Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1733 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 7,8
  • Situare 8,7
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Go din Coreea de Sud
Turiști în scop de afaceri
Suită familială deluxe cu vedere spre oraş (4 adulți)
Sejur o noapte în februarie 2014
Excellent hotel with lovely staff
Best location, friendly staff and good breakfast
The staff are really welcoming, helpful and efficient. The hotel and facilities are spotless with very spacious and comfortable rooms. The overall experience is one you would normally expect from a hotel with much more expensive rates. Thank you to all there for a lovely stay! Could not expect more from a 3.5 star hotel and highly recommend Thaison palace hotel
Recenzat 11 septembrie 2014
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

Julie din Regatul Unit
Familii cu copii mari
Superior
Sejur o noapte în august 2014
The best hotel stay in our 6 weeks of travelling
The lovely staff especially Joe, how welcome everyone makes you feel and the excellent customer service they provide
We had the most amazing time at the Thaison Palace Hotel, Joe was so charming and so very helpful and went out of his way to make sure we we enjoyed our stay; we haven't experienced customer service like this anywhere else in all our travels and we would most definitely stay there again if we went back to Hanoi. Can't recommend it enough!
Recenzat 11 septembrie 2014
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

yukiyoshi din Japonia
Călători în grup
Suită cu vedere la oraş
Sejur o noapte în august 2014
smile and hospitality
Convenience, clean room and smile
All hotel persons are really nice. They smiled and made us happy. They spoke joke always. We are pleased.
Recenzat 10 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

guo din Singapore
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în decembrie 2013
great location, friendly staff
staff, location, breakfast!
i love the breakfast, it was asian style, simple and tasty. The attendant at the hotel counter tried to sell us some tour packages, but when we politely decline, he did not show us any attitude. Helpful hotel staffs!
Recenzat 07 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Leong din Singapore
Turiști solitari
Superior
Sejur 2 nopți în august 2013
budget value hotel
value, location, staff
reasonable stay, not very comfy as the room as compact, and not very clean. Surprised that there was a desktop computer in my room. Luckily the staff understand simple English..however not every staff on duty is friendly
Recenzat 06 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Cole din Noua Zeelandă
Turiști solitari
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2014
Fantastic
Customer service
Best service I've had at a hotel
Recenzat 05 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Barbara din Franţa
Cupluri
Suită familială deluxe cu vedere spre oraş (4 adulți)
Sejur 2 nopți în februarie 2014
Best hotel and cheapest price
room, staff, location, coffee and breakfast were the best
So cheap hotel and excellent quality. Room was very clean and large. Very good location was well. Everything was excellent and much exceeded our expectation. Thank you Joe, Kenny, Ana and Richie you are superb!
Recenzat 02 septembrie 2014
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

maritess din Filipine
Călători în grup
Superior
Sejur o noapte în august 2014
Best staff! Clean hotel and rooms. Good breakfast.
Best staff! Good location and good breakfast!
Hotel staff were very helpfull and accomodating. They speak fluent english and gives advise on places to go to. They have good breakfast. Rooms are very clean with good wifi.
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Camilla din Danemarca
Familii cu copii mici
Suită familială deluxe cu vedere spre oraş (4 adulți)
Sejur 3 nopți în iulie 2014
Great staff & value for money
Location, staff and value for money
We had a pleasant stay at this hotel. The breakfast is not very good and there is no western elements in the breakfast, which can be difficult when travelling with younger kids. The hotel was clean, and located near the lake - very central. The hotel manager, Jake delivered an extra ordinary service - he was really one of the elements of this stay being that good.
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Daniel din Statele Unite
Călători în grup
Superior
Sejur 2 nopți în august 2014
Great.
Reduced price/discount. Staff. Included breakfast.
Recenzat 31 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: