Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1499 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

KUEH från Malaysia
Affärsresenär
Premier tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
Breakfast Not Many Choice
Location okay
Recenserad 19 maj 2016

Ray från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i maj 2016
Big room size, Comfy bed
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Recenserad 19 maj 2016

Muhammad från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
poor front desk
to much hidden cost.
Recenserad 09 maj 2016

mohamad från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Staff not good and well trained
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Recenserad 08 maj 2016

CHEE från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good location
Good location,friendly staff, value for money
Recenserad 07 maj 2016

IR. från Malaysia
Familj med småbarn
Superior Svit
Bodde en natt i maj 2016
Excelent
Not much food and choices for breakfast. The waiter/waitress not having good hospitality and courtesy. Need more train.
Recenserad 06 maj 2016

Trista från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2015
Clean, Comfortable, Spacious
Specious room, clean and comfortable for business traveler.
Recenserad 05 maj 2016

Halmee från Malaysia
Familj med småbarn
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good
Good
Recenserad 26 april 2016

Ngar från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde en natt i maj 2015
Comfortable, Clean & Good Service
Good Choice to stay here.
Recenserad 22 april 2016

Poh från Singapore
Affärsresenär
Deluxe King
Bodde i 2 nätter i april 2016
Affordable rates, Nice rooms and Professional staff
M Hotel is near to the city center and it has the quality services from professional staff. Just the internet via WIFI was a little slow, or else Facilities will be 5 stars....
Recenserad 19 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: