Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1499 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

RICHARD från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Recenserad 03 mars 2014

Chung från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i februari 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Recenserad 28 februari 2014

TAN från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i februari 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Recenserad 27 februari 2014

chee från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Recenserad 22 februari 2014

Shahrir från Malaysia
Familj med småbarn
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Recenserad 20 februari 2014

Ping från Malaysia
Reste med partner
Deluxe King
Bodde en natt i februari 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Recenserad 20 februari 2014

Shahrir från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Recenserad 20 februari 2014

Kho från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i februari 2014
great hotel
clean
Recenserad 18 februari 2014

Nurul från Malaysia
Familj med äldre barn
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2014
nice and enjoyable
room, easy parking, services
comfort, beautiful view and easy access to the city
Recenserad 17 februari 2014

ANITA från Malaysia
Familj med äldre barn
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2014
the stay was ok
location, wifi & family room
It was a dissapointing staying in this hotel this time cause i was charged extra RM5 per towel per day for the extra towel that i requested for.This was my third stay in this hotel & previously there was no extra charges for towel.Another dissapointing point was i requested for upper parking lot on the first day i checked in but until the last day i checked out i still havent get my parking lot. I dont know whether your staff just dont bother about guest request or what.....totally dissapointing....
Recenserad 15 februari 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: