Agodina politika zasebnosti


Uvod

Zadnja posodobitev: avgust 2020

V tej politiki zasebnosti je opisano, kako Agoda Company Pte. Ltd. (30 Cecil Street, Prudential Tower #19-08, Singapore 049712) (v nadaljevanju "Agoda," "mi," "nas," "naš") zbira, uporablja in deli informacije o vas, če obiščete in uporabljate naše spletno mesto (mobilno in namizno različico) in mobilno aplikacijo (v nadaljevanju s skupnim poimenovanjem "spletno mesto") ali druge načine, povezane s spletnim mestom (npr. stik z našo ekipo za pomoč strankam preko klepeta ali e-pošte). Spodaj je povzetek naše prakse varovanja zasebnosti. Celotna politika zasebnosti je na voljo spodaj, lahko pa za več podrobnosti preprosto kliknete na katerokoli povezavo v tabeli s povzetimi točkami.

1. ZbiranjeZ vašo uporabo spletnega mesta lahko zbiramo podatke o Vas, na primer vaše ime, telefonsko številko, e-poštni naslov in podatke o kreditni kartici.
2. UporabaVaše podatke lahko uporabimo za zagotovitev zahtevanih storitev, vzdrževanje in izboljšanje spletnega mesta ter pošiljanje reklamnih sporočil.
3. Mobilne napraveZ vašim soglasjem vam bomo morda poslali potisna obvestila s podatki o vaših rezervacijah in Agodinih programih po vaši izbiri.
4. Deljenje z drugimiVaše podatke lahko delimo z dobavitelji, ponudniki storitev in svojimi partnerji.
5. Pravica do zasebnosti v posameznih državah Glede na državo stalnega prebivališča imate morda pravico, da od nas zahtevate informacije, vključno o tem, kako delimo nekatere kategorije vaših podatkov s tretjimi osebami.
6. PiškotkiUporabljamo lahko piškotke in podobno tehnologijo, ki nam pomaga zagotoviti delovanje spletnega mesta, razumevanje in prilagoditev vaših nastavitev ter prikazovanje ustreznih oglasov.
7. Odjava od prejemanja reklamnih sporočilOd prejemanja Agodinih reklamnih sporočil se lahko odjavite preko povezave za odjavo v reklamnih sporočilih ali s spremembo nastavitev v svojem računu.
8. Mednarodni prenosiZa čezmejne prenose imamo vzpostavljeno ustrezno zaščito, kot to zahteva zakon za mednarodne prenose podatkov.
9. Podatki drugih partnerjevPodatke lahko pridobivamo pri povezanih osebah, poslovnih partnerjih ali drugih ponudnikih, vendar se lahko odjavite od tega zbiranja.
10. VarnostOhranjamo razumne varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov in isto zahtevamo od svojih ponudnikov storitev.
11. Pravice osebe, na katero se nanašajo podatkiUveljavljate lahko določene pravice za dostop, popravek, izbris, prenosljivost, ali ugovarjate določeni obdelavi svojih podatkov.
12. Posodobitve politike zasebnostiO vseh pomembnih spremembah vas bomo obvestili z objavo posodobljene različice politike zasebnosti ali kako drugače, če je to potrebno.
13. Povezave tretjih osebPosredujemo lahko povezave na spletne strani tretjih oseb, ki niso v naši lasti ali pod našim nadzorom, za katere veljajo drugi uporabniški pogoji in izjave o zasebnosti.
14. Dodatni premislekiPodatki povezani z mladoletniki, jezikovno politiko in pogoji uporabe.
15. Stik z namiČe imate dodatna vprašanja o tej politiki zasebnosti ali glede naše prakse varovanja zasebnosti, se lahko obrnete na nas, kot je opisano spodaj.

1. Podatki, ki jih zbiramo

Zbiramo podatke, ki nam jih posredujete ob obisku spletnega mesta. Ti podatki vključujejo vaše ime, naslov, telefonsko številko, geslo Agodinega računa za rezervacije namestitev, podatke o kreditni kartici, e-poštni naslov, ime namestitve, lokacijo namestitve in/ali dolžino bivanja. Poleg tega lahko pri rezervacij letov zbiramo tudi ime potnika, datum rojstva, državljanstvo in podatke o potnem listu (številka potnega lista, država izdajateljica in datum veljavnosti).

Ob vašem obisku spletnega mesta lahko samodejno zbiramo tudi določene podatke o uporabi, vaš naslov IP, geografske podatke, državo, nastavitve iskanja pri specifičnih iskanjih, brskalnik in podatke o operacijskem sistemu vaše naprave, različico aplikacije, jezikovne nastavitve ter strani, ki so vam bile prikazane. Če uporabljate našo mobilno aplikacijo ali dostopate do optimiziranega spletnega mesta z mobilno napravo, lahko zbiramo tudi podatke, ki identificirajo vašo napravo (na primer ID naprave), njeno lokacijo (z vašim dovoljenjem), nastavitve in karakteristike.

Če sodelujete v Agodinem programu, lahko od namestitve pridobivamo omejene dodatne podatke o vašem bivanju. Za primer podatkov, ki jih zbiramo, si oglejte spodnje podatke, ki jih pridobivamo pri Agodinem programu za umro. Ob rezervaciji si naš sistem zabeleži, na kakšen način in preko katere spletne strani je bila opravljena rezervacija. Določene podatke lahko zbiramo tudi s piškotki, oznakami in podobnimi tehnologijami, ki so spodaj podrobneje opisane.

Podatke o vas bomo zbirali tudi, če boste stopili v stik z našo ekipo za pomoč strankam ali se obrnili na nas kako drugače (npr. družbena omrežja ali stik s svojo namestitvijo preko naše platforme).

Podatke o vas bomo zbirali tudi, če preko nas pošljete recenzije v zvezi z namestitvijo ali drugimi pomožnimi storitvami, ki so na voljo na našem spletnem mestu, vključno s svojim imenom in državo stalnega prebivališča.

Lahko se odločite za sodelovanje v naših napotitvenih programih ali drugih promocijah, vendar nam boste s tem tudi posredovali svoje osebne podatke. Poleg tega nam lahko pošljete povratne informacije ali zaprosite za pomoč preko spletnega mesta ali naših drugih komunikacijskih platform.

Kadar rezervirate skupaj z drugimi gosti, katerih podatke nam posredujete ob rezervaciji, ali če rezervirate v imenu nekoga drugega, upoštevajte, da ste vi odgovorni, da se oseba ali ljudje, katerih osebne podatke ste nam posredovali, zavedajo, da ste to storili, in so razumeli in sprejeli, kako Agoda uporablja njihove podatke (kot je opisano v tej Politiki zasebnosti).

Namestitveni partnerji lahko prav tako z nami delijo podatke o vas. Do tega lahko pride v primeru, da zastavite vprašanja o svoji čakajoči rezervaciji oz. če pride do težav glede vaše rezervacije.

Agodin program za umro

Če rezervirate na naši namenski ciljni strani za umro, bomo kot del obdelave vaše potovalne rezervacije in za hitrejšo razrešitev vloge za vizum pri ustreznih vladnih organih Kraljevine Saudove Arabije, vključno z Ministrstvom za hadž in umro in Ministrstvom za zunanje zadeve, zbrali, shranili, obdelali in razkrivali vaše osebne podatke, ki so sestavljeni iz številke potnega lista, državljanstva, podatkov o letu in datuma rojstva vsakega gosta v okviru opravljene rezervacije, kot tudi e-poštni naslov in telefonsko številko glavnega gosta. Takšni osebni podatki so potrebni za obdelavo potovalnih rezervacij in vlog za izdajo vizuma, ki jih obdelajo in odobrijo ustrezna ministrstva. Da lahko ministrstva prejmejo vašo prošnjo za izdajo vizuma, se vaši osebni podatki izmenjujejo preko njihovega ponudnika storitev s sedežem v Kraljevini Saudovi Arabiji. Vaše osebne podatke bo Agoda hranila za obdobje, ki je določeno v tej Politiki zasebnosti.

Program Agoda TTogether (Tajska)

V primeru rezervacije preko programa Agoda TTogether lahko z namenom obdelave vaših potovalnih rezervacij in olajšanja izpolnjevanja pogojev upravičenosti do sodelovanja v programu zbiramo, hranimo, obdelujemo in razkrijemo vaše dodatne osebne podatke, sestavljene iz zadnjih števk tajske osebne izkaznice in telefonske številke, s katero ste se prijavili za program. Ti osebni podatki so potrebni za obdelavo potovalnih rezervacij in izpolnjevanja pogojev upravičenosti, ki jih je postavila tajska vlada. Vaši osebni podatki se lahko razkrijejo tretjim osebam, kadar se to strogo zahteva (vključno z ustreznimi organi tajske vlade in navedenimi partnerji, kot so lokalni bančni partnerji in drugi). Vaše osebne podatke bo Agoda hranila za obdobje, ki je določeno v tej Politiki zasebnosti.

Posebne kategorije osebnih podatkov

Nekatere vrste osebnih podatkov, na primer veroizpoved ali zdravstveni podatki, veljajo za občutljive in zanje lahko velja dodatna zaščita v skladu z veljavno zakonodajo. Čeprav občutljivih osebnih podatkov običajno ne zbiramo kot del standardnih rezervacij namestitev, lahko občasno nastane potreba po zbiranju teh podatkov (npr. podatki v uradnem identifikacijskem dokumentu ali zdravniškem spričevalu), če so ti podatki potrebni za izvedbo transakcije ali zahtevka, kjer nas zaprosite, da ga izvedemo v vašem imenu (npr. odpoved ali sprememba vaše rezervacije). Lahko se tudi odločite, da nam posredujete podatke, ki lahko nakazujejo ali namigujejo na vero, zdravje ali druge podatke, na primer pri navajanju vaših prehranskih potreb. Zbiranje in obdelava tako občutljivih osebnih podatkov se bo vršila v skladu s to Izjavo o zasebnosti.

Kjer to zahteva zakon, se zanašamo na naslednje pravne podlage za obdelavo osebnih informacij:

  • nujnost izvajanja pogodbe z vami - vaše podatke moramo obdelati, da vam lahko zagotovimo rezervacijske storitve, odgovorimo na vaša vprašanja in zahteve, nudimo pomoč strankam;
  • naši legitimni interesi - vaše podatke obdelujemo zaradi varnosti in zaščite; odkrivanja in preprečevanja goljufij; zaščite in branjenja tujih pravic ali lastnine oz. naših lastnih pravic in interesov; prilagoditve in zagotovitve naših rezervacijskih storitev za vas; in da se odzovemo na zakonite zahteve, odredbe sodišč in pravne postopke;
  • skladnost s pravnimi obveznostmi - vaše podatke moramo obdelati, da izpolnimo ustrezne zakonske zahteve in predpise;
  • soglasje za posebne kategorije osebnih podatkov, neposredno tržno komuniciranje in nebistvene piškotke - zanašamo se na vaše soglasje, da lahko zbiramo občutljive osebne podatke, pošiljamo neposredna tržna sporočila in za uporabo/odobritev nebistvenih piškotkov. Od neposrednega trženja se lahko kadarkoli odjavite, tako da upoštevate navodila, navedena v tej politiki zasebnosti;
  • zaščita vitalnega interesa - vaše podatke bomo morda morali obdelati v nujnih primerih, kamor spadata življenje ali zdravje posameznika.

2. Kako uporabljamo informacije, ki jih zberemo

Informacije, zbrane preko spletnega mesta, lahko uporabimo, da:

  • vam zagotovimo zahtevane storitve, kot so ustvarjanje uporabniškega računa, obdelava in potrditev rezervacije ter komuniciranje z vami glede zahtevanih storitev (npr. podpora pred in po rezervaciji (razen številke kreditne kartice), posebne zahteve, odpovedi, nagrade)
  • vam pošljemo e-poštna reklamna sporočila o izdelkih in storitvah, ki bi vas morda zanimali
  • izvajamo raziskave ali vam posredujemo podatke o storitvah na svojem spletnem mestu ali na drugih spletnih straneh, ki bi jih lahko obiskali
  • vzdržujemo in izboljšujemo spletno mesto, prilagodimo uporabniško izkušnjo in za interno usposabljanje
  • zagotovimo vašo varnost in varnost spletnega mesta
  • uveljavimo pravice ali obveznosti, ki jih podeljuje ali nalaga zakon, vključno z odzivanjem na prošnje in zakonske zahteve

Če rezervirate na eni od spletnih strani ali aplikaciji naših poslovnih partnerjev, bomo morda prejeli tudi nekatere podatke, kot so vaše ime in podrobnosti o rezervaciji, vključno z rezervirano namestitvijo, da bi lahko procesirali rezervacijo in določili, iz katerega kanala je prišla vaša rezervacija.

Klici naše ekipe za pomoč uporabnikom se lahko poslušajo v živo ali snemajo zaradi kakovostnih oz. referenčnih namenov, kamor spada uporaba posnetkov za obravnavo zahtevkov, usposabljanje in odkrivanje goljufij. Če ne želite, da bi bil vaš klic posnet, lahko to storite tako, da nam to poveste ali pa prekinete klic. Posnetki klicev se shranijo za omejeno obdobje in se nato samodejno izbrišejo, razen če Agoda nima legitimnega interesa, da posnetek hrani daljše obdobje, vključno za preiskavo goljufij in pravne namene.

Če še niste dokončali spletne rezervacije, vam lahko pošljemo opomnik za dokončanje rezervacije. Menimo, da je ta dodatna storitev koristna za vas, saj vam omogoča, da nadaljujete z rezervacijo, ne da bi morali ponovno iskati namestitev ali ponovno izpolniti podrobnosti o rezervaciji. Prejemanje teh opomnikov lahko kadarkoli izključite, kot je opisano v razdelku "Odjava od prejemanja naših reklamnih sporočil."

Upoštevajte, da potrditvena e-pošta in SMS sporočila, poslana po opravljeni rezervaciji, kot tudi e-pošta za ocene gostov, poslane po vašem odhodu, niso marketinška sporočila. Ta sporočila so del celostnega procesa pri rezervaciji namestitve. Vsebujejo podatke, ki jih potrebujete pri prijavi v rezervirano namestitev, in orodja za neobvezno ocenjevanje namestitve po končanem bivanju. Prejemali jih boste še naprej, tudi če ste se odjavili od prejemanja marketinških sporočil. Podobno tudi odločitev o prejemanju Cenovnih opozoril ne bo vplivala na vaše druge izbire glede prejemanja naših sporočil. Če se odločite, da boste prejemali Cenovna opozorila, se boste lahko tudi odjavili od njihovega prejemanja s klikom na “izklopi cenovna opozorila” ali podobno sporočilo, ki ga najdete v prejetem Cenovnem opozorilu.

Če ste izbrali ponudbo "Združite in prihranite", vendar si želite samo končni del ponudbe (npr. samo rezervacijo za eno, vendar ne za obe sobi), vam lahko po e-pošti pošljemo obvestilo, da ste izbrali "Združite in prihranite", ki vas opomni, da morate dokončati vse rezervacije za izbrano ponudbo "Združite in prihranite". To sporočilo je del rezervacijskega postopka za "Združite in prihranite", ki potrjuje vašo izbiro, in za primer, če ste spregledali dokončanje vseh rezervacij. Poleg tega vam lahko po e-pošti pošljemo tudi obvestilo o predhodni prijavi, ki vas opozori, da morate med bivanjem zamenjati sobo v namestitvi.

Kot je omenjeno zgoraj, če opravljate rezervacijo za drugo osebo, ki bo bivala v rezervirani namestitvi, imate tudi možnost vnesti gostov e-poštni naslov, da bo gost dobil potrditev rezervacije in ločeno povabilo za ocenitev bivanja v namestitvi.

Komunikacija na spletnem mestu

Vam in namestitvenim partnerjem nudimo različna sredstva za komuniciranje o namestitvi in obstoječih rezervacijah, pri čemer je komunikacija usmerjana preko spletnega mesta. Vprašanja o rezervaciji ali glede namestitve nam lahko postavite preko našega spletnega mesta in drugih kanalov, ki jih lahko damo na voljo.

Dostopamo lahko do pogovorov in pri tem lahko uporabljamo avtomatizirane sisteme za pregledovanje, skeniranje in analizo komunikacij iz varnostnih razlogov; preprečevanje goljufij; skladnost z zakonskimi in regulativnimi zahtevami; preiskave morebitnih kršitev; razvoj in izboljšanje izdelkov; raziskave; vključevanje strank, kar vključuje zagotavljanje informacij in ponudb, za katere menimo, da vas utegnejo zanimati; in pomoč strankam ali tehnično podporo. Pridržujemo si pravico, da blokiramo dostavo ali pregledamo komunikacijo, za katere menimo, da lahko vsebuje zlonamerno vsebino, neželeno vsebino oz. lahko predstavlja tveganje za vas, namestitvene partnerje, nas ali druge. Upoštevajte, da bomo sprejeli in shranili vso poslano ali prejeto komunikacijo s komunikacijskimi orodji spletnega mesta. Poslovni partnerji, pri katerih ste naredili rezervacijo preko njihove platforme, in namestitveni partnerji, se lahko odločijo za direktno komunikacijo z vami preko e-pošte ali drugih kanalov, ki jih ne nadzorujemo.

3. Mobilne naprave

Z vašim soglasjem vam lahko pošljemo potisna obvestila s podatki o vaši rezervaciji, potencialnih prihodnjih bivanjih ali kot del katerega koli Agodinega programa, v katerem sodelujete, vključno s kuponi. Lahko nam omogočite dostop do podatkov o svoji lokaciji ali kontaktnih podatkov, da zagotovimo storitve, ki ste jih zahtevali. Ko naložite fotografijo iz svoje mobilne naprave, obstaja možnost, da fotografija vsebuje tudi podatke o vaši lokaciji. Prosimo, preberite navodila svoje mobilne naprave, da boste razumeli, kako spremeniti nastavitve, da omogočite skupno rabo takih podatkov ali prejemanje (ali onemogočitev prejemanja) potisnih obvestil (vključno s kompletom za razvoj programske opreme ("SDK") in potisnimi podatki). Različni operacijski sistemi na napravah imajo lahko drugačne privzete nastavitve, zato se seznanite z nastavitvami za potisna obvestila.

4. Skupna raba vaših informacij

Kot je razvidno v nadaljevanju lahko ob obisku spletnega mesta in uporabi naših storitev vaše podatke delimo z:

  • Ponudniki potovanj, kot so ponudniki namestitev (npr. specifična namestitev, ki ste jo rezervirali preko našega spletnega mesta) in/ali drugi posredniki namestitev (npr. Booking.com), letalske družbe, najemi avtomobilov, zavarovanja in, kadar so na voljo, ponudniki dejavnosti, ki uresničujejo vaše potovalne rezervacije. Ti ponudniki vas lahko kontaktirajo v skladu s svojimi neodvisnimi politikami o zasebnosti z namenom pridobitve dodatnih informacij o vas, olajšanja vaše rezervacije potovanja, stika z vami pred prihodom o prihajajočem bivanju in odziva na oceno.
  • Drugi ponudniki storitev, ki nam nudijo storitve obdelave podatkov (npr. spletno gostovanje), ali kako drugače obdelujejo osebne podatke za namene, kot je obdelava kreditnih kartic in plačil, poslovna analitika, storitve za stranke, trženje ali posredovanje anket, da bi lažje zagotovili spletne storitve, prilagojeno oglaševanje in/ali preprečili goljufije. Naši ponudniki storitev bodo obdelali samo podatke, potrebne za opravljanje njihovih nalog. Podatki ne smejo deliti ali uporabljati za noben drug namen.
  • Poslovni partnerji, s katerimi lahko imamo skupno ponudbo produktov ali storitev oz. se lahko njihovi produkti ali storitve samostojno prodajajo na naših spletnih mestih. Vpletenost drugih poslovnih partnerjev v produkt ali storitev, ki ste jo zahtevali, lahko prepoznate, saj se prikaže njihovo ime, samostojno ali skupaj z našim. Če se odločite za dostop do izbirnih storitev, bomo občasno delili vaše osebne podatke s temi partnerji. Primer poslovnega partnerja bi bil program zvestobe tretjih oseb, s katerim boste z rezervacijo zaslužili točke.
  • z našimi povezanimi družbami v skupini - uslužbenci naših povezanih družb, ki jim dovolimo dostop do teh podatkov, ker morajo biti seznanjeni oz. imeti dostop do teh podatkov, da opravijo storitve, ki ste jih zahtevali (vključno s pomočjo za stranke), in za namene notranjih preiskav (revizija/skladnost.
  • kadar to zahteva ali dovoljuje zakon, da se zaščitimo pred odgovornostjo, odzovemo na sodne pozive, sodne postopke, zakonsko upravičene zahteve, sodne naloge in podobne zahteve s strani uradnih organov ali oblasti, da lahko preiščejo prevare ali zločine oz. druge zahteve, potrebne v zvezi z veljavno zakonodajo, da zaščitimo svoje legitimne interese oz. interese kupcev, povezane s katerokoli prodajo, dodelitvijo ali drugim prenosom celotnega ali delnega poslovanja oz. podjetja. Prav tako lahko v skladu z veljavno zakonodajo razkrijemo vaše podatke, da uveljavimo ali uporabimo pogoje, ki veljajo za naše storitve oz. da zaščitimo pravice, lastnino ali varnost Agode, naših uporabnikov in drugih.
  • za reorganizacijo poslovanja, kot del katerekoli prodaje, dodelitve ali drugega prenosa našega poslovanja oz. storitve drugemu ponudniku. Zaprosili vas bomo za soglasje, če bo to zahtevala veljavna zakonodaja.

Za takšno deljenje podatkov zagotavljamo ustrezno zaščito, kot to zahteva veljavna zakonodaja, da se tretjim osebam prepreči uporaba vaših podatkov in da se zagotovita varnost in zaupnost podatkov. Vaših podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam brez soglasja, razen pod pogoji, ki so objavljeni v tej politiki zasebnosti ali kot to zahteva oz. dovoljuje veljavna zakonodaja.

5. Pravica do zasebnosti v posameznih državah

Kalifornijska pravica do zasebnosti

Če ste prebivalec Kalifornije, upoštevajte naslednje o tem, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo vaše osebne podatke, vključno z dodatnimi pravicami, ki jih imate v zvezi do svojih osebnih podatkov:

  • Osebni podatki (Kalifornija). V skladu z zgornjim členom "Podatki, ki jih zbiramo" lahko zbiramo nekatere kategorije informacij o prebivalcih Kalifornije. Na primer:
    • Identifikatorji: ime, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov, geslo Agodinega računa, naslov IP, ID naprave, ID piškotka, podatki, zbrani s piškotki;
    • Komercialni podatki: podatki kreditne kartice, ime in podatki vaše namestitve, kupljene storitve, nastavitve iskanja, zgodovina transakcij, demografski podatki;
    • Internet ali druga elektronska omrežna dejavnost: brskalnik, operacijski sistem, različica aplikacije, prikazane strani;
    • Geolokacijski podatki: fizična lokacija vaše mobilne naprave ali slike, naložene iz mobilne naprave; in
    • Zvočni podatki: z vašim dovoljenjem lahko posnamemo klice, ki ste jih opravili z našo ekipo za pomoč.
  • Viri osebnih podatkov (Kalifornija). Skladno z zgornjim členom "Podatki, ki jih zbiramo" lahko osebne podatke zbiramo neposredno od vas, pa tudi od ponudnikov potovanj, namestitvenih partnerjev, poslovnih partnerjev (vključno z družabnimi omrežji) in naših povezanih družb.
  • Uporaba osebnih podatkov (Kalifornija). Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z zgornjim členom "Kako uporabljamo informacije, ki jih zberemo".
  • Prodani ali razkriti osebni podatki (Kalifornija) za poslovne namene.
    • Delitev osebnih podatkov za poslovne namene: Za poslovne namene razkrivamo naslednje kategorije osebnih podatkov: identifikatorji, komercialni podatki, internet ali druga elektronska omrežna dejavnost, geolokacijski podatki, zvočni podatki za spletno gostovanje, obdelava kreditnih kartic in plačil, poslovna analitika, pomoč strankam, trženje in anketne storitve.
    • Prodaja osebnih podatkov: Naše razkritje identifikatorjev (natančneje preference in zanimanja na našem spletnem mestu, ki so zbrani s piškotki za ponudnike oglaševalskih tehnologij in, v omejenih primerih, e-poštni naslovi v zgoščeni obliki, za podjetja družbenih medijev) je dejavnost skupne rabe, ki se pod CCPA (Kalifornijski zakon o zasebnosti potrošnikov) obravnava kot prodaja.
  • Kalifornijska pravica do zasebnosti. Kot prebivalec Kalifornije in ob upoštevanju nekaterih izjem imate pravico do seznanitve in/ali izbrisa svojih osebnih podatkov. To vključuje pravico zahtevati podatke o osebnih podatkih, ki smo jih prodali ali razkrili za poslovne namene, tako da nas kontaktirate na privacy@agoda.com ali preko naše strani za Pomoč strankam.

Da bi zavarovali vašo zasebnost in varnost, bomo pred odzivom na takšno zahtevo preverili vašo identiteto, pri čemer lahko od vas zahtevamo, da nam posredujete podatke, ki ustrezajo identifikatorjem in komercialnim podatkom, ki jih Agoda že hrani o vas, ali po potrebi dodatna dokazila. Če vložite to zahtevo v imenu nekoga drugega, lahko od pooblaščenega zastopnika zahtevamo, da nam posreduje kopijo veljavnega pooblastila ali dokazilo o pisnem pooblastilu. Pri uveljavljanju svoje pravice do lastnih osebnih podatkov vas ne bo doletela nobena kazen.

"Ne prodajajte mojih osebnih podatkov." Prav tako imate pravico, da zahtevate od Agode prenehanje prodaje vaših osebnih podatkov, kot je opredeljeno v CCPA. Če želite uveljaviti to pravico, kliknite povezavo Ne prodajajte mojih osebnih podatkov. Če vložite to zahtevo v imenu nekoga drugega, lahko od pooblaščenega zastopnika zahtevamo, da nam posreduje kopijo veljavnega pooblastila ali dokazilo o pisnem pooblastilu. Če dejansko vemo, da ste mlajši od 16 let, vaših osebnih podatkov ne bomo prodali brez ustreznega soglasja.

Južnokorejska pravica do zasebnosti

Če ste prebivalec Južne Koreje, lahko od nas zahtevate informacije o tem, kako delimo nekatere kategorije vaših podatkov s tretjimi osebami. Agoda lahko tretjim osebam posreduje vaše podatke, kot je navedeno spodaj:

Tretje osebe Zbrane informacije, nameni in hranjenje
Dobavitelji (npr. Lotte Hotels & Resorts
The Shilla Seoul
Shilla Stay Hotels
The Plaza Seoul
Skypark Hotels
Sejong Hotel Seoul Myeongdong
The Grand Hyatt Hotel
Novotel Ambassador Seoul
Ramada Seoul Hotel
Oakwood Premier Coex Center), Drugi posredniki namestitev (npr. booking.com)
Obdelava rezervacijskih podatkov (npr. ime, e-poštni naslov, telefonska številka in kreditna kartica (za Rezervacije "Plačaj v hotelu")) za dokončanjem vaše rezervacije. Preberite si spodnji člen "Hranjenje podatkov" za več podrobnosti o tem, kako dolgo lahko hranimo vaše podatke.

Poleg tega zaupamo obdelavo vaših podatkov skrbnikom spodaj, s katerimi imamo pogodbeno določene varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov:

Ime skrbnika Zaupane funkcije
Skrbnik skladiščenja podatkovGostovanje podatkovnih baz, ki se uporabljajo za hranjenje podatkov o strankah.
Skrbnik za obdelavo plačilObdelava podatkov kreditnih/debetnih kartic strank.
Skrbnik za neposredno trženjeUpravljanje Agodinega programa za neposredno trženje (npr. preko e-pošte).
Skrbnik za pomoč strankamOdzivanje na poizvedbe strank glede Agodinega spletnega mesta in storitev.
Upravitelj programa zvestobeUpravljanje Agodinega programa zvestobe.
Skrbniki za analitiko in oglaševanje na podlagi zanimanjaOcenjevanje, kako stranke uporabljajo spletno mesto in spletne strani tretjih oseb, da bi izboljšali spletno mesto in storitve ter prilagodili trženje strankam.
Skrbnik programa za prepotovano število miljUpravljanje udeležbe uporabnikov programa za prepotovano število milj.

Kot je podrobno opisano v členu "Kako lahko dostopate ali spremenite svoje podatke," lahko imate v skladu z lokalno zakonodajo določene pravice do podatkov.

Za dodatne informacije, vključno z imeni tretjih oseb in skrbnikov, s katerimi lahko delimo vaše podatke, se obrnite na Agodinega uslužbenca za upravljanje s podatki na privacy@agoda.com in pod zadevo napišite "South Korean Privacy Matter". Lahko se obrnete tudi na lokalne organe (seznam lokalnih številk):

  • Center za prijavo vdorov v zasebnost (privacy.kisa.or.kr / pokličite 118)
  • Oddelek za preiskovanje kaznivih dejanj v visoko razviti tehnologiji, Vrhovno državno tožilstvo (www.spo.go.kr / pokličite 1301)
  • Korejska nacionalna policija, Oddelek za kibernetski kriminal (http://cyberbureau.police.go.kr / pokličite 182)

Upoštevajte tudi, kot je določeno v naših pogojih uporabe, da Agoda Company Pte. Ltd. iz Singapurja te storitve zagotavlja za vas, ker trenutno ni subjekta, ki bi to opravljal za prebivalce Južne Koreje.

Vaše podatke bomo obdržali za obdobje, ki je potrebno za zagotavljanje in varovanje naših spletnih mest in storitev ter za uresničevanje zakonskih pravic in spoštovanje zakonskih ali regulativnih obveznosti. Ko Agoda ne bo več potrebovala vaših podatkov, jih bomo odstranili iz svojih sistemov in evidenc in/ali sprejeli ukrepe za ustrezno anonimizacijo, tako da vas ne bo več mogoče prepoznati iz njih, razen če jih moramo hraniti za izvajanje poslovnih nalog, opravljanje našega posla ali izpolnjevanje veljavnih pravnih ali regulativnih obveznosti.

Obvestilo o zasebnosti za Kitajsko

Če ste prebivalec Kitajske, upoštevajte naslednje informacije o čezmejnem prenosu/skupni rabi vaših podatkov.

Razkritje / prenos podatkov

Ohranili bomo zaupnost vaših podatkov, vendar jih lahko posredujemo oz. omogočimo tretjim osebam dostop do podatkov, kot je opisano v "Skupni rabi vaših informacij," kar lahko vključuje prenos podatkov osebam, ki jim jih moramo razkriti po veljavni zakonodaji na Kitajskem ali zunaj nje

Prenos podatkov v tujino

Običajno bomo vaše podatke hranili na strežnikih v Hongkongu in v Singapurju ali v drugih podatkovnih centrih izven Ljudske republike Kitajske. Vendar lahko podatke posredujemo zgoraj omenjenim tretjim osebam, ki so lahko izven Kitajske.

Obvestilo o zasebnosti za Brazilijo

V skladu z brazilsko zakonodajo moramo zbirati, obdelovati in shranjevati številke CPF (Brazilska davčna številka) od brazilskih državljanov ali rezidentov , če plačate v BRL (Brazilski real) na našem spletnem mestu. Vrednost vaše transakcije in vašo številko CPF bomo delili s svojim zunanjim ponudnikom plačil, ki ju bo razkril brazilski centralni banki. Vašo številko CPF bomo obdržali za čas, ki je naveden v tej politiki zasebnosti. Pri tem bomo zbrali in obdelali vaše podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Brazilski zvezni zakon št. 13.709/2018). Če nadaljujete rezervacijo in sprejmete našo politiko zasebnosti, s tem izrazite svoje soglasje, da lahko vaše osebne podatke obdelujemo za določene namene.

Obvestilo o zasebnosti za Indijo

V skladu z indijsko zakonodajo moramo zbirati, obdelovati in shranjevati številke PAN (indijska davčna številka) indijskih državljanov ali rezidentov v zvezi s plačili v tujino na našem spletnem mestu. Vrednost vaše transakcije in vašo številko PAN bomo delili s svojim zunanjim ponudnikom plačil, ki ju bo razkril posredniški banki. Vašo številko PAN bomo obdržali za čas, ki je naveden v tej politiki zasebnosti. Pri tem bomo zbrali in obdelali vaše podatke v skladu z indijsko zakonodajo. Če nadaljujete rezervacijo in sprejmete našo politiko zasebnosti, s tem izrazite svoje soglasje, da lahko vaše osebne podatke obdelujemo za določene namene.

6. Piškotki

Naše spletno mesto uporablja in omogoča tretjim osebam nameščanje sejnih in trajnih piškotkov, pikslov/oznak, SDK-jev, vmesnikov aplikacijskih programov ("API"), in drugih tehnologij (skupno poimenovanje "Piškotki"), ki zbirajo in hranijo določene podatke o vas. Nekateri od teh piškotkov so potrebni za zagotavljanje delovanja, varovanja in vzdrževanja spletnega mesta, da na primer ostanete med obiskom spletnega mesta prijavljeni, medtem ko se drugi piškotki uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo, kot je:

  • prilagoditev spletnega mesta tako, da se uporabijo shranjeni podatki o vaši dejavnosti na spletnem mestu (npr. jezik, ki ste ga izbrali, ali podrobnosti o prijavi). Piškotke lahko uporabljamo tudi skupaj z drugimi samodejno zbranimi informacijami o uporabi, da se prepozna uporabnika preko različnih naprav, sej ali brskalnikov (tudi, ko se niso prijavili) za namen pošiljanja prilagojenih informacij;
  • izvedba analize spletnega mesta, kot je poročanje o vtisih, demografiji in zanimanju. V to je lahko zajeto beleženje klikov, premikov, drsenje po strani in omejeni vnos besedila v obrazce našega spletnega mesta preko izbranih tretjih oseb, vendar bomo uvedlo zadostne previdnostne ukrepe, da med takšnimi posnetki ne bomo zbirali osebnih podatkov (npr. uporaba nepovratnega maskiranja). Analitika spletnega mesta se uporablja za izboljšanje našega spletnega mesta in storitev; in
  • prilagoditev oglaševanja vašemu zanimanju (več podrobnosti najdete spodaj)

Prilagojeno oglaševanje

Določenim tretjim osebam lahko dovolimo, da na naše spletno mesto namestijo piškotke, ki zbirajo podatke o vaši spletni dejavnosti na spletnem mestu (npr. obiskane strani in opravljena iskanja na spletnem mestu) ter sčasoma na drugih spletnih strani, ki bi jih lahko obiskali. Te podatke uporabljamo mi, da vam zagotovimo prilagojeno oglaševanje (preko e-pošte, spletnega mesta in drugih spletnih strani), in tretje osebe na drugih spletnih straneh za prilagojeno oglaševanje in analize učinkovitosti takšnega oglaševanja. Prav tako lahko enosmerno delimo zgoščene podatke z drugimi partnerji (npr. Facebook), ki jih lahko združujejo z drugimi identifikatorji, da lahko na podlagi vaših predhodnih obiskov spletnega mesta na drugih spletnih straneh ali mobilnih aplikacijah prikazujejo Agodine oglase po meri. Agoda ne podpira in ne odobrava ciljev, agend ali izjav spletnih strani ali mobilnih aplikacij, ki prikazujejo naše oglase.

Sledenje različnim napravam

Prav tako lahko tudi združimo podatke, zbrane s piškotki, in določene podatke o uporabi iz določenega brskalnika ali mobilne naprave, z drugim računalnikom ali napravo, ki je morda povezana z vami (sledenje različnim napravam), da bi optimizirali naše storitve in zagotovili prilagojeno oglaševanje in komunikacijo med Agodo in vami. Če ne želite, da Agoda združuje takšne podatke z namenom optimizacije komunikacije z vami, se odjavite od prejemanja teh Agodinih sporočil (npr. oglasna sporočila).

Možnost izbire

Če želite uveljaviti možnost izbire določenih piškotkov, preverite nastavitve internetnega brskalnika, ki se običajno nahajajo v členu "Pomoč" ali "Internetne možnosti". Z onemogočitvijo ali izbrisom določenih piškotkov v nastavitvah internetnega brskalnika, morda ne boste mogli dostopati do ali uporabljati pomembnih funkcij na tem spletnem mestu, zato boste morda morali znova vnesti svoje podatke za prijavo.

Če želite izvedeti več o določenih piškotkih, ki se uporabljajo za prilagojeno oglaševanje (vključno s sledenjem različnim napravam), in o izbiri določenih možnosti onemogočitve piškotkov, obiščite Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance oz. če uporabljate našo mobilno aplikacijo, posodobite nastavitve svoje naprave ali prenesite aplikacijo AppChoices.

Obiščite tudi naslednje spletne strani tretjih oseb, da izberete določene možnosti onemogočitve piškotkov:

Kljub izbiri prilagojenega oglaševanja lahko še vedno prejemate oglase, vendar omrežje, iz katerega ste se odjavili, ne bo več prikazovalo prilagojenih oglasov. Vedeti morate tudi, da sama odjava iz uporabniškega računa še ne pomeni, da ste se odjavili od prilagojenega oglaševanja.

Morda boste morali to narediti v vsakem brskalniku in napravi, ki jo uporabljate, da uveljavite svojo odločitev pri nekaterih piškotkih. In nazadnje, v tem trenutku spletno mesto ni konfigurirano za upoštevanje brskalnikovih signalov "Ne sledi", razen kadar to zahteva veljavna zakonodaja.

7. Odjava od prejemanja naših reklamnih sporočil

Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja naših reklamnih sporočil preko povezave "Odjava", ki je v vsaki reklami oz. sporočilu, ali preko svojega Agodinega računa (če ste se registrirali) - nastavitve e-poštnih naročnin najdete v "Profil".

8. Mednarodni prenosi

V povezavi z zgoraj opisanimi nameni lahko vaše podatke hranimo na lokacijah zunaj vaše države, kjer so lahko standardi varstva podatkov drugačni, kot v vaši državi. Po zakonu moramo za mednarodne prenose podatkov, vključno s prenosom podatkov tretjim osebam, zagotavljati ustrezno zaščito. V zvezi s takšnimi prenosi iz Evropskega gospodarskega prostora ("EGP") v Združene države in druge jurisdikcije zunaj EGP se lahko zanesemo na vzorčne klavzule EU in/ali potrebo po obdelavi vaših podatkov, da bi zagotovili zahtevane storitve (izvajanje pogodbe) za prenos vaših podatkov. Po veljavni zakonodaji lahko od nas zahtevate podrobnosti o vzpostavljenih ustreznih zaščitnih ukrepih na način, ki je opisan spodaj. Prebivalci Kitajske si lahko podrobnosti ogledajo zgoraj v razdelku "Kitajska pravica do zasebnosti."

9. Podatki drugih partnerjev

Občasno lahko povezani subjekti, poslovni partnerji ali drugi ponudniki izmenjujejo podatke z nami. Eden od primerov je dostop ali prijava v naše spletno mesto preko družbenih medijev, kot je Facebook Connect, kjer lahko pri tem zbiramo vaše podatke, kot so uporabniško ime in druge informacije, ki so omogočene s temi storitvami. Običajno poteka posredovanje takih informacij preko samega ponudnika storitev, vendar lahko spremenite te nastavitve v nastavitvah računa ustreznega ponudnika storitev. Običajno sodelujemo s svojimi partnerji, da uporabimo te podatke za izboljšano in vam prilagojeno uporabo spletnega mesta v skladu s to politiko.

Sodelujemo s Facebookom, da lahko njihovim članom zagotovimo prilagojene vsebine na Agodi. Če ste uporabnik Facebooka in Agode, in ste se prijavili v Agodo preko Facebookove funkcije za enkraten vpis, bo naša spletna stran za namestitev, ki je bila rezervirana preko spletnega mesta, prilagodila prikaz informacij/bivanj vaših Facebook prijateljev za pretekla in prihajajoča bivanja. Podatki, ki so lahko prikazani, vključujejo ime namestitve, datum bivanja, lokacijo namestitve, vašo oceno pretekle namestitve, hotelsko sobo in njeno ceno ("Podatki o bivanju"). Ti podatki so lahko prikazani in prilagojeni za iskalne strani na spletnem mestu ter med drugim tudi za iskanje v koledarju. Poleg tega bodo vaši Podatki o bivanju prikazani tudi vašim prijateljem na Facebooku, če so tudi Agodine stranke in so se prijavili prek Facebookove funkcije za enkratni vpis, kot je prikazano na njihovih iskalnih straneh (opisano zgoraj) na Spletnem mestu in posodobljeno vsakič, ko naredite rezervacijo preko Agode.

Kako se odjaviti: Agoda vam omogoča, da to funkcijo kadarkoli enostavno izključite z vklopom "Ne" na i) zahvalni strani po opravljeni rezervaciji, in ii) na strani "Uredi mojo rezervacijo" na spletnem mestu. Nadalje, če potrebujete pomoč pri odjavi, se lahko kadarkoli obrnete na našo izkušeno ekipo za pomoč strankam.

10. Varovanje vaših podatkov

Da bi preprečili nepooblaščen dostop, vzdržujemo smiselne fizične, elektronske in organizacijske ukrepe za varovanje vaših podatkov pred naključnim ali nezakonitim uničenjem oz. naključno izgubo, spremembo ali nepooblaščenim razkritjem oz. dostopom. Uporabljamo tehnologijo sloja varnih vtičnic (SSL), da med prenosom zakodiramo informacije o kreditnih karticah. Z osebnim računom imate tudi možnost, da shranite podatke o kreditni kartici za pohitritev rezervacije in plačila v prihodnje. Podatki o vaši kreditni kartici so zakodirani, vendar se lahko kadarkoli prijavite v osebni račun, da izbrišete, uredite ali dodate določene podatke o kreditni kartici. Zaradi varnostnih razlogov številke ni mogoče spremeniti (druge podatke o kreditni kartici je mogoče izbrisati). Pri ogledu podatkov o kreditni kartici bodo vidne samo zadnje 4 številke. Zagotavljamo vam, da bomo zadnje 4 številke vaše kreditne kartice shranili varno ob vsaki rezervaciji (to je potrebno za namen vračila plačila rezervacije).

Hranjenje podatkov

Vaše podatke bomo obdržali za obdobje, ki je potrebno za zagotavljanje in varovanje naših spletnih mest in storitev ter za uresničevanje zakonskih pravic in spoštovanje zakonskih ali regulativnih obveznosti. Ko Agoda ne bo več potrebovala vaših podatkov, jih bomo, razen če bomo morali vaše podatke hraniti v skladu z veljavnimi pravnimi ali regulativnimi obveznostmi oz. če so potrebni za izvajanje korporativnih nalog in opravljanje našega posla, odstranili iz svojih sistemov in evidenc in/ali sprejeli ukrepe za ustrezno anonimizacijo, tako da vas ne bo več mogoče prepoznati iz njih.

11. Kako lahko spremenite ali dostopate do svojih podatkov

Z lahkoto lahko kadarkoli popravite ime svojega računa, ime imetnika rezervacije (odvisno od politike odpovedi, ki je priložena rezervaciji) in kontaktno številko tako, da se prijavite v svoj račun na spletnem mestu. Druga možnost je, da nas kontaktirate preko naše strani za Pomoč strankam ali na privacy@agoda.com, da uveljavite katerokoli od naslednjih pravic:

  • Dostop: V vsakem trenutku imate pravico, da v skladu z veljavno zakonodajo in brezplačno, pridobite svoje osebne podatke, ki jih hranimo. V izjemnih primerih vas bomo prosili, da preden posredujemo informacije, plačate razumno pristojbino, če je to v skladu z zakonodajo.
  • Popravek: Zahtevate lahko popravek kateregakoli svojega osebnega podatka, ki je nepopoln ali napačen.
  • Izbris: Zahtevate lahko izbris svojega računa.
  • Omejitev obdelave: Lahko zaprosite, da prenehamo z obdelavo vaših osebnih podatkov, na primer, če ste vložili ugovor zoper obdelavo in če še vedno obstajajo utemeljeni razlogi za to.
  • Ugovor: Kadarkoli lahko vložite ugovor proti temu, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja.
  • Pravica do preklica soglasja: Imate pravico, da kadarkoli umaknete svoje soglasje, ne da bi to vplivalo na zakonitost naše obdelave na podlagi soglasja pred njegovim umikom.
  • Prenosljivosti podatkov: Če je primerno, lahko od nas zahtevate, da vam pošljemo vaše osebne podatke, ki jih hranimo, v splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, o kateri bomo odločali po lastni presoji.

Da bi zavarovali vašo zasebnost in varnost, bomo pred odzivom na takšno zahtevo preverili vašo identiteto in nato v razumnem časovnem okviru odgovorili na zahtevek. Morda vam v nekaterih primerih ne bomo dovolili dostopati do določenih osebnih podatkov, npr. če so vaši osebni podatki povezani z osebnimi podatki drugih oseb ali iz pravnih razlogov. V takih primerih vam bomo pojasnili, zakaj teh informacij ne morete pridobiti. Prav tako lahko zavrnemo vašo zahtevo za izbris ali popravek vaših osebnih podatkov zaradi zakonskih določb, zlasti tistih, ki vplivajo na naše računovodske procese, obdelavo zahtevkov, namene odkrivanja ali preprečevanja goljufij in obvezno hrambo podatkov, zaradi morebitne prepovedi izbrisa ali anonimizacije.

12. Posodobitve politike zasebnosti

Po potrebi lahko Agoda spremeni politiko zasebnosti, da jo uskladi s spremembami zakonodaje, našim zbiranjem in načini uporabe podatkov, značilnostmi našega spletnega mesta ali tehnološkim napredkom. Če uvedemo spremembe, ki spremenijo način pridobivanja ali uporabe vaših podatkov, jih bomo objavili v tej politiki zasebnosti, kjer bo na začetku objavljen tudi datum začetka veljave teh sprememb. Zato morate redno preverjati politiko varovanja osebnih podatkov, da boste obveščeni o naših najnovejših politikah in delovanju. Agoda bo te spremembe pred njihovo uvedbo objavila na vidnem mestu in Vas zaprosila za soglasje, če to zahteva zakonodaja.

13. Povezave na spletne strani tretjih oseb

Posredujemo lahko povezave na druge spletne strani, ki niso v naši lasti ali pod našim nadzorom ("Spletne strani tretjih oseb"). Če boste priključeni na splet in uporabili povezavo na spletno stran tretje osebe, boste podvrženi praksi zasebnosti in varnosti te spletne strani, ki se lahko razlikujejo od naše. Preden spletni strani posredujte kakršnekoli podatke, se morate seznaniti s politiko zasebnosti, pogoji uporabe in varnostnimi praksami na tej spletni strani.

14. Dodatni premisleki

Posebno obvestilo glede mladoletnikov

Naša spletna stran ni namenjena mlajšim od 18 let. Vendar pa lahko mladoletniki spremljajo svoje starše oz. zakonite skrbnike, ki so rezervirali namestitev, razen če to prepoveduje politika namestitve.

Jezik

Agodina politika varovanja osebnih podatkov je bila v izvirniku sestavljena v angleškem jeziku. Prevodi v druge jezike so na voljo zaradi priročnosti. V primeru konflikta med izvirnikom v angleškem jeziku in prevodom se upošteva angleška verzija.

Pogoji uporabe

Preberite si Agodine pogoje uporabe, če želite več informacij o uporabi našega spletnega mesta. Ta politika varovanja osebnih podatkov tvori intergralni del Pogojev uporabe.

15. Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja o politiki zasebnosti ali naši praksi varovanja zasebnosti, se obrnite na Agodinega uslužbenca za upravljanje s podatki na privacy@agoda.com ali s priporočenim pismom na naslov:

Agoda Company Pte. Ltd.
c/o Data Governance Officer
30 Cecil Street
Prudential Tower #19-08
Singapore 049712

V primeru, da bivate v EU, se lahko obrnete tudi na našega lokalnega predstavnika, Agoda International Pte. Ltd. (UK Branch) 9th Floor North, The Metro Building, 1 Butterwick, Hammersmith, London W6 8DL, United Kingdom, ali na lokalni organ za varstvo podatkov, z vprašanji ali pritožbami glede naše prakse varovanja zasebnosti.

V primeru, da bivate na Tajskem, se lahko obrnete tudi na našega lokalnega predstavnika, Agoda Services Co., Ltd. (Head Office) 999/9 Rama 1 Road, The Offices at Central World 6th-9th,16th, 22nd, 27th,28th,36th,44th and 45th Floor, Patumwan, Bangkok 10330, Thailand, ali na lokalni organ za varstvo podatkov, z vprašanji ali pritožbami glede naše prakse varovanja zasebnosti.

Če živite v Južni Koreji, se lahko obrnete tudi na našega stalnega zastopnika v Južni Koreji, katerega kontaktni podatki so naslednji:
Kim, Choi & Lim (Zastopnik: g. Won-Hyun Choi)
Stalni zastopnik: Boseong Kim, Esq., Korea Coal Center, 10th Floor, 58 Jongno-5-gil (Susong-dong), Jongno-gu, Seoul, 03151, Korea
Telefon:   02-721-4000
E-pošta:        privacy@agoda.com

***

null