Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1498 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

KAI från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i april 2015
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

YING från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde en natt i april 2015
Good Stay
Good Location, Clean Room, Comfortable Bed
Good
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

TAN från Malaysia
Familj med småbarn
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Clean and comfortable
Clean, tide, near
Not convenience since just only 1 card for in/out, need wait at lobby when return room for partner to come down and bring on.
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SIM från Malaysia
Reste med partner
Deluxe King
Bodde en natt i februari 2015
Room is comfortable
clean & spacious room, friendly staff
the hotel room is spacious and clean, but too bad it is a bit far from town area. Overall is OK for me.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sui från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Good location and comfy stay
Spacious, comfy and centralized
Overall is quite satisfying, if the staff's attitude can be improved will be good. I approached the reception a few times and everytime no one bother to serve me until I asked for help.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ayron från Singapore
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i april 2015
Thumbs Up
Room Comfort, Hotel Cleanliness, Food / Dining
It was good. The rooms was all filled up when I tried to request for additional room.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Khairul från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i april 2015
Nice and clean Hotel.
New hotel condition and very clean
The hotel is still new, or I feel like a new hotel. The furniture and all equipments are great and working fine. Room size is quite big and also suitable for traveller with family and kids.
Recenserad 02 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ang från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 5 nätter i april 2015
Comfortable Stay
comfort bed, value of money, cleanliness
every things is good, definitely is my first choice if i back to Kuching. Only one thing i cant understand is they do their paging system maintenance on 4.00am, which are loud and wakes all of us from the middle of sleep.
Recenserad 29 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Terry från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i april 2015
CLEANLINESS
CLEAN
Recenserad 27 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

JR från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i april 2012
Nice view, clean & easy access.
River view, cozy yet not far from tourist spots
Pleasant, definitely on my list if ever return to Kuching.
Recenserad 27 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: