Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1499 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Dewgem från Malaysia
Familj med små barn
Deluxe King
Bodde i 4 nätter i april 2015
Comfy Enough
Comfy bed, Convenient and Clean
Stay was alright. Staff were friendly but sometimes can be abit clueless, beds were comfy. There's a convenience store right below the hotel which is great. Away from town, but walking distance to some decently nice food shops.
Recenserad 07 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KAI från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i april 2015
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Great Location, comfortable room and clean room
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

YING från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde en natt i april 2015
Good Stay
Good Location, Clean Room, Comfortable Bed
Good
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

TAN från Malaysia
Familj med små barn
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Clean and comfortable
Clean, tide, near
Not convenience since just only 1 card for in/out, need wait at lobby when return room for partner to come down and bring on.
Recenserad 05 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SIM från Malaysia
Par
Deluxe King
Bodde en natt i februari 2015
Room is comfortable
clean & spacious room, friendly staff
the hotel room is spacious and clean, but too bad it is a bit far from town area. Overall is OK for me.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sui från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Good location and comfy stay
Spacious, comfy and centralized
Overall is quite satisfying, if the staff's attitude can be improved will be good. I approached the reception a few times and everytime no one bother to serve me until I asked for help.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ayron från Singapore
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i april 2015
Thumbs Up
Room Comfort, Hotel Cleanliness, Food / Dining
It was good. The rooms was all filled up when I tried to request for additional room.
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Khairul från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i april 2015
Nice and clean Hotel.
New hotel condition and very clean
The hotel is still new, or I feel like a new hotel. The furniture and all equipments are great and working fine. Room size is quite big and also suitable for traveller with family and kids.
Recenserad 02 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ang från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 5 nätter i april 2015
Comfortable Stay
comfort bed, value of money, cleanliness
every things is good, definitely is my first choice if i back to Kuching. Only one thing i cant understand is they do their paging system maintenance on 4.00am, which are loud and wakes all of us from the middle of sleep.
Recenserad 29 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Terry från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i april 2015
CLEANLINESS
CLEAN
Recenserad 27 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: