of staff, location, convenience
Pleasant stay, great service and accommodating helpful staff. The rooms are as stated, clean and well maintained. There are many other options offering more higher end accommodations, however the staff service and location makes Quest nearly perfect!
Recenzat 02 iulie 2015

Fides din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2015
Great All in 1 Hotel
Location, Great Room, Services
I love the room....its spacious and fancy for the price... very nice pool with a bar in the middle... location is perfect! Walking distance to malls and the the famous ricos lechon resto. The hotel is besutiful!
Recenzat 01 iulie 2015

Legianti din Indonezia
Turist solitar
Deluxe
Sejur 4 nopți în ianuarie 2015
Impressive
Cleanliness, location, amazing bed
This hotel is very close to Ayana Mall, just cross the road, pass the bus terminal and you are there. The room is very clean and spacious, i was specifically in love with the bed, its massive and very comfortable.
Recenzat 01 iulie 2015

Maria din Statele Unite
Cuplu
Deluxe
Sejur 3 nopți în iunie 2015
Perfect place for a reasonable price!
Location, breakfast, staffs
Exceeded my expectation, would book with them again!
Recenzat 30 iunie 2015

Francis din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2015
Worth it
Everything
All worth it
Recenzat 30 iunie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: