The Viridian Resort
The Viridian Resort
Vizualizați toate cele 65 fotografii
Superior - Cameră de oaspeți The Viridian Resort
Superior - Cameră de oaspeți
Vizualizați toate cele 65 fotografii
Hol The Viridian Resort
Hol
Vizualizați toate cele 65 fotografii
Hol The Viridian Resort
Hol
Vizualizați toate cele 65 fotografii
Piscină The Viridian Resort
Piscină
Vizualizați toate cele 65 fotografii
PE HARTĂ The Viridian Resort
PE HARTĂ
Fantastic
Locație
8,5
Vizualizați toate cele 65 fotografii The Viridian Resort
Vizualizați toate cele 65 fotografii
Înlăturat de la Favorite

The Viridian Resort

Locație excelentă
Vedeți ce se află prin zonă
Foarte bun
Bazat pe 1847 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
7,3
/
10
Foarte bun raport calitate-preț
7,5
Raport calitate-preț7,5
Distanță de centrul orașului0.01 Km
Cotație locație8,5
Cel mai apropiat aeroportAeroportul internaţional Phuket (HKT)
Distanță de aeroport24,1 km
  • Transfer aeroport

  • 280 m de la plajă

  • Inima orașului

  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

Opțiuni cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Ultima dată rezervat acum 13 ore
Cameră oasis deluxe (Deluxe Oasis Room)
Cameră oasis deluxe (Deluxe Oasis Room)
...
  • Mărime cameră: 28 m²/301 ft...
  • Vedere: Grădină
  • 1 pat dublu sau 2 paturi si...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Superior
Superior
...
  • Mărime cameră: 28 m²/301 ft...
  • Vedere: Grădină
  • 1 pat dublu sau 2 paturi si...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe - cu balcon (Deluxe - Balcony)
Deluxe - cu balcon (Deluxe - Balcony)
...
  • Mărime cameră: 28 m²/301 ft...
  • Vedere: Grădină
  • 1 pat dublu sau 2 paturi si...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe.
Deluxe.
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Twin/Double room - De Luxe
Twin/Double room - De Luxe
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Double Or Twin Deluxe-pool View
Double Or Twin Deluxe-pool View
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră Dublă sau Twin Deluxe (Double Or Twin Deluxe)
Cameră Dublă sau Twin Deluxe (Double Or Twin Deluxe)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe cu pat dublu și vedere la piscină (Double Deluxe Pool View)
Deluxe cu pat dublu și vedere la piscină (Double Deluxe Pool View)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră Dublă sau Twin Superior (Double Or Twin Superior)
Cameră Dublă sau Twin Superior (Double Or Twin Superior)
...
  • cabină de duș
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Superior With View Single
Superior With View Single
...
    Introdu-ți datele și vezi prețurile
    Aveți o întrebare pentru The Viridian Resort?
    Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

    Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

    Înscrieţi-vă acum
    Mai multe despre The Viridian Resort

    Mai multe despre The Viridian Resort

    Prezentare generală

    Arată mai mult

    Distanțe și lucruri esențiale

    Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
    Afişarea mai puţinor

    Ce se oferă

    Afişarea mai puţinor

    Ce se află prin zonă

    Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
    Arată mai mult

    Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

    Afişarea mai puţinor

    Câteva date folositoare

    Arată mai mult

    Comentarii recente ale clienţilor

    Recenzii Agoda (1847)Recenzii Booking.com (259)
    7,3
    /
    10
    Curățenie6,9
    Dotări6,8
    Situare8,5
    Confort și calitate cameră7,2
    Servicii7,2
    Raport calitate-preț7,5
    Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
    Filtrare comentarii oaspeți după:
    Limbă
    English
    简体中文
    ภาษาไทย
    日本語
    mai mult
    Tip cameră
    Superior
    Deluxe - cu balcon
    Cameră oasis deluxe
    Afișare 1784 comentarii de la oaspeți verificați
    12345
    7,2
    Foarte bun
    sorin din România
    Turist în scop de afaceri
    Superior
    Sejur 5 nopți în noiembrie 2016
    Bun 💵💵💵🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩”
    E ok cu mici lipsuri. 😜😜😜
    Recenzat 28 noiembrie 2016
    10,0
    Excepțional
    sorin din România
    Călător în grup
    Deluxe - cu balcon
    Sejur 4 nopți în ianuarie 2014
    bun”
    mic dejun piscina camera
    recomand oricui!!!
    Recenzat 11 ianuarie 2015
    4,7
    Roberto din Italia
    Turist solitar
    Superior
    Sejur o noapte în iulie 2013
    Buon rapporto qualità prezzo”
    Pratico 5 minuti a piedi dal mare, vicino zona massaggi
    buono, piscina carina, un Po sporco ma alla fine decente, economico
    Recenzat 26 iulie 2013
    2,0
    marcello din Italia
    Turist solitar
    Superior
    Sejur 7 nopți în februarie 2013
    Hotel sgradevole e molto scortesi nel servizio”
    Nessuno
    Sia dal primo giorno ho avuto sgradevoli sorprese. La camera una SUPERIOR non aveva niente di superior, la doccia ancora con i classici due rubinetti non permetteva una buona selezione della temperatura, e l'impressione era quella di una camera arredata con un mobilio fatiscente e non corrispondeva alle immagini indicate su internet per una camera di questa qualità. La colazione pessima con un buffet molto limitato e lentezza nel riproporre gli alimenti terminati. Ma sorpresa finale, l'ultimo giorno con partenza alle 15, ho chiesto in Hotel la possibilità di fare una doccia prima di partire e al rientro dal mare invece che avere una camera per 1/2 ora, ho avuto la possibilità di doccia nel bagno sporco della hall, senza aria condizionata e con acqua solo fredda e dati gli spazi, mi sono dovuto rivestire in mutande nella Hall, ma vi sembra quasto il trattamento ? io dopo essere stato più di 10 volte in Thailandia, non ho mai ricevuto un trattamento simile e al contrario ho sempre avuto più di quello richiesto.
    Recenzat 11 februarie 2013
    7,3
    Foarte bun
    Alessandra din Italia
    Cuplu
    Superior
    Sejur 7 nopți în decembrie 2012
    Personale non molto cortese,camere pulite.”
    La posizione in centro a Patong e'molto comoda.
    L'hotel e'carino ed accogliente...la colazione non ha molta varieta'di cibo,il personale non brilla di disponibilita'e cortesia ma la posizione vicina a tutti i comfort ed il prezzo conveniente compensano le sue mancanze.
    Recenzat 23 decembrie 2012
    8,7
    Fantastic
    mariano din Italia
    Cuplu
    Sejur 4 nopți în martie 2012
    Ottimo Resort, ottima posizione”
    Ottima struttura situato nel cuore di Patong a pochi metrri da tutti i locali, a tre minuti dalla spiaggia. Le camere sono grandi e spaziose e la pscina e un ottimo angolo immerso nel verde.
    il soggiorno è andato benissimo, il personale è gentilissimo anche se non capiscono niente di inglese, le camere venivano pulite ogni giorno, la colazioe a buffet ottima.
    Recenzat 26 martie 2012
    6,3
    Bun
    domenico din Italia
    Cuplu
    Sejur 2 nopți în februarie 2012
    hotel medio posizione strategica e centrale”
    e' subito vicino a punti di interesse : shopping, massaggio, ristorantini e locali
    e' una struttura vecchiotta, economico, comodo perche' la posizione e' vicina ai ristoranti negozi e massaggio, un po' meno vicino al mare
    Recenzat 12 februarie 2012
    8,8
    Fantastic
    MAHMOODUL din Bangladesh
    Cuplu
    Superior
    Sejur 3 nopți în octombrie 2018
    Fantastic”
    Nice resort with friendly staff. I had a reservation for standard double room but on my arrival they've upgraded it with deluxe double room. Which was highly appreciated. Very clean pool. Over all worth the money.
    Recenzat 15 octombrie 2018
    7,6
    Foarte bun
    alistair din Thailanda
    Familie cu copii mici
    Deluxe - cu balcon
    Sejur 2 nopți în septembrie 2018
    Lovely time here great Staff, Apple and Pai were very friendly to our young son.”
    Children's pool dirty around it and dirty sun beds . Pool water was clean.
    Recenzat 16 septembrie 2018
    7,2
    Foarte bun
    MUN din Malaezia
    Familie cu copii mici
    Deluxe - cu balcon
    Sejur o noapte în iunie 2018
    Overall good ”
    So far so good
    Recenzat 02 septembrie 2018
    10,0
    Excepțional
    Raihana din Malaezia
    Familie cu copii mici
    Superior
    Sejur 2 nopți în iulie 2018
    AWESOME! ”
    The location is perfect, the staffs are warm and friendly, the hotel room is clean and spacious. My baby loves the swimming pool. And the best part is, they serve halal breakfast! Perfect stay for me :D
    Recenzat 30 iulie 2018
    5,2
    nur din Malaezia
    Călător în grup
    Cameră oasis deluxe
    Sejur 3 nopți în iulie 2018
    the oldest receptionist lady never smile”
    1 lady receptionist hair shoulder length not the youngest but the oldest very cocky. she dont smile at all. staff at cafeteria n others was very nice. got pissed when im tiredly arrive but she welcome us with sour face.. my bed got sand. they do clean everyday but didn’t chage bed sheet!!! got sand on my bed 1st dat i laying on it. spoil the mood. breakfast not so many varieties... but all staff good. not fully satisfied. rooms nice decoration. toilet also nice. got so many tree very good. sleep well at night but the bed a bit hard for me. overall ok.
    Recenzat 16 iulie 2018
    9,6
    Excepțional
    kevin din Australia
    Cuplu
    Superior
    Sejur 7 nopți în iunie 2018
    Not so new..but shady and quiet with a great pool”
    We liked viridian too much to criticize . Quiet and restful. Rooms are good size. Staff friendly. The pool is as good as the pics. And very clean. We will come again.
    Recenzat 02 iulie 2018
    8,4
    Fantastic
    Seah din Singapore
    Turist solitar
    Deluxe cu pat dublu și vedere la piscină
    Sejur 2 nopți în aprilie 2018
    Perfect location”
    Perfect location close to shopping mall. Excellent reception staff communicate well in English. Dissapointed with breakfast and also breakfast staff. Nice pool area and outdoor, room are old and not so clean. Improvement needed.
    Recenzat 09 mai 2018
    10,0
    Excepțional
    jacob din Australia
    Cuplu
    Superior
    Sejur 10 nopți în aprilie 2018
    Comfortable ”
    We stayed for 10 nights, we had a ground floor room looking out at the swimming pool. The room was clean and well maintained. The staff were very helpful and friendly. They could very the breakfast menu but it was okay.
    Recenzat 25 aprilie 2018
    4,8
    James din Malaezia
    Cuplu
    Deluxe - cu balcon
    Sejur o noapte în aprilie 2018
    request but not follow”
    request room at down stairs but give up stairs
    Recenzat 25 aprilie 2018
    10,0
    Excepțional
    ashley din Australia
    Călător în grup
    Deluxe - cu balcon
    Sejur 4 nopți în aprilie 2018
    Best by far aussie travellers”
    Close to bangala rd ,4 mins Close too lady massage bars mini redlighy area The staff if you find better ill buy the hotel fee for you there abosolute awesum Enjoy stay safe
    Recenzat 17 aprilie 2018
    2,0
    Vaibhav din Singapore
    Cuplu
    Cameră oasis deluxe
    Sejur 2 nopți în februarie 2018
    Small Rooms small hotel”
    Small Rooms small hotel
    Recenzat 25 februarie 2018
    8,0
    Fantastic
    Tibor din Slovacia
    Cuplu
    Deluxe - cu balcon
    Sejur 6 nopți în ianuarie 2018
    perfect location /poor breakfast”
    we stayed in hotel for 6 nights...location just perfect..everything close ..beach ..shopping...night life ...reception staff were nice and helpfull...we booked hotel driver from airport and have to say he was very kind and friendly 5* only dissapointmend were breakfast and also breakfast staff....breakfast was poor and waiting staff made me feel iam disturbing them ...shame my recomendation to hotel management ....at least add some coldcuts to your breakfast ...you have not only asian guests
    Recenzat 06 februarie 2018
    5,2
    DANIEL din Regatul Unit
    Turist solitar
    Cameră oasis deluxe
    Sejur 7 nopți în octombrie 2017
    well gone down hill”
    had rats when i stay there and told staff ,shame i stay here before it is a great hotel ,but the breakfast had gone down hill one cereal had to ask for stuff as know the had it out back not sure if i would stay there again
    Recenzat 22 ianuarie 2018
    12345
    Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

    Înapoi la rezultate căutare

    Înapoi la opțiuni cameră

    |

    Revocare