2015
Fantastic 8,1
pe baza a 220 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 220 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 8,6
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Servicii 8,4
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 6,4
Aranjare după

XI din China
Cupluri
Deluxe cu vedere spre marea Coral, 1-2 nopți
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
not bad but a little bit expensive
clean,quiet,nice view
located well,clean,big apartment with good kitchen and very nice view balcony where u can see the moon-rise from the sea,but no bar or restaurant downstairs,need to go out for a drink.
Recenzat 06 noiembrie 2015

Layton din Australia
Cupluri
Deluxe cu vedere spre marea Coral, 1-2 nopți
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Hamo
Location / view / self contained
Recenzat 17 octombrie 2015

Mark din Australia
Familii cu copii mici
Cu vedere spre mare 1 - 2 nopți
Sejur 5 nopți în octombrie 2015
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Recenzat 14 octombrie 2015

peera din Thailanda
Cupluri
Cu vedere spre mare 1 - 2 nopți
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Recenzat 12 octombrie 2015

Shijun din Thailanda
Cupluri
Cu vedere spre mare 1 - 2 nopți
Sejur 3 nopți în iunie 2015
good
swimming beach cooking
Recenzat 22 septembrie 2015

Katica din Australia
Călători în grup
Vedere spre grădină 1 - 2 nopți
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Recenzat 17 septembrie 2015

Mrs din Thailanda
Cupluri
Cu vedere spre mare 1 - 2 nopți
Sejur 3 nopți în august 2015
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Recenzat 07 septembrie 2015

dagyum din Coreea de Sud
Familii cu copii mari
Deluxe cu vedere spre marea Coral, 1-2 nopți
Sejur 3 nopți în august 2015
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Recenzat 04 septembrie 2015

CHEN din China
Călători în grup
Vedere spre grădină 1 - 2 nopți
Sejur 4 nopți în septembrie 2013
Very good
Location, service, staff
Recenzat 20 august 2015

Mrs din Thailanda
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere spre marea Coral, 1-2 nopți
Sejur 4 nopți în august 2015
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Recenzat 13 august 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: