ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
Poglej vse 31 fotografije
Soba za goste ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
Soba za goste
Poglej vse 31 fotografije
avla ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
avla
Poglej vse 31 fotografije
Notranjost ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
Notranjost
Poglej vse 31 fotografije
Notranjost ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
Notranjost
Poglej vse 31 fotografije
ODPRI ZEMLJEVID ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
ODPRI ZEMLJEVID
Zelo dobro
Lokacija
7,8
Poglej vse 31 fotografije ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
Poglej vse 31 fotografije
Odstranjeno iz priljubljenih

ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur

Zelo dobra lokacija
Pokaži, kaj je v bližini
Prijetno
Temelji na 72 ocenahPoglejte, kaj pravijo gostje
6,7
85% bi priporočilo svojemu prijatelju
Kakovost glede na ceno6,8
Razdalja do središča mesta1.0 Km
Ocena lokacije7,8
Najbližje letališčeMednarodno letališče Juanda (SUB)
Razdalja do letališča17,1 km
  • Letališki transfer

  • V vseh sobah brezplačen Wi-Fi

  • Dnevno čiščenje in pospravljanje

  • Sobna strežba [24-urna]

Izbira sobe
Hotelski apartma (Suite Room)
Hotelski apartma (Suite Room)
...
  • 56 m²/603 ft²
  • Tuš
  • 1 kraljevska postelja
Za ogled cen vnesite datume
Luksuzna soba s francosko posteljo (Superior Double Room)
Luksuzna soba s francosko posteljo (Superior Double Room)
...
  • 22 m²/237 ft²
  • Tuš
  • 1 francoska postelja ali 2 ...
Za ogled cen vnesite datume
Standardna (Standard)
Standardna (Standard)
...
  • 22 m²/237 ft²
Za ogled cen vnesite datume
Standardna soba s francosko posteljo (Standard Double Room)
Standardna soba s francosko posteljo (Standard Double Room)
...
  • 22 m²/237 ft²
  • Tuš
  • 2 enojni postelji ali 1 fra...
Za ogled cen vnesite datume
Nadstandardna dvoposteljna soba (Deluxe Double Room)
Nadstandardna dvoposteljna soba (Deluxe Double Room)
...
  • 28 m²/301 ft²
  • Tuš
  • 1 kraljevska postelja
Za ogled cen vnesite datume
Luksuzna (Superior)
Luksuzna (Superior)
...
  • 25 m²/269 ft²
Za ogled cen vnesite datume
Nadstandardna (Deluxe)
Nadstandardna (Deluxe)
...
  • 22 m²/237 ft²
Za ogled cen vnesite datume
Standardna, brez zajtrka (Standard Room Only)
Standardna, brez zajtrka (Standard Room Only)
...
  • 22 m²/237 ft²
Za ogled cen vnesite datume
Soba s francosko posteljo (Double Room)
Soba s francosko posteljo (Double Room)
...
  • Tuš
  • 1 kraljevska postelja
Za ogled cen vnesite datume
Nadstandardna dvoposteljna soba (Deluxe Double Room)
Nadstandardna dvoposteljna soba (Deluxe Double Room)
...
  • Tuš
  • 1 francoska postelja ali 2 ...
Za ogled cen vnesite datume
Ali imate vprašanje za ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur?
Do 30% znižanje z Agodino Insajdersko ponudbo!

Cene se znižajo v trenutku, ko se prijavite!

Prijavite se zdaj
Več o ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur

Več o ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur

Opis

Prikaži več

Razdalje in osnovne nujne lokacije

Prikazane razdalje so ravne črte na zemljevidu. Dejanske potovalne razdalje se lahko razlikujejo.
Pokaži manj

Lastnosti

Pokaži manj

Kaj je v bližini

Prikazane razdalje so ravne črte na zemljevidu. Dejanske potovalne razdalje se lahko razlikujejo.
Prikaži več

Namestitvena politika za goste

Prikaži več

Uporabne informacije

Prikaži več

Zadnji komentarji strank

Ocene Agoda (72)
Čistoča6,1
Infrastruktura5,8
Lokacija7,8
Udobnost in kakovost sobe6,3
Storitev6,9
Kakovost glede na ceno6,8
Posredovano s strani preverjenih gostov Agoda
Filtriraj komentarje gostov po:
Jezik
English
Bahasa Indonesia
Bahasa Malaysia
Français
Vrsta sobe
Standardna soba s francosko posteljo
Luksuzna soba s francosko posteljo
Luksuzna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Prikazanih 65 komentarjev od preverjenih gostov
1234
10,0
Vrhunsko
Syed iz Singapur
Skupina
Standardna soba s francosko posteljo
Bival/-a 2 noči januar 2018
good, nice and happy at all”
the room is clean , nice , and the staffs friendly ,. location ? = the best one < 5 minit saja ka pasar ampel & juga masjid ampel .sangat sangat dekat dan dan selesa . lain kali ka hotel ini juga ....
Ocenjeno 25 januar 2018
10,0
Vrhunsko
umar iz Indonezija
Družina z mlajšimi otroki
Standardna soba s francosko posteljo
Bival/-a 3 noči januar 2018
god”
good
Ocenjeno 23 januar 2018
5,2
Jamaludin iz Singapur
Skupina
Luksuzna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a 2 noči november 2017
Basic hotel ”
No hot water flask in room, no iron , they forget to give me a wake up call, staffs have no sense of urgency, coffee was not ready during breakfast, so we ask for hot water but it was charged . Not recommended for ladies, kids & family.
Ocenjeno 13 november 2017
Dear Jamaludin, We appreciate you taking the time to share your experience to us. We're sorry that you didn't get our usual ZEN standard service during your stay. We are continuously working on improving our customer experience; we guarantee you an even better stay. We look forward to accommodating you again at our best! Kind regards, Annisa - ZEN Rooms
Odgovorjeno 22 december 2017
ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
8,0
Fantastično
Mohd iz Malezija
Skupina
Luksuzna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a 2 noči november 2017
Good Location”
Ocenjeno 06 november 2017
Dear Mohd, Thank you for the feedback! We are happy to accomodate you in a place that you found strategic! As the top rated budget hotel franchise in Asia, we work hard to provide the best value-for-money stays and a pleasant experience. We hope to see you again. Best regards, Bella
Odgovorjeno 08 november 2017
ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
5,2
Hamid iz Nizozemska
Skupina
Luksuzna soba s francosko posteljo
Bival/-a 2 noči junij 2017
Disappointing stay.”
The reason I chose this hotel is because my cousin lives in the Ampel area. The food was awful, the wi-fi's hopeless and there was only one or two guys from the staff that was friendly and helpful even though I speak the language. So, if you don't speak Indonesian and don't need to be in that area, please avoid this hotel.
Ocenjeno 06 junij 2017
Dear Hamid, thank you for taking the time to write us this review! We are sorry to know that you didn't like your stay with us this time. Please be assured that we have done a lot of improvement since the time of your stay and we would love to serve you again at our best! Kind regards, Annisa
Odgovorjeno 04 november 2017
ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
5,6
Hamid iz Nizozemska
Par
Luksuzna soba s francosko posteljo
Bival/-a eno noč junij 2017
A dissapointing stay.”
I only chose this hotel because of the location. Food is bad, wifi almost hopeless and the service was very poor except for a couple of guys there.
Ocenjeno 04 junij 2017
Dear Hamid, thank you for taking the time to write us this review! We are sorry to know that you didn't like your stay with us this time. Please be assured that we have done a lot of improvement since the time of your stay and we would love to serve you again at our best! Kind regards, Annisa
Odgovorjeno 04 november 2017
ZEN Rooms Kalimas KH Mas Mansyur
7,6
Zelo dobro
Htoon iz Mjanmar
Par
Luksuzna soba s francosko posteljo
Bival/-a 2 noči september 2016
Language Issue”
They barely speak English. Many places and people there cannot even speak basic English.
Ocenjeno 14 september 2016
3,2
Muhammad iz Indonezija
Par
Bival/-a 2 noči februar 2016
Awful”
I pay for deluxe room in agoda, but i got superior room in the hotel. Not professional at all. Staffs rating is 1/10, no greetings, nothing.. Never come back again for sure..
Ocenjeno 09 april 2016
7,6
Zelo dobro
Khairuddin iz Malezija
Družina s starejšimi otroki
Bival/-a 3 noči marec 2016
Good”
Nearer to Sunan Ampel Grand Mosque
Ocenjeno 24 marec 2016
5,0
safinah iz Malezija
Samostojni potnik
Bival/-a eno noč februar 2016
unpleasant hotel experience”
1. good location for shopping at pasar ampel/atom
It was a quite unpleasant as the room was not ready , shower broke down and water is all over the bathroom floor. Also they only provide bath towel, no face towel and very minimal toileteries. The staff were friendly. The food was cold, not kept warm. I will not stay here again.
Ocenjeno 01 marec 2016
4,0
Sulaiman iz Singapur
Družina z mlajšimi otroki
Bival/-a eno noč marec 2015
room smelly n no wifi extra bed no standard”
esay to find food..
Pls clean up the guess room.and extra bed is no standard not in proper. And upgrade the wifi.i will no come back again. .
Ocenjeno 21 marec 2015
5,3
Sulaiman iz Singapur
Družina z mlajšimi otroki
Bival/-a eno noč marec 2015
room smelly pls clean n do somethings”
no wifi inside the room only lobby area
Hotel Staff friendly n.good service n breakfast not bad
Ocenjeno 21 marec 2015
6,3
Prijetno
syed iz Malezija
Skupina
Bival/-a eno noč februar 2015
Average hotel.”
location near to ampel..very convience for moslems to visit sunan ampel..a lot of eateries nearbu n veru cheap.
there r 2 things tt they must improve. 1.should provide an electric keettle in every room..i hv to pay for RP 5000 for a jug of hot water. 2.the cleaniness of the bathroom shold be improve.
Ocenjeno 09 februar 2015
7,3
Zelo dobro
SAEDAH iz Singapur
Družina z mlajšimi otroki
Bival/-a 2 noči januar 2015
Stay with parents and son”
Nicely renovated room, clean, good tv
Ocenjeno 20 januar 2015
5,3
MUSTAFA iz Singapur
Družina s starejšimi otroki
Bival/-a 2 noči november 2014
Budget Hotel with good locations”
Location near Sunan Ampel, food vendors outside hotel strech & friendly staffs
We checked in at room 501 condition very average, there was not so goor odour came either from the wash basin or toilet. The air con was terribly not so cool & lighting not that bright either. The room seriously NEED upgrading. Breakfast was average with basic toast bread, fried rice & noodle, 1 meat dish, vege & crackers. Additional 1 pax for breakfast is IDR 30.000
Ocenjeno 17 november 2014
6,3
Prijetno
FAIQ iz Indonezija
Par
Bival/-a 4 noči maj 2014
good enough but should provide hot water for free”
location food secure
Ocenjeno 31 maj 2014
6,0
Ying iz Singapur
Poslovni potnik
Bival/-a 3 noči maj 2014
No wi,fi in the room”
Economical. Convenient to business. Clean
Ok..................................................
Ocenjeno 29 maj 2014
7,0
Zelo dobro
Bjorn iz Švedska
Družina z mlajšimi otroki
Bival/-a eno noč marec 2014
Friendly staff, but not clean room.”
Very good internet, and very friendly and helpful staff.
Friendly and helpful, but unfortunately not clean beddings (and we are not that picky). In need of a makeover - or an adjustment in price. Better options are there.
Ocenjeno 19 marec 2014
8,7
Fantastično
Lynda iz Malezija
Par
Bival/-a eno noč marec 2014
Superb”
Food,shopping,fun...
Great,its a pleasant stay..would like to come back here again soon....
Ocenjeno 18 marec 2014
7,7
Zelo dobro
Muhammad iz Malezija
Družina z mlajšimi otroki
Bival/-a 2 noči januar 2014
Not many things to do in Surabaya”
Friendly staffs, near shopping centre/spot and easy to get public transport.
The hotel offers friendly staffs and location near shopping centre/spot. Also location waliking distance to Pasar Ampel, Masjid Ample and private hospital. It is easy to get public transport and local foods.
Ocenjeno 04 februar 2014
1234
To je priljubljena namestitev. Ne zamudite!

Nazaj na rezultate iskanja

Nazaj na izbor sob

|

Opusti