Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 265 opinii
  • Curățenie 7,2
  • Dotări 6,3
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 7,3
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 5,5
Aranjare după

HASRUL din Malaezia
Turist solitar
Single cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în martie 2016
Soccer fan
I love Kuching
Recenzat 22 martie 2016

HASRUL din Malaezia
Turist solitar
Single cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în martie 2016
Soccer fan
I love Kuching
Recenzat 22 martie 2016

Chuang din Malaezia
Cuplu
Cameră dublă basic
Sejur o noapte în martie 2016
Music to help you sleep maybe
The tidiness and cleanliness is good for a small place to stay. Only down side is the KTV below can be noisy at night and it operate till 1am or more.
Recenzat 21 martie 2016

Kyle din Statele Unite
Turist solitar
Single cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în februarie 2016
wonderful experience
I stayed for 4 nights at the Woodpecker Lodge. The room was as promised and I found the location to be perfect. It sits right at the end of the riverwalk and around the corner from the bus stop to Bako National Park, which was my primary purpose for coming to the area. The best part of my stay was the staff. I found them to be kind, professional and genuinely interested in what they do and the place they live. I was lucky enough to have a couple conversations with the owner who really helped me get the most out of my trip to Borneo.
Recenzat 05 martie 2016

Alfian din Indonezia
Turist solitar
Triplă cu aer condiţionat
Sejur 4 nopți în februarie 2015
Love the location. Easy access to shopping and eat
Love the location. Easy access to shopping and eateries. Friendly staffs from the front office and restaurants. All willing to help. Nice atmosphere a
Recenzat 06 februarie 2016

Ali din Turcia
Turist solitar
Duplă standard
Sejur 5 nopți în ianuarie 2016
Sometimes u look for something that is more than luxury...
the owner of hotel Oliver is very kind and friendly.
Recenzat 25 ianuarie 2016

WONG din Malaezia
Călător în grup
Single cu aer condiţionat
Sejur o noapte în ianuarie 2016
NOT STAYING
NOT STAYING BUT GOOD STAFF SERVICE
NOT STAYING..SO DONT KNOW MUCH ABOUT THE HOTE. BUT I AM SURE THE STAFF THERE PROVIDE A GOOD SERVICE.
Recenzat 10 ianuarie 2016

Guan din Malaezia
Turist solitar
Single cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
It does not appear to be like the pictures shown
First of all the lodge was quite difficult to find. It was very disappointing when I found out that the lodge itself was not exactly the same as shown in the pictures. The staircases were so smelly, the room was so old and dirty but the service was very good indeed. Hope they renovate the lodge then it will be different.
Recenzat 08 ianuarie 2016

Muhammad din Malaezia
Cuplu
Dublă cu Aer Condiţionat
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Nothing
Nothing
Recenzat 18 octombrie 2015

Annette din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Dublă cu Aer Condiţionat
Sejur o noapte în august 2015
Okay for 2 start budget hotel
comfortable bed and clean bathroom
Location wise, staircase very smelly because of the pub lounge at level 1. Maybe should try other budget hotel with similar price.
Recenzat 01 septembrie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: