2015
Fantastično 8,5
temelji na6130 ocenah

Zadnji komentarji strank

Izberite tip gosta
Fantastično



od 6130 ocen
  • Čistoča 8,7
  • Infrastruktura 8,0
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Storitev 8,6
  • Kakovost glede na ceno 8,5
  • Hrana/postrežba: 7,6
Razvrsti po

Vincent iz Singapur
Poslovni potnik
Nadstandardna
Bival/-a 2 noči marec 2015
Overall Satisfied
Location, Value for Money & Great Staff
Location, Value for Money & Great Staff
Ocenjeno 23 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Tomas iz Združene Države Amerike
Poslovni potnik
Nadstandardna
Bival/-a 2 noči marec 2015
Good location but can become a zoo when it's full
Location, decent price, good value
Ocenjeno 23 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Ira iz Indonezija
Poslovni potnik
Nadstandardna
Bival/-a 2 noči februar 2015
Great hotel
Service, location
Good
Ocenjeno 23 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Soo iz Singapur
Skupina
Nadstandardna
Bival/-a eno noč marec 2015
Best hotel
Friendly staff clean room
Very good hotel value for money no regret staying is hotel
Ocenjeno 22 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Craig iz Avstralija
Par
Premier, nadstandardna
Bival/-a eno noč februar 2015
Already Reviewed
Food services, value, Staff efficiency
See previous review.
Ocenjeno 22 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Rafael iz Filipini
Par
Junior hotelski apartma
Bival/-a eno noč marec 2015
Nice hotel
staff, room, location
nice hotel but skip breakfast... eat somewhere else
Ocenjeno 22 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Felicia iz Singapur
Družina z mlajšimi otroki
Premier, nadstandardna
Bival/-a eno noč marec 2015
Cosy Clean Comfortable
New, nicely decorated, clean and good security.
First impression of the hotel is new, well decorated and cosy. Staff were friendly. Room is clean and comfortable. A large dinning hall with wide spread of food.
Ocenjeno 21 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Ramses iz Filipini
Par
Nadstandardna
Bival/-a 2 noči marec 2015
Best in Cebu
Polite staff, great food, nice pool
Great!
Ocenjeno 21 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Soo iz Singapur
Skupina
Nadstandardna
Bival/-a eno noč marec 2015
Excellent Hotel.
Clean room,friendly staff,good location
Good price good location near Shopping mall good restaurants hotel more than 4 Stars staff are perfect good valua for money. Definitely come back again
Ocenjeno 21 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?

nidhal iz Združene Države Amerike
Družina z mlajšimi otroki
Premier, nadstandardna
Bival/-a 4 noči marec 2015
Great Hotel in Cebu across from Ayala Mall
Managment was great! Very attentive if there were any issues. The food was great for the price! and the staff was very nice!
We stayed there for 7 days and we will be going back in two weeks for 8 days. This is a 3 and a half star hotel, not a 3 star. The breakfast was wonderful and so was the Dinner. Buffet, first class and great price! The rooms nice and clean. I stayed at Marco Polo 9 times. But from now on only the Quest, for 3 reasons (1) It is across from the Mall and in City Center. (2) The Breakfast and Dinners are just as good as Marco Polo and half the price. (3) Clean and pleasant with great Manager (Kevin), with a very nice and smiling staff! I highly recommend this hotel.
Ocenjeno 21 marec 2015
Ali je bila ta ocena v pomoč?


1

Izberite program zvestobe

MAXI točke
Jezik
Program zvestobe A Program zvestobe A
Program zvestobe B

V meniju pojdite na MAXI točke in izberite priljubljen program zvestobe.

2

Izberite točkovno ponudbo

Hotelska soba A
Podatki o sobi
Zasluži
5.000 točk

Izberite sobo in točke za izbrano namestitev.

3

Vnesi člansko ID

Država izdajateljica potnega lista
ID članskega programa
1234

Ob dokončevanju rezervacije vnesite člansko številko za izbrani program. Ob odjavi bodo točke dodane na vaš račun.

Začnite tukaj in izberite želeni program: