Superb 9,1
pe baza a 1188 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Superb



din 1188 opinii
  • Curățenie 9,4
  • Dotări 9,1
  • Situare 9,7
  • Confort/Standard Cameră 9,2
  • Prestaţia personalului 9,1
  • Raport calitate-preț 8,4
  • Alimentaţie/Local 8,5
Aranjare după

Hon din Hong Kong
Cupluri
Deluxe Reşedinţă
Sejur 2 nopți în august 2016
Good time !
Overall it's a very good experience to stay in this hotel ! Very good location and nice swimming pool ! The room is nice and clean and the staff there are all very polite and welcoming ! Definitely will go back again !
Recenzat 05 august 2016

Jo din Australia
Turiști solitari
Executive
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Great Hotel...
Perfect location, great staff very helpful couldn't do enough for us with useful tips and information on tours. Would definitely stay here again
Recenzat 04 august 2016

Nguyen din Venezuela
Familii cu copii mici
Deluxe Reşedinţă
Sejur o noapte în iulie 2016
Not quite as expected
The staff are very nice and efficient they gave us a room on high floor and big bed we appreciate it. However the pool landscape is boring, breakfast has variety but depressing not relaxing to sit and enjoy because the restaurant in Royal wing too small and stuffy and noisy. Location is great but there are many nicer and more value hotels to stay in bangkok.
Recenzat 04 august 2016

Ho din Hong Kong
Turiști solitari
Premier
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Family
N/A
Recenzat 23 iulie 2016

akasyah din Indonezia
Familii cu copii mici
Deluxe Reşedinţă
Sejur 3 nopți în iulie 2016
good location
good location.niceswimming pool. but the front desk lady is not a very good one. she is not welcome us in a good way during my check in. making it all difficult. I already paid the room via agoda and she made a big guarantee on my credit card.the restof the hotel expirience was good
Recenzat 23 iulie 2016

akasyah din Indonezia
Familii cu copii mici
Deluxe Reşedinţă
Sejur 3 nopți în iulie 2016
good hotel
already gavemu review
Recenzat 23 iulie 2016

weng din Macau
Cupluri
Premier
Sejur o noapte în iulie 2016
service good and comfortable room, surprise gift
I find form internet they will have the welcome drink when you check in, but may be this time we are late to check in, so we miss. all of the service and facility are good, I want to try their breakfast boz I heard that is famous but we no time to try this time, the swimming pool good and our room also, the mini bar in room all of the item is free and have welcome fruit in room :) we try the michelin restaurant in kempenski, the food and atmosphere are very good.
Recenzat 20 iulie 2016

eleanora din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe Reşedinţă
Sejur o noapte în iulie 2016
Near shopping mall
Love!
Recenzat 19 iulie 2016

SangJoon din Coreea de Sud
Cupluri
Premier
Sejur o noapte în iulie 2016
Good
Location was perfect. Nothing bad.
Recenzat 18 iulie 2016

Erik din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Premier
Sejur 2 nopți în iulie 2016
OK
OK
Recenzat 14 iulie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: