Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1497 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

yeoh från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i april 2014
great stay, wonderful place and nice restaurants
nice location, comfortable bed and high speed internet
it is great & wonderful to stay at 360 tower A, i will return next trip. Thank you.
Recenserad 05 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mandy från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
overall good. clean room. but breakfast so so
clean but lobby is a bit dark.
Good. got a clean room & nice river view. Friendly staff
Recenserad 04 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Yik från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i mars 2014
Great location, clean & comfortable
Room is clean, Great location, Near shopping area
Recenserad 01 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Shi från Malaysia
Gruppresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Nice hotel
The room very comfortable, The room is clean, The hotel provide shuttle to airport
The hotel is awesome seriously. By pay only little of money to get the room so comfortable. The room and bathroom is big enough. The facilities in the room is good and new. The queen bed is very comfortable. I will stay in this hotel again if I come to Kuching next time.
Recenserad 25 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Remy från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i mars 2014
Execellent Hotel with Comfortable Room
Room size, cleanliness and convenient location
Was very pleasantly surprised with the quality of this hotel. Reasonable in price with comfortable room. it is situated at convenient location overlooking the river. Would stay again for my next visit.
Recenserad 23 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

joachim från Malaysia
Reste med partner
Deluxe King
Bodde i 4 nätter i mars 2014
pleasant
value for money
Recenserad 21 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

SIE från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde en natt i mars 2014
Great stay
rooms, staffs, foods
Good accommodation, nice staffs and comfortable beds, clean washroom and not far from town . reasonable price.
Recenserad 18 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Sia från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Comfortable Room and strategic location
Room, Bar, Location
Very large room, comfortable and clean. A very nice bar and restaurant beside the hotel.
Recenserad 06 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Poh från Singapore
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Easy access to town and most locations
Comfortable and neat rooms, good wifi and has shuttle service to downtown and airport (fee applicable for airport, but very affortable)
Within the hotel, there is a supermarket and a good Chinese restaurant. Shuttle service to town is good but need to book in advance...Very neat and clean rooms.
Recenserad 05 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

RICHARD från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Recenserad 03 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: