2015
Fantastic 8,5
pe baza a 6123 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6129 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Louis din Statele Unite
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
A good 4-Star Hotel
Buffet, service, fitness room
I really enjoyed my stay. The service is above average for the Philippines. The food is also above par. I particularly enjoyed the fitness room and pool.
Recenzat 04 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

john din Filipine
Turiști solitari
Sejur 3 nopți în aprilie 2015
A-Mazing!
cool clean comfy
Quest hotel is my new favorite hotel in Cebu city.
Recenzat 04 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Alma din Filipine
Turiști solitari
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2015
Good
No comment good
Fine
Recenzat 04 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dongil din Coreea de Sud
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 3 nopți în ianuarie 2015
normal
not too bad
not too bad not too good if you dont have much time to time take this hotel at least you dont regret
Recenzat 02 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Clark din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2015
Awesome
Bed, room, location
Recenzat 30 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jahzeel din Filipine
Călători în grup
Deluxe
Sejur 3 nopți în aprilie 2015
EXCELLENT
Friendly Staff; Wise Location; Worth every penny
Overall excellent!
Recenzat 30 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Christopher din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în aprilie 2015
Not Great
Restaurant staff, concierge, drivers
The room was not clean (food on the floor) and the plumbing was all hot water. I changed rooms because the air conditioner stopped working, and I had to wait until the maintenance man told the front desk I was telling the truth, before allowing me to change rooms. (A long process) The front desk staff was very pretty and sweet, but less than helpful to a business traveler. Service from the front desk rated a -2 in my book.
Recenzat 30 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kim din Australia
Familii cu copii mici
Suită executive
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
Good hotel close to Ayala Terraces.
Location is good as it is away from the interesting parts of Cebu. Close to Ayala Trerraces and restaurants. Really good buffet breakfast.
Recenzat 29 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Robert din Statele Unite
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2015
Decent Hotel
Buffet
Extremely unprofessional at the buffet. The staff moved several large orange sofas in the buffet area while customers were eating. I was shocked. They could not wait until the buffet was closed? Front desk demanded the IDs of my family members (we booked 3 rooms). I was livid. They did not require their IDs when we stayed on April 11, 2015. I booked and paid so I could not believe they demanded my family members' IDs, including my daughter. Staff said it was policy but wasn't policy on April 11. Plus, the staff failed to explain the reason why they needed the IDs of my family members. We had a great experience on April 11. We had a not so good experience on April 26.
Recenzat 28 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jason din Filipine
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
Awesome staff 👍
Nice location. Close to shopping center. Staff were the best.
I feel so welcome :)
Recenzat 28 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: