Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1497 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Long från Malaysia
Affärsresenär
Superior Svit
Bodde i 3 nätter i oktober 2013
Comfortable stay, nice design room
Modern Design, COmfortable bed, large bathroom
Highly recommended hotel, nice design, comfortable bed and nice bathroom
Recenserad 30 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ping från Malaysia
Par
Deluxe King
Bodde en natt i december 2013
Nice Large Clean
Nice Large Clean
Nice, Clean Hotel with large bathroom. City location and conveniently located.
Recenserad 30 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ping från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i december 2013
Nice, clean, large.
Nice Clean large
Nice, Clean Hotel with large bathroom. City location and conveniently located.
Recenserad 30 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Wong från Malaysia
Par
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i december 2013
Comfortable, Quiet
Nice big room, clean, very quiet
Overall very good, very clean room and quiet during night time. The only disadvantage is quite far from major attraction point in Kuching
Recenserad 29 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

CHANG från Malaysia
Grupp
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i december 2013
Centrally located, large and clean room
Centrally located, large and clean room
Recenserad 27 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Sia från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i december 2013
Value For Money Room
Room, Location, Food
Very comfortable and nicely designed room. Strategic location with good foods and drinks around. Friendly staffs.
Recenserad 26 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

lim från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i december 2013
Good and comfortable .
Big room, clean and convenient.
It's a very good and nice hotel with big room,big bathroom , clean and comfortable . Easy access to airport as and airport shuttle provided with everyplace reasonable price. Located at Kuching city a very convenient for travelers . With reasonable price , this hotel consider very good even for business, solo or family holidays .
Recenserad 24 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ahmad från Malaysia
Par
Deluxe King
Bodde en natt i december 2013
Comfortable and friendly staff
At the heart of the city, near tourist attraction and close to the malls and shops
Recenserad 24 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tham från Malaysia
Affärsresenär
Superior Svit
Bodde i 2 nätter i december 2013
Great Location
Nice Room
Clean room and great location is the reason that make me stay this hotel again soon.
Recenserad 23 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Kassim från Malaysia
Familj med små barn
Premier-rum
Bodde en natt i december 2013
Comfortable and hotel staff are friendly, helful
Clean, Friendly, Helful
Enjoying, and room are confortable and spacy. Staff are friendly, helful and sensitive
Recenserad 22 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: