Foarte bun 7,8
pe baza a 1782 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1782 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,4
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Servicii 7,6
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Maurizio din Italia
Turiști solitari
Superior
Sejur 16 nopți în septembrie 2010
un piacevole soggiorno
locazione staff
PRIMA COLAZIONE
NON E' LA PRIMA VOLTA CHE SOGGIORNO IN QUESTO ALBERGO. CHE NON MI HA MAI DELUSO. CERTO NON E' UN HOTEL A CINQUE STELLE MA IL COSTO RIDOTTO, L'UBICAZIONE VICINO ALLA SPIAGGIA ED AL CENTRO DI PATONG, LO RENDONO ASSOLUTAMENTE IMBATTIBILE PER UNA CLIENTELA CHE NON COGLIA SPENDERE GROSSE CIFRE. IL PERSONALE DELL'ALBERGO E' STATO RECENTEMENTE TUTTO RINNOVATO, ED E' ANCORA PIU' EFFICENTE E AMICHEVOLE RISPETTO ALLO SCORSO ANNO. LA CLIENTELA NEL MESE DI SETTEMBRE ERA GENERALMENTE GIOVANE ED ASIATICA, UN BELL'AMBIENTE QUINDI. L'HOTEL NON E' GUEST FRIENDLY CI SI PUO SOGGIORNARE SENZA MOLTI IMBARAZZI CON LA FAMIGLIA ED I FIGLI. INTERNET GRATUITO E VELOCE. UN CANALE TELEVISIVO ITALIANO. UNICA NOTA NEGATIVA LA PRIMA COLAZIONE CHE E' DESIMANTE SCARSA E RIPETITIVA PER UN SOGGIORNO SUPERIORE ALLA SETTIMANA.
Recenzat 10 octombrie 2010

changming din China
Cupluri
Superior
Sejur 3 nopți în decembrie 2011
Overall is good
Overall is good
Recenzat 17 septembrie 2016

rene din Filipine
Călători în grup
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Perfect place to stay
Perfect place to stay due to its accessibility, very near patong beach, bear restaurant #6 (known food hawker in phuket), near bangla road. Easy to book travel tours on the ground floor of the building, and last of all easy to book airport transfer.
Recenzat 14 septembrie 2016

azlan din Malaezia
Călători în grup
Economic - fără fereastră
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
very nice
The staff are very nice.. even let us stay until evening bcoz waiting for our airport transfer
Recenzat 05 septembrie 2016

Tan din Malaezia
Călători în grup
Deluxe
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Lack of facilities but good for budget traveller.
n/a
Recenzat 04 august 2016

LEE din Malaezia
Cupluri
Standard
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Great Location
Great location, however, the hotel was under renovation during stay, so not really pleasant as lobby was very messy and no breakfast can settle within the hotel. Overall cleanliness still acceptable.
Recenzat 18 iulie 2016

Nicole din Regatul Unit
Turiști solitari
Standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good stay
One of the best locations Near everything you need in Patong
Recenzat 15 iulie 2016

Jacob din Statele Unite
Cupluri
Economic - fără fereastră
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good hotel
Very good for your $
Recenzat 12 iulie 2016

David din Regatul Unit
Turiști solitari
Deluxe
Sejur o noapte în iunie 2016
location, value
good location, great price, kept clean, good air-con, staff very helpful and friendly. Wi-fi pretty reasonable, always works and up to 1 mb/sec No complaints
Recenzat 25 iunie 2016

SENG din Malaezia
Călători în grup
Standard
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Dishonest staff
We left our luggage at hotel after check-out. 2 hours later when we returned to the hotel to collect our luggage, we realise one of our luggage zipper was broken (the only luggage with lock). we have checked and quite sure it is broken by someone intentionally. very angry with dishonest staff. good location. but no facilities at the hotel and lobby with lots of mosquito,
Recenzat 20 iunie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: