Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1269 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 7,1
  • Situare 8,1
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

Jabe din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Cameră triplă deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Quite Satisfying
Their bathroom did not have any rugs and the floor got muddy.
Recenzat 31 mai 2016

Joseph din Australia
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în mai 2016
Well located
First time I have stayed there but would return as a guest
Recenzat 30 mai 2016

Diane din Filipine
Călători în grup
Cameră triplă deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Two Thumbs Up!
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Recenzat 24 mai 2016

Martin din Germania
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Recenzat 21 mai 2016

I din Taiwan
Turiști solitari
Studio
Sejur o noapte în mai 2016
The hotel is over rated
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Recenzat 18 mai 2016

Paul din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Good budget hotel
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Recenzat 17 mai 2016

Xueting din Canada
Turiști solitari
Cameră triplă deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2016
not worse the price
stuff is not very nice,everthing are expensive
Recenzat 17 mai 2016

romain din Franţa
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
good but aircon very very noisy and swimming pool so small
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Recenzat 16 mai 2016

Maria din Filipine
Călători în grup
Deluxe
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good stay
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Recenzat 16 mai 2016

Lechel din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur 2 nopți în mai 2016
satisfied
staff were very friendly
Recenzat 15 mai 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: