2015
Fantastic 8,3
pe baza a 2718 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2718 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 8,4
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Raport calitate-preț 7,6
  • Alimentaţie/Local 8,4
Aranjare după

kevin din Australia
Turist în scop de afaceri
Suită junior cu 1 pat king-size cu vedere spre golf sau oraș
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Manila,s best hotel
A bit far from Markarti etc but if someone has the time to spend in some traffic this is Manila,s best hotel, the pool is great, the food outlets outstanding. The executive club is one of the best anywhere in the world.
Recenzat 18 septembrie 2016

Jenevie din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Very nice place
We love to go back again
Recenzat 16 septembrie 2016

Kevin din Regatul Unit
Cuplu
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
Not as accommodating as other hotels
First, I had a few frustrations with this hotel: There was a mistake in my booking which ended up costing me more. Most hotels would just fix this kind of thing for free but here they wouldn't even give me the equal rate to if they mistake hadn't been there. So my front-desk experience was frustrating. The base room price is OK but they will charge you for everything and are a little pushy with it (sitting at the pool loungers they will try to sell you souvenirs, at dinner they will come to your table to sell you boxes of cookies etc). On the positive side the hotel is nice but it gets crowded at weekends. It doesn't compare to a great out of town resort but for Metro Manila it's a decent alternative. Spiral buffet is a great buffet but the prices can get a bit crazy ($60+ per person). If front-desk had managed to fix a small mistake for free or at least in-line with published rates my rating would be higher.
Recenzat 15 septembrie 2016

Myra din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
Great Staffs
Staffs are so friendly, especially those in frontdesk. A special birthday cake was given to my daughter and husband for their birthdays (we were there for an advance celebration). Will definitely visit this place again.
Recenzat 15 septembrie 2016

Jean-Pierre din Australia
Cuplu
Suită junior cu 1 pat king-size cu vedere spre golf sau oraș
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
The only place to stay in Manila
Thoroughly enjoyed our stay. Everything you need and excellent service. The staff really go out of their way to look after you
Recenzat 12 septembrie 2016

miranda din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
the room is very comfy and i love the place
i will stay here again
Recenzat 06 septembrie 2016

Reynaldo din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
Great facilities and staff
The friendly staff and excellent service they provided certainly made my stay in this hotel enjoyable. The facility itself projected an ambiance of a comfortable an pleasant getaway amid the conjested city of Manila.
Recenzat 06 septembrie 2016

anton din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră cu pat king-size superior
Sejur o noapte în august 2016
Great hotel! Great location!
Loving the sunset by the bay! Very helpful staff! Great food at Spiral
Recenzat 05 septembrie 2016

Adam din Statele Unite
Cuplu
Cameră cu pat king-size superior
Sejur 3 nopți în februarie 2016
Great Hotel
Very nice hotel overall and very good experience!
Recenzat 05 septembrie 2016

Jandel din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Ok
Ok
Recenzat 02 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: