Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1269 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 7,1
  • Situare 8,1
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

Michael din Regatul Unit
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Don't stay in room 202
Have stayed here before in room 302 and stay was great. This time on return we were in room 202, the aircon was that loud even on low we had to turn it off, and as this time we were only staying one night we told staff on check out, who were not really interested. Only half the channels on the TVs in this room are watchable, so be aware if you do like to use. This experience was a real shame as previous stay was great.
Recenzat 15 mai 2016

Yun din Taiwan
Călător în grup
Cameră triplă deluxe
Sejur 2 nopți în mai 2016
not bad
not bad
Recenzat 09 mai 2016

John din Filipine
Călător în grup
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
wellcome hotel is very clean
affordable
Recenzat 08 mai 2016

Terry din Canada
Călător în grup
Cameră triplă deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2016
A nice stay
Good location, clean and comfy. Will stay there again.
Recenzat 04 mai 2016

mengchin din Taiwan
Cuplu
Standard
Sejur o noapte în aprilie 2016
Good location
Just a old and nice hotel
Recenzat 02 mai 2016

Sheryl din Filipine
Turist în scop de afaceri
Suită premier
Sejur o noapte în aprilie 2016
Satisfactory
I enjoyed my stay in the hotel
Recenzat 01 mai 2016

Michael din Regatul Unit
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Great!
Will return.
Recenzat 01 mai 2016

rasel din Belgia
Familie cu copii mici
Standard
Sejur o noapte în aprilie 2016
Nice and clean hotel
We stayed this week. The staff are friendly and accommodating .the rooms are clean too.
Recenzat 27 aprilie 2016

Nick din Australia
Cuplu
Standard
Sejur 4 nopți în august 2015
Nice Hotel
This is my favourite hotel at the moment in Cebu based on price, cleanliness, helpful staff and location. Highly recommended.
Recenzat 26 aprilie 2016

Nick din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2015
Nice hotel
This is my favourite hotel at the moment in Cebu based on price, cleanliness, helpful staff and location. Highly recommended.
Recenzat 26 aprilie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: