2015
Fantastic 8,4
pe baza a 13062 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 13062 opinii
  • Curățenie 8,9
  • Dotări 8,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Raport calitate-preț 8,3
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Princess din Filipine
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în iunie 2016
For the family
Spacious room and bathroom. Quite far from MTR station but there is available free shuttle.
Recenzat 28 septembrie 2016

San din Singapore
Călător în grup
Plaza Deluxe
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Value for money hotel at good location
Value for money hotel and am very thankful that it is located right next to a mall with very convenient access to various shops as I was sick and my travelmate was able to easily go buy food and medicine back for me!
Recenzat 28 septembrie 2016

Chen din Singapore
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în februarie 2016
Worthwhile
Value for Money. Very convenient
Recenzat 28 septembrie 2016

Hwei din Singapore
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Great location value for money
This is the 4th time staying in this hotel. We have book a family room. The room is big and is confortable for 4 person stay. Location is great
Recenzat 28 septembrie 2016

Melissa din Malaezia
Familie cu copii mici
Plaza Deluxe Familial
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Recommended
Require a bit much more walking to MTR station... Good it is connected to MoKO shopping centre
Recenzat 28 septembrie 2016

Regina din Singapore
Călător în grup
Plaza Deluxe Familial
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Still as good
This is my 3rd time staying in this hotel. The staff were friendly as usual. The mall was fantastic, better shops. The only bad point was the long walk to Mongkok.
Recenzat 27 septembrie 2016

Ling din Singapore
Turist solitar
Cameră King Deluxe Plaza
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good location and service
The hotel has been fully renovated. Location is unbeatable. 10 mins to ladies market, gold fish market using a covered link bridge. It is connected to MOKO mall with Mongkok East station. The free airport shuttle bus from Kowloon stations stops right outside the hotel. Hotel staff are very friendly and speaks English. Room size and pricing are good for a 5 star hotel in Hong Kong.
Recenzat 27 septembrie 2016

Muhammad din Singapore
Călător în grup
Plaza Deluxe Familial
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
First time in HK
It was my first time in HK.. this was recommanded by a friend of mine.. overall stay was good.. breakfast need to be inculded since we pay more for the room..
Recenzat 26 septembrie 2016

LOH din Singapore
Familie cu copii mici
Plaza Deluxe
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good location with MTR.
MTR and shopping mall by the side. Eateries available within walking distance.
Recenzat 26 septembrie 2016

Allen din Canada
Familie cu copii mari
Plaza Deluxe Familial
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
very close to everywhere
Definitely our first pick for next visit.
Recenzat 26 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: