2015
Fantastic 8,5
pe baza a 2584 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2584 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Servicii 8,7
  • Raport calitate-preț 8,7
  • Alimentaţie/Local 7,8
Aranjare după

Suk din Statele Unite
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2015
Hospitable staff!
Staff went above and beyond!! Sandy and Liverpool were very helpful. Rooms were adequate.
Staff was very warm, helpful, and made this stay in an otherwise average hotel. While it was in the old quarter, it requires a 15 min walk to the lake. The surrounding streets was close to a funeral home, railroad (didn't hear the train), and bars/dance club. It was walkable to the sights such as Hoa Loa prison, Women's museum, water puppet show, Hoan Kiem Lake. We initially booked the deluxe room, which were rooms w/ a small window and very basic. When we returned from Halong Bay, we upgraded to the king room, which was larger. The breakfast was overall not memorable, pho was very salty. The restaurant above, Purple cherry also served mediocre food, but offered a nice roof top and breezy view of the city.
Recenzat 06 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sin din Singapore
Călător în grup
Deluxe
Sejur 5 nopți în aprilie 2015
Good stay in Hanoi
The staffs are very friendly and approachable, the room is decent and clean
Stay in Rising Dragon Palace Hotel is enjoyable and comfortable.
Recenzat 02 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tahir din Singapore
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
Great value for money
Clean, location, staff
Except room service (it is not 24/7) was very good
Recenzat 24 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Cynthia din Malaezia
Călător în grup
Suită familială
Sejur o noapte în aprilie 2015
Worst service we have ever received
Breakfast ready by 6am. Room was clean. Location alright.
Awful treatment from staff. Shouting and screaming when we refused to pay extra charges we never agreed to. Even when we as guests tried to calm the staff down, more screaming and voice raising ensued. Never have we as travelers experienced such nasty treatment by a service department.
Recenzat 20 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wui din Singapore
Cuplu
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
good experience
staffs, rooms, breakfast
Wonderful. Staffs were helpful and give suggestions on where to tour around the vicinity. Were helpful in booking taxi for us too.
Recenzat 16 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

andrea din Italia
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
good quality
breakfast clean room
staff friendly good price for quality
Recenzat 10 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Amy din Regatul Unit
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2015
Fantastic hotel
Friendly staff, comfortable beds and very clean!
We had a great time at the hotel. We've travelled all over Vietnam and this was one of my favourite hotels. The staff are very attentive and helpful.
Recenzat 05 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Pelle din Suedia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 6 nopți în martie 2015
good hotel
1the staff 2the food 3the beds
Very good
Recenzat 05 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Phillip din Australia
Cuplu
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur o noapte în aprilie 2015
Wonderful staff
Kenichi and his staff. Comfy bed and pillow
Recenzat 04 aprilie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Tahir din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în martie 2015
Recomended
Clean, friendly staff, location
Well managed hotel. Although can improve but it is very pleasent stay.
Recenzat 29 martie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: