2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6134 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6134 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Legianti din Indonezia
Turist solitar
Deluxe
Sejur 4 nopți în ianuarie 2015
Impressive
Cleanliness, location, amazing bed
This hotel is very close to Ayana Mall, just cross the road, pass the bus terminal and you are there. The room is very clean and spacious, i was specifically in love with the bed, its massive and very comfortable.
Recenzat 01 iulie 2015

Maria din Statele Unite
Cuplu
Deluxe
Sejur 3 nopți în iunie 2015
Perfect place for a reasonable price!
Location, breakfast, staffs
Exceeded my expectation, would book with them again!
Recenzat 30 iunie 2015

Francis din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2015
Worth it
Everything
All worth it
Recenzat 30 iunie 2015

Martin din Singapore
Familie cu copii mici
Suită executive
Sejur 2 nopți în iunie 2015
great stay and conviniently located near Ayala Mal
Great Staff, Rooms are big and Clean
Will return again
Recenzat 30 iunie 2015

Gail din Regatul Unit
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
a little gem in the city!
great location,clean hotel,accommodating staff
i always stay here in quest hotel as its very accessible to the shops.friendly staff and very cleanrooms. i will recommend it to friends and family.
Recenzat 30 iunie 2015

RICHARD din Filipine
Turist în scop de afaceri
Premier Deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
Hotel over rated than actual
Location very accessible to transportation.
Rooms are on the same floor of meeting rooms thereby reducing safety and security of hotel checked in guests. Same elevator for condo residents and hotel guests - crowded at times. Very few in room dining choices.
Recenzat 29 iunie 2015

Angela din Filipine
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în ianuarie 2014
Recommendable
nice...
Recenzat 28 iunie 2015

Novjoalita din Filipine
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
Reasonable business hotel
Location, helpful staff, affordable
Recenzat 28 iunie 2015

Eva din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Manaois family
Clean,location,fantastic hotel
Superb
Recenzat 28 iunie 2015

CELIA din Filipine
Familie cu copii mari
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2014
Great location!
Near shopping mall, affordable, value for money
The only nice thing about this hotel is its affordable room rates and its location near the shopping mall of Ayala which was our main concern. The breakfast was just ordinary. There was a smell in our room that triggered my allergic rhinitis and made my sleep uncomfortable.
Recenzat 27 iunie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: