Fantastic 8,2
pe baza a 1066 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1066 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,3
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 8,9
  • Prestaţia personalului 8,1
  • Raport calitate-preț 8,6
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

EDMUND din Singapore
Cuplu
Suită Palmery cu acces la piscină
Sejur 3 nopți în iulie 2016
returned customer
Our 2nd visit to Palmery, pool access suite was awesome. Big rooms, decent pool size, privacy. However mattress was too hard for my liking. Breakfast choices almost the same everyday. Overall happy with our stay, will be back again.
Recenzat 08 august 2016

Mark din Regatul Unit
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la piscină
Sejur 7 nopți în iulie 2016
Great place to stay..
our 2nd visit and will stay again...lovely rooms...good swimming pools..relaxing place to stay...helpful staff..good food and smart restaurant area...
Recenzat 27 iulie 2016

Katarzyna din Australia
Cuplu
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 8 nopți în iunie 2016
Great holidays
Highly recommended!
Recenzat 02 iulie 2016

Edouard din Thailanda
Turist solitar
Suită Palmery cu acces la piscină
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Bad experience and dirty room from check in
Dissapointed
Recenzat 02 iulie 2016

YICEN din Taiwan
Cuplu
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Overall is good.
We stayed at this hotel for three days two nights , the room makes us surprised cause its the same as the website. Breakfast every day change a little bit. The only issuse is the morning staff seems dont want to help when we ask question. And the room service is only till 22:30. Otherwise its a good stay for us.
Recenzat 25 iunie 2016

Direk din Thailanda
Familie cu copii mici
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good
our 2nd visit back Palmery, never a disappointmen
Recenzat 24 iunie 2016

Soo din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Good location, breakfast and room
Convenient location: easy to find food, bike rental is nearby Room is spacious and nice with pool access. Hotel's maintenance and cleanliness needs to improve.
Recenzat 16 iunie 2016

Lai din China
Familie cu copii mari
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 4 nopți în iunie 2015
not good
poor service, poor staff
Recenzat 04 iunie 2016

Kamran din Thailanda
Cuplu
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 2 nopți în mai 2016
Very nice resort with pool access
The breakfast was nice . We enjoyed swimming pool
Recenzat 01 iunie 2016

EDMUND din Singapore
Cuplu
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Modern Chic
The pool access is a plus to this room. The water however needs daily maintenance as there were many leaves floating in the water which adds to the unpleasant feel in the pool. The rooms were reasonably big wih nice decor . Good place for a hangout by the pool sun taming. Many eateries outside wih sone very good restaurants in the vicinity. Good place for tray. Will return to stay here in my next trip here
Recenzat 28 mai 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: