Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1497 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

yeoh från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Clean & comfortable room at affordable price
clean, fast internet and comfortable bed
This is good and clean hotel during my stay at 360 tower A. Room is standard, toilet is big and close to shopping area, especially well equipped with fitness and nice deco swimming pool.
Recenserad 21 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ALVIAN från Indonesien
Familj med småbarn
Premier-rum
Bodde en natt i juli 2013
Just average.
Spacious room, but not in a good location.
Recenserad 21 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ALVIAN från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxe King
Bodde en natt i juni 2013
Just an average hotel.
Spacious room, with nothing else to offer.
Recenserad 21 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ZHONG från Kina
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Convenient hotel
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast Free shuttle bus to citry cernter / large room / so so breakfast
Recenserad 20 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

NORHAZIANI från Malaysia
Reste med partner
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Comfortable & relaxing
Breakfast, pool, parking
Nice place and calm. easy to park the car. easy to search building using gps. small pool but clean. delicious breakfast but front counter didn't mention anything that we need to buy the bfast coupon at the lobby..
Recenserad 18 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ju från Sydkorea
Reste med partner
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i september 2013
very clean and amazingly comfortable bed
very spacious room with amazing mattress, friendly staff, clean bathroom
Recenserad 17 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Terry från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 5 nätter i oktober 2013
clean and tidy
centrally located
Recenserad 17 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

WEI från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i oktober 2013
ok
Nice room.
Just a one night stay. Pleasant room though it's not situated near city center.
Recenserad 16 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

HON från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i september 2013
i spent goods time with my colleague in this hotel
value of money, good customer serivce, good location
Recenserad 14 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

HON från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 3 nätter i september 2013
i am a lucky girl selected the good hotel for my
bed, cleaness, goods staff service
Recenserad 14 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: