Silka Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel
Vizualizați toate cele 34 fotografii
Standard Silka Seaview Hotel
Standard
Vizualizați toate cele 34 fotografii
Hol Silka Seaview Hotel
Hol
Vizualizați toate cele 34 fotografii
Hol Silka Seaview Hotel
Hol
Vizualizați toate cele 34 fotografii
Baie Silka Seaview Hotel
Baie
Vizualizați toate cele 34 fotografii
PE HARTĂ Silka Seaview Hotel
PE HARTĂ
Fantastic
Locație
8,4
Vizualizați toate cele 34 fotografii Silka Seaview Hotel
Vizualizați toate cele 34 fotografii
Înlăturat de la Favorite
2016

Silka Seaview Hotel

Locație excelentă
- 140 metri de centrul orașului
- Vedeți ce se află prin zonă
Foarte bun
Bazat pe 7180 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
7,4
/
10
Foarte bun curățenie
7,5
Raport calitate-preț7,4
Distanță de centrul orașului2 km
Cotație locație8,4
Cel mai apropiat aeroportAeroportul internaţional Hong Kong (HKG) - Hong Kong
Distanță de aeroport24,9 km
  • 300 m de transportul în comun

  • Transfer aeroport

  • schimb valutar

  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

Opțiuni cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Rezervat de 27 ori în ultimele 24 ore | 12 călători se uită la acest loc de cazare chiar acum
Standard
Standard
...
  • Mărime cameră: 11 m²/118 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 2 paturi single sau 1 pat d...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră standard specială (Special Standard Room)
Cameră standard specială (Special Standard Room)
...
  • Mărime cameră: 11 m²/118 ft...
  • Vedere: Oraș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe
Deluxe
...
  • Mărime cameră: 13 m²/140 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 2 paturi single sau 1 pat d...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră standard specială (2 adulți + 1 copil) (Special Standard Room (2 Adults + 1 Child))
Cameră standard specială (2 adulți + 1 copil) (Special Standard Room (2 Adults + 1 Child))
...
  • Mărime cameră: 11 m²/118 ft...
  • Vedere: Oraș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Suită (Suite)
Suită (Suite)
...
  • Mărime cameră: 26 m²/280 ft...
  • Vedere: Oraș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Classic Room Deluxe
Classic Room Deluxe
...
  • nefumători
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Single Room Special (Without Breakfast)
Single Room Special (Without Breakfast)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Twin Room (Without Breakfast)
Twin Room (Without Breakfast)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Twin/Double room - De Luxe
Twin/Double room - De Luxe
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Twin Room Special (Without Breakfast)
Twin Room Special (Without Breakfast)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Aveți o întrebare pentru Silka Seaview Hotel?
Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

Înscrieţi-vă acum
Mai multe despre Silka Seaview Hotel

Mai multe despre Silka Seaview Hotel

Prezentare generală

Arată mai mult

Distanțe și lucruri esențiale

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Afişarea mai puţinor

Ce se oferă

Afişarea mai puţinor

Ce se află prin zonă

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Arată mai mult

Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

Afişarea mai puţinor

Câteva date folositoare

Arată mai mult

Comentarii recente ale clienţilor

Recenzii Agoda (7180)Recenzii Booking.com (2416)
7,4
/
10
Curățenie7,5
Dotări6,8
Situare8,4
Confort și calitate cameră7,1
Servicii7,2
Raport calitate-preț7,4
Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
Filtrare comentarii oaspeți după:
Limbă
English
简体中文
ภาษาไทย
繁體中文 (香港)
mai mult
Tip cameră
Standard
Deluxe
Afișare 6091 comentarii de la oaspeți verificați
12345
8,4
Fantastic
Pietro din Italia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 3 nopți în septembrie 2017
Fantastic”
IL PAGAMENTO : O SI FA UNA OFFERTA CON PAGAMENTO ANTICIPATO OPPURE SI PAGA IN HOTEL. HO RICEVUTO DUE ABBEBITI UNO AL TEMPO DELLA PRENOTAZIONE ED UNO MENTRE ERO IN HOTEL (267 ) CIO' MI COSTRINGE A VERIFICARE SE NON ABBIA RICEVUTO UN DOPPIO ABBEBITO PER LO STESSO SERVIZIO, CON PERDITA DI TEMPO ED OVVVIAMENTE SI CERCA DI EVITARE I SITI CHE CREANO PROBLEMI O FANNO PERDERE TEMPO.
Recenzat 21 septembrie 2017
Thank you for your review. We hope to have the chance to welcome you again in the near future.
Răspuns 08 ianuarie 2018
Silka Seaview Hotel
4,4
Ilaria din Italia
Cuplu
Sejur o noapte în februarie 2017
Troppo costoso per una stanza così piccola”
Le foto non rispecchiano affatto la realtà. La stanza è piccola, moquette sporca, la vista orribile. Sicuramente nel prezzo è compresa la posizione strategica dell'hotel, vicino a tanti negozi e alla metro. C'è un servizio gratuito di bus dall'hotel fino alle stazioni principali dove è possibile prendere la metro e arrivare in aeroporto(check-in direttamente in MTR!).
Recenzat 04 februarie 2017
6,0
Isabella din Italia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 5 nopți în noiembrie 2014
Buono”
Posizione, abbastanza silenzioso e pulito
Buono, non ho avuto di modo di consumare i pasti in hotel quindi non saprei dare un giudizio. La posizione è ottima, 5 minuti dalla metro Yau Ma Tei. Le stanza sono un po' piccole, ma vivibili.
Recenzat 16 noiembrie 2014
8,3
Fantastic
Massimiliano din Italia
Cuplu
Sejur 7 nopți în septembrie 2014
Hotel accogliente, vicino a tutto”
pulizia, posizione, prezzo
L'hotel è posizionato vicinissimo alla fermata della metro "Yau Ma Tei", la zona è tranquilla e davanti c'è anche un Tempio. Sotto l'albergo c'è il famoso mercatino di Temple Street. Ho usufruito di un'offerta di Agoda che mi ha dato l'upgrade alla stanza Deluxe gratis. La stanza era una matrimoniale al 18° piano con un'ottima vista (ICC Tower), le dimensioni non erano molto grandi, con poco spazio per le valige, ma rispettava lo standard di Hong Kong. C'era la TV, il wifi gratis, una cassaforte e un frigobar (le bevande erano a pagamento). Le pulizie venivano fatte quotidianamente e su richiesta venivano cambiate anche le lenzuola. L'unica cosa negativa era la rumorosità dell'impianto di condizionamento, molto fastidioso durante la notte. Volevo poi rimanere un'altra notte ma mi hanno chiesto 1950 HKD, ovviamente non ho accettato. La qualità è comunque alta e consiglio questo hotel.
Recenzat 06 octombrie 2014
5,7
GIMMY din Italia
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 2 nopți în noiembrie 2013
ottimo hotel”
posizione, pulizia
ottima posizione; stanza piccolina ma molto pulita. in definitiva lo consiglio.
Recenzat 09 decembrie 2013
8,0
Fantastic
LUCA din Italia
Turist solitar
Standard
Sejur 4 nopți în februarie 2013
hotel economico e pulito e pratic”
vicinanza punti di interesse, pulizia delle camere
L'hotel si trova a due passi da Nathan road e dalla fermata della metropolitana. E' quindi molto comodo per spostarsi. Le camere sono abbastanza piccole, però arredate modernamente e - soprattutto - pulite. Ogni giorno, poi, il personale passa a pulire e a sostituire la biancheria. Insomma per dormire e farsi una doccia va più che bene visto il buon rapporto prezzo- qualità.
Recenzat 18 februarie 2013
7,3
Foarte bun
Vincenzo din Italia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2012
Buona posizione, pulito, ma camere piccole”
Pulito, in una posizione ottima per chi deve fare il visto per la Cina
La camera è veramente piccola, è difficile aprire le valige, ma per il resto il posto è perfetto per chi è solo di passaggio, il bagno è ben organizzato, le receptionist sono veloci,
Recenzat 15 octombrie 2012
4,8
Hwee din Singapore
Cuplu
Standard
Sejur 3 nopți în octombrie 2018
PICTURES ARE PHOTOSHOPPED.ROOMS ARE OLD,SMALL AND DIRTY IN REAL LIFE”
Room looked nothing like the pictures here.its very small barely and there’s barely any space to walk,Room and toilet is very dirty as well! Bed made me itchy too. If I had to give 1 positive point about this hotel,it’s the location.Located right next to temple street and a lot food places around.
Recenzat 22 octombrie 2018
7,6
Foarte bun
Douglas din Regatul Unit
Turist solitar
Standard
Sejur o noapte în octombrie 2018
Good Hotel When the Price Dips”
I have stayed on occasion at this property since 1999. All is well here, only the Price fluctuates wildly depending upon demand. It is a good choice when the Price is around HKD 500, but not when that price escalates to 1200.
Recenzat 20 octombrie 2018
7,6
Foarte bun
Juan din Filipine
Cuplu
Standard
Sejur 4 nopți în octombrie 2018
Room assignment”
The place was perfect. Temple Street is around the corner--night market, street dining. Walk to MTR is approximately 5 minutes. However, we booked for a non-smoking room. We were assigned at a smoking floor. Hence, the kind of room--musty, dirty comforter and carpet. But since we were tired from a flight we didn't bother approach the front desk. When checking out, we were not prioritized in our queue and noticed that they attended to locals first. Other than that, everything is acceptable but not exceptional.
Recenzat 18 octombrie 2018
9,2
Excepțional
Hooy din Malaezia
Familie cu copii mici
Standard
Sejur 2 nopți în octombrie 2018
Good location . The suites room is suitable for family stay”
Eat and MRT very convinient
Recenzat 15 octombrie 2018
6,4
Bun
Yeo din Singapore
Cuplu
Standard
Sejur 3 nopți în septembrie 2018
Room is too, too small. Can't even open our luggage bag.”
Not worth our money although very good location.
Recenzat 06 octombrie 2018
3,6
razzel din Filipine
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2018
Fair enough”
Location wise- if you’re going for a lot of night shopping then its a place to be. Walking distance from the night market and the cheap but great food stalls, groceries and convenience store Cellphone- a great help to us!thumbs up to them providing the mobile phone. Cleanliness-rate is poor. The shower itself smells awful and i had to open some coffee to let the awful smell died out a bit. I even removed the shower curtain because it smells so badly. The linens and towels are not so clean as well. Comfort- the space is very small that you cannot even open the luggage freely. The cabinet had no doors(it uses the door from the bathroom which is quit a hassle). The bed are not comfortable enough likewise the pillows. View- AWEFUL view. There is no SEA to VIEW! You only get to see piles of buildings that are unpleasant sight(we were in the topmost floor) STAFF- someone shouted at me over the front desk when i clarified that i requested for a double bed instead of two singles. Probably because they cannot communicate well in English. Value for money-no! I found great hotels nearby with almost the same price but offers a greater deal. Wont probably stay again here.
Recenzat 28 septembrie 2018
Guests’ feedback always help us improve our service to the next better level and we thank you for your comments.We hope to be of service to you again and render you a more satisfying experience.
Răspuns 02 octombrie 2018
Silka Seaview Hotel
3,2
richie din Singapore
Turist solitar
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2018
No ”
Area good. Place okay. Staff not helping
Recenzat 28 septembrie 2018
4,8
hua din Singapore
Turist în scop de afaceri
Standard
Sejur 7 nopți în septembrie 2018
Had a nasty front desk staff during check in”
Was at hotel and realized their walk in rates are higher than their rate on their website. Asked the staff if they can allocate me the corner room but was not helpful unless I pay walk in rate which I refuse. So instead of booking on the hotel website for a lower rate, I book Agoda and the rate is just as gd. Was told by the nasty staff that I can wait in their lobby as they will not receive the booking confirmation from Agoda until an hour later. This hotel staff is Timothy. He needs to be sent for re training....
Recenzat 20 septembrie 2018
7,2
Foarte bun
Wing din Malaezia
Cuplu
Standard
Sejur 4 nopți în septembrie 2018
Great location & Helpful staff”
Location is excellent less than 5 mins walk frm Yau Ma Tei MRT station. Eateries outlets are abundance around the hotel. Room extremely small though. Not a problrm for me since i am out of hotel most of the time
Recenzat 18 septembrie 2018
4,8
Hei din Hong Kong
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2018
Bad service and attitude”
Staffs are impolite and bad attitude to guests. I had ring the hotel to remark the special needs and when I check in there is no remark and they cannot provide the room that I want. Never stay there again!!!
Recenzat 17 septembrie 2018
6,4
Bun
Robert din Filipine
Turist solitar
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2017
Nice Hotel”
Room is clean
Recenzat 14 septembrie 2018
5,2
Nilam din Indonezia
Cuplu
Standard
Sejur o noapte în septembrie 2018
So small!”
I was booking another Silka last year and i’m happy for that experiance. Based on that, i choose silka seaview which closest to the city. But i think made mistake. The room was sooooo tiny with old furniture. First day i booked standard room, for 3rd and 4th day i booked deluxe room but i get the same room. I asked to the staff and they told me the different between standard room and deluxe room is level of floor. The breakfast was soooo standard too, You better check another hotel before booked this hotel.
Recenzat 09 septembrie 2018
8,8
Fantastic
Ma din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur 4 nopți în august 2018
Fantastic”
The hotel is accessible to everything and anything!!!
Recenzat 04 septembrie 2018
12345
Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

Înapoi la rezultate căutare

Înapoi la opțiuni cameră

|

Revocare