Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 629 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

TEO från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe queen enkelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2014
great location
great location , value for money and quiet surrounding
the hotel was great located and value for money , but one thing need to improve inside the room is the carpet is very smelly , and actually now lot hotel had change they floor into wooden floor...really need to upgrade the carpet .
Recenserad 25 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

dawson från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
simple, nice, relax
great location, big room
The room is spacious with fantastic city view. Centrally located and easy to access to anywhere in Kuching.
Recenserad 24 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Raymond från Malaysia
Reste med partner
Deluxe queen enkelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2014
nice big room
big room, good service and nice view
firstly, the reception staff is excellent nice. the seaview room is awesome. there is mini market can be excessed at basement. parking is convenience too
Recenserad 12 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Caroline från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Adequate, not great but not too bad.
Clean rooms, fast check in and out, affordable.
It was not really good, this time round, we got a room that had multiple problems. Most of the plugs were not working, the air-conditioner was leaking water every time it was turned on and the worst part is that the water was dripping very near the only plug point that worked. Staff wise, OK, reasonably friendly.
Recenserad 27 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

nancy från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2013
wonderful
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Recenserad 25 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

nancy från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2013
wonderful trip
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Recenserad 25 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

yeoh från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i februari 2014
It's Wonderful hotel .. Wonderful location ..
Big spacious, cleanness and comfortable bed
It's wonderful hotel at wonderful place, easy shopping and had good wifi. Everything is perfect !
Recenserad 23 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

yen från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Clean Room But Poor Service
Clean, good location, shuttle
The hotel is clean. It is located not far from town and tourist attractions. Hotel provides free shuttle to major attractions.
Recenserad 21 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ping från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i januari 2014
Nice clean comfy
Nice clean comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Recenserad 20 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

wong från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe queen enkelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Nice
Breakfast , staff performance very good,swimming pool
Price good ,manners good , bed comforts,asset complete,air con very cool.bathroom abit small
Recenserad 13 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: